Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#673907 Hathor Előzmény: #673904

Visszajöttem ide is.

Miért?

mert igazolt engem az idő, ahogy Spade doki is írta.

Köszönöm neki is a támogató szavakat.

Örülök, hogy bebizonyosodik nem én vagyok a troll.

Meg hiányoztál már Zotyám.

Másikon nem tudtunk beszélgetni.

Meg teljesen igazad van.

Tűrhetetlen letolvajozni ezt a céget most, amikor a sz@rból mossák ki éppen! Mondjuk előtte sem volt tolvaj szerintem, csak magára hagyott cég volt.

#673906 exmnbs1 Előzmény: #673904

szerintem pedig nem

0 kp, veszteségek végtelen sorra, eltünt mrd-ok

vagy visszatolták tegnapról mára ezeket????

#673905 exmnbs1 Előzmény: #673900

E-Star 2012 kamatfizetéskor pedig a Grep is átvett papírt Soóstól, hogy legyen rá lé

szakmai befektető vette

aztán mi lett?????

#673904 Zotya32 Előzmény: #673902

a tolvajrészvény megnevezés a jelenlegi vezetés alatt - egyelőre - szerintem kerülendő...

#673903 exmnbs1 Előzmény: #673902

tartották eddig akármilyen néven most erre az 5m-s "multiéra" átpakolták

akár maga a szlovák

a phyl és keg nagyon sokszor fizetett már rv-nyel

#673902 exmnbs1 Előzmény: #673898

aha és a brokidíj az mennyi is????

simán meglehet

a saját papírjukból löktek

úgy csinálsz mint aki még nem látott tolvajrv-t, amely illikvid de az alkalmazottjai névértéken veszik sokszoros áron

#673900 Zotya32 Előzmény: #673898

maci meg sly régi róka, ők forintozzák a keg-et, olyankor, ha poziban vannak, nagyon ritkán szólnak hozzá az adott részvény topikjához, ha írnak is vmit az inkább semleges...

Kácsor-szlovák dolog.:

nekem már egyre zavarosabb a kép. igazából annyira nem is érdekel ki kinek az apósa, fia, borja. a lényeg most az, hogy a vezetőség találjon vkit maga mellé, és a szlovák az szakmabeli, eddig jó. 5%-ot nem puszira vesz az ember egy legyalázott cégben..

#673898 Trisz Előzmény: #673882

Azért gondoljuk csak át ismét a régebbi kérdéseket!

Kácsor kiakadt a kgy-n és voltak olyan elképzelések, hogy ő veszi.

Szvsz Kácsor csak színházat csinált ezzel a kgy-n. Ő felkészült üzletember. A szlovákok vették. Semmiféle verseny nincs a tulajok között. Ezért tud ilyen szépen nyugisan emelkedni.

Nem gondolom, hogy Pimperéken el fogják verni a port. Szvsz amikor a karmesteri szinten váltás volt, akkor azt lezsírozták, hogy mindenki futhat amerre lát.

Pf-en felmerült egy új elképzelés annak magyarázatára, hogy a szlovákok nem is igazi vásárlók, hanem tartozásért fejében kaptak rv-t.

Nem szoktam minősítgetni véleményeket, de ez nincs alaposan átgondolva! Ekkora csomagot tartozás fejében a cég csak úgy tudna átadni, ha szintén jelentene. (A csökkenést.) De más oldalról is sántít a dolog. Gondoljuk végig! Ha nem OTC-n bonyolítják az üzletet, akkor a brókereknek valakinek ki kell fizetnie a papírt! Ha a KEG fizeti ki és utána átadja(?) a szlováknak, akkor van pénze! Miért nem a pénzt adja oda? Eleve képtelen gondolat! Nem is értem ilyet hogy lehet leírni!?

Amúgy pedig nagyon beszédes, ahogy a másikon elcsendesült NBM és Sly. A "vótbankos" meg egyedül viszi a balhét. :) Kezdem sajnálni. Mindent ő harap meg. :)

#673893 Trisz Előzmény: #673877

Amit igazából nem tudok hova tenni az az, hogy mire fel minősítget állandóan!? Ilyen felkészültséggel ráadásul!?

#673882 Zotya32 Előzmény: #673878

megint hová sietsz??

tegnap végre megtudtuk mitől mehetett felfelé az elmúlt hetekben.

Eddig azt sejtettük, hogy a blogos húzza, mert ki akar szállni.

ezek szerint mégsem. Most van egy szakmabeli új nagytulaj, nem egy esseni kavarós. remélhetőleg. milyen híreket akarsz rögtön másnap?? majd lesznek azok is. Decemberi közgyűlésen vélhetően csak böffentenek vmit a jövőbeli elképzelésekről.

#673877 Zotya32 Előzmény: #673875

azt én sem értettem, mikor olvastalak titeket... mi köze a hatósági árnak, hogy ki hol mennyit és mennyiért szerez be? úgy tudtam a hatósági ár az eladásra vonatkozik... a taxi km is hatósági áras 280 ft, ettől még a gázolajat ott veszi a sofőr ahol tudja, nem? :))

#673875 Trisz Előzmény: #673618

Nekem mondjuk jobban tetszik ez a hangvétel, ami mostanában tapasztalható.

Nem akarok ellenséges lenni, de engem nagyon kiakasztott pl. a pf-en. Hatósági árat már a beszerzésekre is kiterjesztettnek vélte. Amikor magyaráztam neki, nehogy azt gondolja, hogy a beszerzéseknél elérhető megtakarításokat vissza kell utalni az oroszoknak, akkor pedig elkezdett minősítgetni. Én szégyelltem magam, hogy milyen színvonalú vitába keveredtem.

#673873 Zotya32 Előzmény: #673867

lehet nem is tud magyarul. nem egy magyaros neve van... az vszínű hathor 20. neve, nem? :))

#673802 exmnbs1 Előzmény: #673801

azt nagyon helyesen tennék

bár ezek szavazták meg a felmentvényt akik beszavazták magukat

#673801 Zotya32 Előzmény: #673796

A szállítós átütemezhető. A pert a helyükben megindítanám. Nehogy már ennyi év károkozást megússza pimper meg bandája.