Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#674005 Hathor Előzmény: #673993

Ott van melette az árfolyamskála.

Csak van szemed mit mutatnak a pontok. Azt mondtad egyenesben hiszel. Húzd rá az egyenest a pontok mellé.

Aki ennél részletesebben kikotázza, azt szívesen megnézem én.

És csak azért, hogy tanuljak tőle. Szívesen fogadom.

Sőt! Kérem is, hogy chartoljatok, hátha tanulok én is valamit tőletek.

Mondtam neked is, érdekel a fundamentumos Matolcsy elemzésed, az alapján hova várod az árfolyamot. Meghallgatom, én tanulok belőle.

Nem azt mondom nem úgy lesz és nem hiszek a jövőben a matolcsy gondolataid miatt. Meghallgatom, ki hogy gondolkodik.

Mond nyugodtan, figyelek.

#673993 Ibiza Előzmény: #673990

tudod mit igazad van..te már tavaly megírtad emléxem..egon is lopja a rajzaidat meg tán a pentagon..nyóckerben járt egy fazon alufóliával bélelt sapka volt rajta télen nyáron mert mondta lopják az agyát..

írtam becsülöm a szorgalmad, meg azt a teljesítményt amit beletolsz de szerénység elvtárs..majd mások beírják mekkora penge vagy nem kell naponta ezerszer beírnod magadra..

Kértem írd be meddig mehet fel..és meddig le..és mikor..ha ez megy szólj...eddig csak annyi a válasz rajta van a rajzon..ja.

#673990 Hathor Előzmény: #673987

Én már tegnapelőtt megírtam, hogy a doji után belső nap volt és várom tovább le, azt a belső napot is lejjebb vártam..

Ma reggel írta meg Egon ugyanazt. Én viszont nem várom most még le a sávból Elliottom alapján.

Nekem nem kell Egon rajz.

Elliottja is rossz.

#673985 Hathor Előzmény: #673975

Itt az előzetes kép.

Valami iylesmi a kimenetel is.

http://postimg.org/image/i5jzxodrh/

ABC ott van a képen. 3/4 itt lehet valahol.

Most néztük ma rövidebb képen teljesült-e..

Tegnap pont az előzetesen ezena képen várt sávetető A pont visszatesztre esett, onnan napközben felment Bre, ma le Cre.

#673984 Ibiza Előzmény: #673975

Ha TA tudományos lenne akkor minden rajz egyforma lenne..az alakzatok értelmezése is. És egyforma következtetést lehetne levonni. Ha nem akkor egy-egy szubjektum.

Nem nagyon érdekel mindenki azzal kereskedik amivel akar.

De kicsit uncsi a na ugye megmondtam rajta van a rajzomon című kisszínes..

#673979 Hathor Előzmény: #673975

Mindegy sose fogja megérteni.

Ha te nem akarsz tanulni és azt mondják neked már pedig jó ha tanulsz kislányom akkor fogsz tanulni? Nem.

#673978 Ibiza Előzmény: #673951

minden nap erre ébredsz? rakd be hol írtam fundáról..fújod mint óvodás..

a lényeg a hírek befolyásolnak..trendek vannak irányok..ezzel lehet keresni..amit beraktam chart azon jól látszanak aljak támaszok..képzeletbeli egyenes vonallal szépen lehet rajta látni.

a TA a múlt..békeidőben használható mert jelzi a vásárlási szokásokat..a szokásos tőzsdepszichót..nem jelzi sorost a 911-et..a válság szándékos kirobbantását..az emberiség régi vágya meglássa előre a jövőt..van aki csontokat szór vagy állatbeleket nézeget..vannak akik szép színes vonalakat firkálnak a chartra és erőszakolják agyon az alakzatokat..

#673975 Margaretta Előzmény: #673966

Hathornak ez az elemzése már az 5. pont előtt is fent volt, azóta nem változtatott rajta csak továbbrajzolta, ahogy telt az idő.

Én meg csak megpróbálok vele együttnézni.

Attól még a B pont ott lehet, ahova ő rajzolta.

A betmenes elemzés más idejű gyertyáknál volt rajzolva.

#673966 Ibiza Előzmény: #673957

"Ahova a C-t jelölted lehet az A is, ha fordul. Ugyanis a B pontnak túl kicsi az emelkedése. "

ezt Margaretta írta..

"tudtam, hogy még mindig nem tudtad értelmezni a képemet "

ilyen szellemi magasságokba nem tudok emelkedni :) egy szép gyerekrajz..minden nap másik..utagos igazolásokkal.

hál isten nem ezek alapján kereskedem.

#673961 wnprt Előzmény: #673957

Jómagam úgy közelítem meg h a vállalat jövőjét meghatározó hírek indítják el a trendeket, ezután pedig már a technikai indikátorok alapján kereskedők taktikája alapján dől el, h alakulnak a kisebb árfolyamváltozások, a trendet pedig egy másik hír töri meg, és persze azok, akik realizálnak.

#673957 Hathor Előzmény: #673944

"tudom vagy felmegy vagy le..vagy C az A vagy A az a B..vagy denevérember fején a hegyes közepű csészével.. "

tudtam, hogy még mindig nem tudtad értelmezni a képemet.

Elliott 5öt ki várt a sávban? Fülescsésze kitörést a sávból? 5ös pont után ki várta 4400ra? Tudom vagy lemegy vagy felt olvasol még mindig ki, a chart semmire nem jó.

4480nál megállt most, ahogy írtam?

Akkor minek kéred nézzem stooqn a chartot, ha nem jó semmire? :D

Bogaras egy ember vagy Te, és nem látod a fától az erdőt.

Én továbbra is csak annyit mondok a chart működik. Nem azt milyen jó vagyok.

Mondod nem működik kis papírban a chart. Nézed meg KEG fülecsészét 36nál amit beraktam. Ma már 43 az árfolyam fibo 161.8nál. nyár óta 65%ot emelkedett.

#673951 Hathor Előzmény: #673949

eddig a fundában volt a lényeg, nem a chartban...

Ez egy chart.

Mit kell látni rajta szerinted.

Ott a lényeg. Meghallgatom mi a lényeg, mert pont ugyanazt fejtegetem, de halljuk By Ibizat, mert kíváncsi vagyok rá.

Mesélj a chartról ,-)

#673947 wnprt Előzmény: #673844

MOL-t is veszed? A lengyelek elég optimisták a kilátásaival kapcsolatban.

Kereskedés közben a Randit használod általában?

#673944 Ibiza Előzmény: #673941

650 alá zárt nem? 525nél indított a vevő..leírtam hogy venném a vevő helyében ha még kellene..mató besegített..tán nem véletlen.

Tudom neked megsúgta mató bejelentését a chart..:D a chart mindent tud..

tudom vagy felmegy vagy le..vagy C az A vagy A az a B..vagy denevérember fején a hegyes közepű csészével..