Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#673622 Euroman Előzmény: #673612

tudnám bizonyítani az ellenkezőjét....2007-ig volt olyan rv alap, amit 1 napra is vehettél, akármilyen összegben 500 Ft-ért....amikor úgy éreztem full tőkével beléptem, kaszáltam.....az első hónapban 2005 szeptemberében magyar rv alappal 1,8 misit kerestem és mivel korán adtam el, ha még egy hétig tartom, akkor még 640K jött volna hozzá....és mindez 500 Ft vételi díjért, akkoriban még adómentesen...

#673612 wnprt Előzmény: #673586

Az alapokkal csak az alapkezelő jár jól, nem lehet velük reagálni a fejleményekre, nem lehet velük olyan jól keresni.

#673593 Csusza Előzmény: #673590

Te tudod, de most elkezdték venni, 10-15 ezresével.

Még egy vételem megvan 631-en.

#673591 Hathor Előzmény: #673584

Azért a doji, meg a mai gyertya intő jel.

Elliott végét jelölhette, ha még csak a rövid kékét is..

de persze várjuk meg a nap végét. Énis ezt mondom mindig. majd napvégén meglátjuk mit rajzol a gyertya.

#673587 Csusza Előzmény: #673579

Én alapvetően bízom a bikában, ezt normál visszatesztnek fogom fel, ezért veszem. 800 körüli tetejét eltaláltam, kiváncsian várom, az alja megvolt-e.

Persze a nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb szívnom kell... :-)

#673586 Euroman Előzmény: #673581

én régóta alapozok is...alapokban sokkal sikeresebb voltam, bár a piac változása szerint lépegettem közöttük....

#673584 Csusza Előzmény: #673578

Szerintem az elliot nélküli most reálisabb. Támaszt érintettük, erre már mondhatjuk. Persze ha ma itt ragadunk, akkor továbbra is kétesélyes.

#673581 wnprt Előzmény: #673576

A megtakarítók már kezdenek elfordulni a bankbetéttől, inkább az értékpapírok felé nyitnak. Azt nem értem, a tőzsdétől mért tartanak, elvégre a befalapoknál is magas kockázatot viselnek, ráadásul nem tudják mibe fektetnek azok, ráadásul ott az erkölcsi kockázat, tehát az alapkezelő nem vállal felelősséget semmiért, Peter Lynch könyve részben erről szól, semmiben sem hoznak jobb döntést az alapkezelők, mint az egyéni tőzsdézők, eredmények alapján jobbak vagyunk, továbbá az alapkezelők keze megvan kötve, bármit nem vehetnek. Ajánlom mindenkinek h olvassa el Peter Lynch Sikerrel a tőzsdén című könyvét, nem hosszú, olvasmányos nagyon.

#673578 Hathor Előzmény: #673564

A képen rajta van a gondolatom, ami már tegnap reggel meg volt fogalmazva elliotti szinten, saját elképzelésem szerint

http://postimg.org/image/70t21wyz1/full/

A kérdés az, hogy most mi lesz, hogy meglett a visszatesztje a 200naposnak és a sáv tetőnek kb.

Elliott alapján visszább várom 4400körülre, kép szerint.

De tévedhet a számozás, és ott áll vele szemben az EKB döntésére a kiugrás, valamint a támasz zóna elliott nélkül.

Ennyit tudok mondani.

#673576 Euroman Előzmény: #673564

nem vitatkozom, mert szemlátomást a többség örül neki, de én nem tudom miért jó...számomra pl. semmiért...betéti kamatok tovább csökkennek, ami a megtakarítókat hátrányosan érinti...akit hitel nem érdekel, annak nem tudom miért kellene örülni...

#673572 wnprt Előzmény: #673563

Allianzról mit gondoltok, vhogy CFD-n keresztül be kéne szállni, a haszon magazinban egész jó véleménnyel vannak róla, elnézést h megemlítem, tudom nem ide való, de elég nagy rally lehet belőle, sokkal sokkal jobb kilátásai vannak mint az ing-nek és a generalinak.

#673568 rbbj11 Előzmény: #673565

kinti rakéta miatt betoljtam és sztem zárom a shortom, majd újranyitom talán...