Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#673486 wnprt Előzmény: #673484

7-szeres tőkeáttétellel napon belül? Gyakorlatilag megéri, 0,1% a tranzakciós költsége a TDT-nek.

#673483 wnprt Előzmény: #673479

Aztán még jön a gyorsjelentés, kíváncsi vagyok h a leánybankjai h teljesítettek, lehet h zuhanás lesz abból is, állítólag 39mrd körüli profit lesz csak.

#673481 Csusza Előzmény: #673474

:-)

550 körül azért már van támasz rendesen, bár nagyon jó lenne nem beragadni 200 napos alá. Egy gyors leszuri, aztán vissza 600 fölé, az úgy rendben vóna.

Szvsz...

Néha ijesztően üres a vételi oldal... :-(

#673479 banyaiz Előzmény: #673478

Kérdés ha amcsik felébrednek mit lépnek erre.

Bármennyire sok sebből vérzik ez a javaslat, eladnak rá akkor otp-nek reszeltek egy db-ig.

Mondom nincs semmi gáz ezzel amit az mnb akar teljesen jó megoldás abban az esetben ha azt is hozzábiggyesztenék, hogy mindezt csak párhuzamosan a banki tehercsökkentéssel látják megvalósíthatónak. De hát ezt nem merik leírni. Pedig teljesen világos, hogy ez a helyzet, szerintem.

Erre kitörne örömködés, ha végre szembenéznénk a valós szituval. De hát ez ilyen róka fogta csuka, csuka fogta róka. :) Magyarul szopás a köbön.

#673474 Lebleuf Előzmény: #673471

10:38as beírásom óta várok. :-))

többször nyitottam meg az új ajánlat ablakot, majd bezártam - közben 4600as megbízást visszavontam -

a tétlenség izgalma, az izgalom tétlensége

:-))

#673472 banyaiz Előzmény: #673464

Tulképpen nagyon leegyszerűsítve a problémát az az akadálya a normális dev hiteles rendezésnek, hogy a költségvetés nem tud lemondani az extra banki terhekről választás előtt.

Mert ha ezt így oldják meg, az otp-nek csapás a profitra de többi bankot nagy veszteségbe dönti, és nem egy évre.

Nem tudom , hogy a 200 napos kibír e ilyen "logikus" javaslatokat. Határeset.

#673471 Csusza Előzmény: #673470

Így könnyű, utólag! ;-)

Bíztam a 600-ban, talán túlzottan is. De semmi gond, nem véletlen vettem csak annyit, amennyit.

#673469 banyaiz Előzmény: #673468

Na most ha úgy gondolták, hogy kamatmarzs plafon, és mellette különadó kivezetés akkor világos mint a vakablak és logikus a javaslatuk.

Csak tartok tőle nem erre gondoltak, így viszont logikailag elég kusza ez a javaslat. :)

Eleve különadó kivezetés azért sem lehet mert választás előtt költségvetésben pótolni kellene , amit úgysem vállalnak be vsz.

#673468 banyaiz Előzmény: #673464

Csak visszatesztelte 200 napost . Nem szabadna elesnie.

Mnb-s javaslatot megnézve egy "parányi" ellentmondást látok. :)

Nagyon "csekély" mindössze annyi, hogy az egyik fő gazdasági kockázatnak az alacsony banki jövedelmezőséget látják, közben a kamatmarzs maximálását javasolják dev hiteleknél.

Persze kérdés , hogy mennyiben maximalizálnák, de ha mondjuk 2-3%-ban, most kb olyan 6% akkor az elég komoly csapás lenne Otp profitnak.

Össz Mo banki jövedelmezőségre pedig főleg.

Miközben az egyik probléma szerintük az alacsony jövedelmezőség, és a banki terhelhetőséget jobban figyelembe kellene venni, de éppen a jegybank jelenlegi vezetője terhelte agyon őket különadókkal amik 1év aztán 3 év helyett már állítólag örökösek.

Zavaros zavaros. :)

kisbüfik veszik..kattogn…

#673457 Ibiza

kisbüfik veszik..kattognak a stopok..eladásik és a vételik..eladtam short certimet..

#673456 wnprt Előzmény: #673455

Decemberre elérheti a 4900-at.

Bár most lehetnek problémák, a negyedéves gyorsjelentés nem lesz vmi jó.

#673455 Ibiza Előzmény: #673453

már volt 600on..legyen célárad..ittveszek ott eladok..amott eldobom..

a célár közelében már érdemes lassan venni..nem szabad aljakat tetőket keresni..úgy sem találod el.