kösz. Lehet, gyorsabban jön a 4e, mint gondoltam, azt hittem hetek.
kösz. Lehet, gyorsabban jön a 4e, mint gondoltam, azt hittem hetek.
Azt a lehetőséget nem írtad, hogy itt ingadozik +- 40 ponttal.
Ezzel együtt tökéletesen látod:)
Ez csökkenő tendencia, várható h 4000 környékére zuhan? A külföldi leánybankok teljesítménye kérdéses lehet, lehet h ez is bedöntheti az árfolyamot. Talán jövőre erős emelkedés indulhat 5000 fölé. Nemtom jól látom-e.
"Nincs real-om, mert nem érdekel "
Tudom, de azért hadd piszkáljalak. ;-)
Lehet 400 is, de azért illene nem egyben beszaladnia addig. Ma 4.5%-ot jött vissza eddig, az azért nem semmi.
Rendkívüli dolgok vsz a gyorsban nem várhatóak.
Évek óta helyben jár a bank. Nincs komoly hitelezésbővülés válság miatt, plusz ez a dev hiteles probléma. Habnak a tortára a Mekk mesterek.
Kb olyan nagy átlagban 40 mrd-os nettó profitok /negyedév 2-3 éve ez megy mínusz különadó, egyéb extra mókák időnként ahogy a gép kidobja.
Kivéve talán ruszki leánynál, ott extrém dolgokat próbált, próbál a bank ezzel az áruhitelezéssel, fogyasztási hitelekkel. Ott volt hitelezésbővülés komolyabban, de hát az egy érdekes műfaj.
Nincs real-om, mert nem érdekel :)
Vettem 400-on, eladtam a felét 650-en, visszavenném 400-on, és látom, azt írjátok, esik. Akkor essen, mint a zápor :)
Most hogy kérdezed, igaz is
itt mi értelme van megállni?
csak vacakolás, maszatolás… :-))
mekkorák lehetnek a stoppok 500-550 környékén?
Ki kell vonni az 588-ból a 400-at, és akkor megkapod. ;-)
Lehet, hogy az 575-tel meg is volt az 550 megközelítése? Akkor viszont határozottan pattannia kellene, de ez nem az. Legjobb esetben is oldalazás.
Csak agyalok... :-)
550-nél jönne a következő vételem.
Tdt? Na, ezzel most megmozgattad a fantáziámat... ;-)