Basszus, te is kaptál wnprt cuccából???
:-D
Persze legyen úgy, ahogy írod, én benne vagyok. ;-)
Basszus, te is kaptál wnprt cuccából???
:-D
Persze legyen úgy, ahogy írod, én benne vagyok. ;-)
csusza, nem szeretek az ellentétes oldalon állni veled :) Azt mondod, csak eddig állt nekem a zászló?
köv. héten majd lendülettel átviszi sztem, ez jó volt most pihenönek neki
valóban nem le hanem felkötötték...ez csak tipp volt..ha sortokat zárnak akkor felmegy..vagy ha csak kiveszik a könyvet..
ha már pontosítunk 16.53kor volt 471is..a kötéslista szerint tehát volt lejjebb mint 80..
reggel te írtad a 400-at majd korrigálgattál..a sima charton ami beraktam jól látszik a 480 körüli alj..ha ez elesik akkor ott a 180 130-as leszúrással..
úgy legyen,
onnan hajóút az általad említett megmaradt 4 pontos rés betöltéséig,
oszt jónapot!
:-))
Várjuk meg a pénzügyi jelentést, aztán lépjünk. Remélhetőleg hajnalban már feltöltik a netre, így a helyes irányt eltaláljuk, addig Richterrel, Rábával és talán ANY-val érdemes foglalkozni.
Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Ibiza
Ma péntek van..ha TA-s lennék akkor azt mondanám vagy felkötik záróra vagy le..
Én azt mondom szerintem napi aljon zárunk...főleg ha usa adatok rosszak lesznek..erre vettem fel pozikat.
By Ibiza
Én mit mondtam erre? Akkor én meg azt mondom nem fog 4480alá menni, mehet 4600-4650közé.
azt hitted nem vagyok itt és nyomtál egy aljasat..ezt nem harapom...már értem miért nem csípik az agyad..
most jött be..kaptam otp long certit és mtelt 282ön..eladtam Eurhuf certiket egy raklappal..
Nem rossz! Kicsit meg is lepett. Ráadásul afterben is a vevők domináltak.
Hétfőn réssel fel? :-)
http://stooq.hu/q/?s=otp.hu&c=1y&t=l&a=lg&b=0
ezt raktam be ha lenne eszed látnád a 480at rajta..a lényeg ne firkáld össze..és vegyél elő egy egyenes vonalzót.
Azt írtad napi minimumos zárást vársz.
Mondtam én meg 4480alá nem várom.
Holnap nem jön esés. Szombat!
A lényeg pedig nem az amit mondasz!
megjöttem.
részeg vagy..te vártad 400ra..nem vagy magadnál..
lényeg, h. külföldi rakéta mellett is minuszos a napi zárás, ismét forgalommal. Ennyi, holnap jöhet az ujabb esés
Jól felhúztak mindent.
Minusz 48 pont a kt.