minek a takarmánykeverő ennek a szakmainak????
nem lesz az rendezve, ne izgulj
hülyék lennének 1mrd valós pénzt ide benyomni
ha nem rendezik akkor is nyugodtan feljelentheted őket
a navos perek az kb 150m büntistől, kamatokkal
ott van még 900m rövidtávon, szállítókat nem fizették
Ja, még egy. Az adósságok, ha rendezik, én ezek után feljelenteném a volt vezetést szándékos károkozásért, vagy hűtlen kezelésért, és kivasalnám belőlük az ellopott pénzt. Mert ne mondják már, hogy nem direkt volt a sok veszteség, ez a navos perek az elmaradások miatt.
macika szerint beszállító
lehet hogy rv-nyel fizették mint a genyás IT tagokat, akik "névértéken" vásároltak rv-eket
nézd meg ezt; most nem érek rá keresgélni, annyit láttam 7 millióval alapították, a kft meg 1 millióval
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/3662/Blue-Seven-Group-Nyrt
hajrá bét... :)))
elfogyott Böjthe pénze? vagy a phyl nyerőt forgatja tovább???
bizony, meg a Fuso Lemákkal, Novákkal, mikor megjöttek
nem tudom, nem értek hozzá... de már megint a mutyi jutott eszedbe... remélem a vezetőségnek és az új 5%-os tulajnak nem... legalábbis ne ezzel kezdjék... most a cég renoméját kell helyreállítani...
"az biztató, hogy a honlapjuk egy fokkal jobb, mint a kregé :))"
)))))
jövedéki adó, ki-be utaztatás?
az biztató, hogy a honlapjuk egy fokkal jobb, mint a kregé :))
Lőrincz?? ez a gyanús, lehet hogy ezek is kácsor emberei és azért vették vissza Lőrinczet?
Nagyová.. hát elég szlovákos név... gondolom lehet vmi kapcsolat, nem hinném, hogy véletlenül került be. ez is egy újabb pont, amit beépíthetünk az alapgondolatba.
majd egyszer megint összerakunk, egy keg kisokost, "egy előző részek tartalmából-t"... :))
és minek Lőrincz a nyakukba????
hát Varga????
Lilla Nagyová a rokona???
láttad az anyacég honlapját?
én túl nagy háttérre nem következtettem belőle
pl pénzügyi adatokat nem láttam fenn
na ez jó kérdés... gőzöm sincs.. lehet ez a szlovák egy újabb "esseni"? Ők is hozzá tartoznak? majd kiderül, most már egyre érdekesebb lesz a közgyűlés...
kresz géza utcában elég egy iroda. a működése szlovákiában van. És ha jól veszem le a mai írásokat, és ha jól gondolkodom, hogy részt vásárol a kegben, akkor a magyar működése a keg-en keresztül valósulhat meg. minek még egy városnyi gyártelep ehhez??
nem néztem utána, de azt írtad szlovák cég, és annak vmi magyar alapítása. Akkor szerinted csak ennyi a lóvé? ha kell, akkor gondolom az "anyacégen" keresztül meg tudják oldani a forrást. De én nem értek a pénzügyekhez...
mert neki már 4 éve is felesleges kapacitása volt
mindezt a Kresz Géza utcában?))))
ahhoz pénz kéne
a Hun Miningba hány ilyen olyan cég jön rendszeresen? és mi van?
szerinted az 5m-s alaptőkés mennyi adósságot tud rendezni???
az jó, ha itt akar forgalmazni, és ehhez a keg-et nézte ki. Az miért baj, ha a keg újra indítja a palackozót, elterjedne az egyedi stafétagáz, korszerű palack, lpg, stb...???
az is lehet Bill Gates strómanja, persze, bármi lehet. Csőd is lehet, meg sikeresen működő cég is lehet még a kegből. Nem tudhatjuk. idővel eldől. a kérdés, ki miben hisz, ki mit vár. Egy lehetőség van a cég előtt, ha élnek vele, és bejön, akkor jól járhat mindenki. miért ne lehetne bőven 100 felett, ha majd beindul a cég?