Egy nickem van, csak több topik van.
Bocsi még egyszer kapkodtam, paprikát olvastam a sok felsorolásodból, azt meg tudtam ma nem írtam..
Egy nickem van, csak több topik van.
Bocsi még egyszer kapkodtam, paprikát olvastam a sok felsorolásodból, azt meg tudtam ma nem írtam..
"Beálltam egy kis vételre, hátha kapok még olcsón papírkát.
Ja.. most már értem..
KEGbe akartam írni.
Papírka, nem paprika :D
ezért nem értettem. Igen KEG topikba ment volna. Bocsi.
Akkor ez összezavart téged.
:D
mondtam nem veszek paprikát, sem OTPT.
ÉN KEGezek..
Valaki kamuzott a nevemmel.
Kérdezd meg ki írta, mert én nem.
félrebeszélsz? ez mi?a hozzászólásodra válaszoltam..rakd rá egeret...meg paprika
Mi a gond ezzel?
A beálltam vételre nem én vagyok, valaki mást idéztél :D
lehet ez zavar össze téged a paprikáddal :D
Mondtam én mást veszek, nem OTPt, nem papirikát :D
itt kevés a haszon.
Vsz ez az önkormányzati téma is fontos, de nem akkora jelentőségű mint dev hitel. Otp-nek van komoly önkormányzati állománya. Az első körben ami leírásra kényszerítették az minimális volt.
Illetve olyan szempontból nem annyira gázos ügy, hogy ha állam átvállalja teljes adósságot akkor azért nagyobb biztonság fizetésre mint egy önkormányzat.
Választás előtt gondolom ezt a dev hiteles témát kutyulják , mást nem látok most ami érdemi lenne, de hát ez egy dolog.
Szóban biztos kemények lesznek mint a vídia választás előtt bankokkal, gyakorlatban is az már egy másik kérdés. Van még végülis durván fél év addig.
9.30 Hathor "Haladunk a 4400as szintemre"
9.45 "Haladunk 4400 felé. Azért nem kell tickre pontosan venni azt a 4400at. annak környékén kell nézelődnöm."
10.23 "Én még nem markolnék bele ennek ellenére.Nem kell kapkodni!.."
10.35 "Beálltam egy kis vételre, hátha kapok még olcsón papírkát..."
12.46 "Akkor én meg azt mondom nem fog lejjebb menni 4480nál. :D
Hát, 200 napos fölött bírta kb 2,5 napig, ez nem túl örömteli.
Pár hónapja mikor Cs papa eladás után felpattant akkor talán 1 napig volt 200 napos fölött, vagy csak napon belül néhány órát.
Az a gáz igazán, hogy itt lebeg a dev hiteles móka ezért nem tudtunk menni külfölddel és mi van ha külföld elkezd kicsit komolyabban esni? Akkor mit kezdenek ezzel a papírral, ha bikában 200 napos alatt van nagyrészt? Ez probléma.
Mondjuk külföldön egy erős év végét tartok inkább vszínűnek , de azért mérget nem vennék rá.
Az pedig passz, hogy idén kinyögnek e vmit dev hitel rendezés ügyben. Ez megjósolhatatlan. Talán ez a legrosszabb, hogy lebegtetik, igaz annál jobb mintha törnének zúznának ész nélkül.
Én az OTPt tekintve a chartot kísérem figyelemmel.
A többit meghagyom Nektek ,-)
elmezzetek Fundamentumokat Ti, meg nézzétek a híreket.
Gondolom Te is figyelemmel kíséred a gazdasagtv-t, továbbá eco.hu-t, investort, portfolio-t. Jómagam úgy közelítem meg a dolgot, h inkább az exportpiacokon remekelő vállalatok részvényeit vásárolnám. Továbbá úgy vélem, az OTP-nek arra kell törekednie, h bevételének minél nagyobb hányada a külföldi leánybankoktól származzon, a profit legjelentősebb része is onnan, tehát folytatni kell a Spéder Zoltán által elkezdett akvizíciókat, akár más kontinensen is.
engem csak az izgat, h. meglegyen a 4100. Felölem közben 5000 is lehet
Szerintem 4600-4650es zónáig visszamegy most/hétfő-keddre.
Akkor én meg azt mondom nem fog lejjebb menni 4480nál. :D
"Leminősítette a francia államadósságot az S&P:"
Herceg híre..nem is láttam..ez adni fog az eus papíroknak usa nyitás után..plusz még usa hírek..és még Berni is beszél..