Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#674362 banyaiz Előzmény: #674304

Egy banknál az alap koncepció minél előbb szabadulni a problémás ügyektől. Munkaerőt, tőkét köt le, pereskedés, nyűglődés stb.

Pörögjön a pénz tovább minél előbb. Ezért van az pl, hogy csomagban inkább eladnak adott esetben követelés behajtóknak töredék áron ügyeket stb. Amiből lehet többet kihozhatnának de hosszú idő alatt.

Persze van ahol elkerülhetetlen a kínlódás vele.

Dev hitelezés kapcsán nekik alap érdekük lenne egy érdemi rendezés. Csak hát a politikusi és dev hiteles álomvilág és a kőkemény valóság x évvel a probléma kialakulása után is elég távol van egymástól.

Így főként küzdelmes a dolog, de hát ez van. :) Egyszer így vagy úgy de a végére érünk.

http://www.portfolio.h…

#674361 banyaiz

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahitelek_orban_surget_a_kuria_mar_hetfon_donthet.4.191495.html

Most látom ezt a hírt. Dicséretes ez az ügybuzgalom nagy vezetőnk részéről. De most halál komolyan azt akarja elővezetni, hogy ő csettint egyet és a bíróságok ugranak? Amit x év alatt nem sikerült tisztába rakni, azt majd az utasítására tisztába teszik 2 hét alatt? :) Hihetetlen ez a ****i.

Még mindig meg tud lepni a dolgaival. Nagyon jó elképzelései vannak egy probléma van nem Üzbegisztánba született pl, ott vevők lehetnek az ilyen dolgokra úgy tippelem.

#674358 rbbj11 Előzmény: #674357

én nem ezt írtam...és nem is interpretálható ilyen abból, amit írtam.

p.s: tudástár olvasásában hol tartasz?

#674357 wnprt Előzmény: #674349

Tehát decemberre elképzelhető az 5000-es szint is, aztán a választásokig figyelni kell, milyen lépéseket tesz a kormány és kinek az érdekeit képviseli majd a hazai nagyvállalkozók közül.

#674349 rbbj11 Előzmény: #674286

egyetértek azokkal, amit írtál, de ez sztem csak középtávon fog árfolyamban jelentkezni, vagyis min. 3 hónap. 2014-re, de inkább 15-re már nekem is a bankok a favoritaim. Egyelőre azonban sztem az a döntő, hogy alulteljesít ez a rv. mindent: hazai indexet, külföldi indexet, régiós szektort stb + sávtetőről forgalommal és lendülettel lefordult.

De nyilván tévedhetek is.

#674331 wnprt Előzmény: #674296

Jómagam Richterrel foglalkozom ha tőzsdéről van szó, 3600-nál beszálltam, azt legalább nem érinti a politika.

#674304 Racional Előzmény: #674286

"Tetszik az Erstének az árfolyamgát kiszélesítése"

Jópofa, hogy mi fáj a banknak, minek örül egy uzsorás

elengedünk 20-30%-ot csak végre fizessenek már vissza valamit is, még mindig nyerünk rajta 20-30%-ot

#674296 Ibiza Előzmény: #674266

semmilyen terved vagy szinted nincs ezért soha nem fogsz keresni..mondjuk cserébe veszteni sem..

Ha egy meglévő infóra kezdesz gondolkodni akkor már tömve vagy..a daytraderek által..

általában nem értem a kérdéseidet..miért másoktól várod megmondják neked a tutit..akik tudják nem fórumokon írogatnak..az önjelölt zseniktől mágusoktól meg az Isten mentsen..marad a saját út..mindenkinek más a konfliktustűrő képessége..anyagi lehetősége..van akinek 1milka veszteség meg sem kottyan mert másnap visszakeresi..van akinek az a padló.

pl ha ma veszel 4480on..célár 4720..a védő stop 4380on.. ez egy terv.. buktád nettó 100forint a nyereséged bruttó 240 Ft..akkor eldöntöd..eladod vagy a nyereséged egy részét kockára teszed és csak stopot raksz alá 680ra (amit valószínűleg elvesznek tőled) vagy eladod 720on..és ha korrigál 660on visszaveszed..akkor saját részvényes DTshort....vagy eladod felét harmadát..negyedét..

de cifrázhatod..veszel mellé Bux 1312őt vagy shortolod..mint kaszinóban..pirosra is teszel nem csak a piros 12-re..

ezt senki nem fogja helyetted kitalálni neked..meg ettől szép..ha ezt átengeded olyan mintha azt mondanád a gyönyörű nőt helyetted tegye rendbe valaki..

#674291 Csusza Előzmény: #674288

Jó, legyen így, az is jó lenne, de most már elég legyen a cuccozásból, néha kell egy tiszta hétvége is! :-)

#674288 Lebleuf Előzmény: #674274

te sem úsz6od meg! :-))

hétfő 4582-92,

most hoztam be a postát, jött egy a delphoi-ból is, onnan másoltam be.

:-D

#674286 Ibiza Előzmény: #674279

"sztem a bankszektort érinti a legrosszabbul a pénznyomda lassítása..."

igen de a beinduló gazdaság hitelekre éhes..tehát a bank visszakapja eredeti funkcióját..a cégek a válság indokával optimalizálták működésüket és a humán erőforrást is le tudták cserélni magasabban kvalifikáltabbra..változatlan bérköltség mellett..értékesebbek hatékonyabbak a cégek. Most mégélénken benne van az emberekben a válság..de csak idő kérdése és a birkák u.azt csinálják mint eddig..

KIs piac vagyunk..külföldi vevők nélkül semmit nem ér az egész..alacsonyak a kamtok tehát a pénz keresi a helyét..ha mást nem alapokba nyomják..kijönnek (nemrég volt ilyen) szakértők egy nyilatkozattal a fejlődő európai országokban van potenciál..erre alapok vesznek egy-egy pakkot, mivel olyan részvényeket vesznek amik az indexkosárban benne vannak ezért ment le az Mtel..

Azért kell papírt tartani mert decemberben indul a xetra..többen elérik a papírokat...ettől várok emelkedést.

#674284 Csusza Előzmény: #674281

Látod, olyan vagyok, mint egy felkapott kurtizán, nálam nincs csalódás, mindenki azt kapja, amit vár. ;-)

Amúgy most elég bizonytalan vagyok. Nem tetszik a tegnapi és mai történés, szerintem nem volt indokolt ekkorát nyomni rajta.

Persze az is lehet, hogy ezzel vége ennek a hisztinek, és hétfőtől nyugodtabban bánnak vele. (=szép lassan visszakúszik 200naposhoz, de inkább fölé)

#674280 Ibiza Előzmény: #674258

"Ma péntek van..ha TA-s lennék akkor azt mondanám vagy felkötik záróra vagy le..

Én azt mondom szerintem napi aljon zárunk...főleg ha usa adatok rosszak lesznek..erre vettem fel pozikat."

Így pontos ha már beidézed a hozzászólásomat...usa adatok nem rosszak és usa is fallikus jeleket adott zárásunkra.

#674279 rbbj11 Előzmény: #674275

sztem a bankszektort érinti a legrosszabbul a pénznyomda lassítása. Ezért alapkezelök banki kitettségeket fogják csökkenteni, nem nézik, hogy otp vagy más bank. Ez egy dolog.

Másik: nem véletlen adott el minden otp bennfentes nagy mennyiséget elmúlt 2 hétben.

Harmadik: lefordult sáv tetöröl, és eddig is mindig elment sáv aljáig, pedig most rosszabb a magyar kokckázati környezet otp körül, mint eddig bármikor az évben.

4.: Csányi nem makk egészséges....

#674275 Ibiza Előzmény: #674269

igen..írtam ne feledjük 525-ről kerekedett a vevőnk..

a short certiket kicsit korán adtam el de a lényeg az irány ma vettem long certit..

elég egy "én nem úgy gondoltam" című matolcsi nyilatkozat.

huf elég stabil tehát nem egy nem látható gazdasági háttér esemény..