ne nézz magad mellé:)
TE:D
bocsánat ,magas labda volt:)
tényleg vicc volt,remélem Herceg nem is olvassa:)
ne nézz magad mellé:)
TE:D
bocsánat ,magas labda volt:)
tényleg vicc volt,remélem Herceg nem is olvassa:)
Bezzeg Bp-en senki nem szervezett vmit a saját nyaralójában. :)
Hát, nekem nincs kertem, de az irodámban tarthatnánk állófogadást :))
10 embert még le is tudnék ültetni az egyik teremben kajálni.
oké... :D
Nem nagyon látok azonban a fórumon most elnyomó, szófosó tagot. Ki a jelölted? :D
régen volt ilyen honap forumozoja cim....mindig zeeh nevezetű kollega nyerte,a legjobb helyezésem 7. volt,pedig akkor éjjel nappal itt voltam,na ő is eltűnt,lelépett,mint a kurrva sezlonyról....:)
nem voltam -vok szőlő- bor,műtrágya közeli ember,a jó ismerőseim közül sokan igen-nekik pihi van most februárig:)
Senkit se kell kitiltani. Neki is évekig könyörgött Herceg meg a "balos" társaáság, hogy kicsivel kevesebbet foglalkozzon a személyek minősítésével és több legyen a szakma.
RBBJ:
Nyugat-Mo-i találkozó lehetne. Várjuk a meghívást! :)
Kelet-Mo-i az Erdőbénye, Dél-Mo-i pedig a szekszárdi buli lesz tavasszal. Mindkettőt fórumtagok szervezték a saját nyaralójukban.
ugy látom,hogy a szó nemes értelmében baloldali versenyzők javarészt nem sajnálják AT-t,a szó nemes értelmében jobboldaliak igen....
ez forditva is igaz lehetett Lupinra.
most ugy lenne igazságos,hogy egy baloldali szófosót kellene kitiltani,kibaxni innen:)
bal-jobb,most bal jön az egyensúly miatt is:)))
Herceg meg lapit a Panamerájában:)
mindenki találgat:)
én se kértem sose a kitiltását, én nem is tudok a háttérről. Felőlem is maradhatott volna, csak szakmai topikokat hanyagolnia kellett volna.
Lupint nagyon sajnálom, de hát megelégelte a fröcsögőket, mondjuk sztem elég alacsony volt a tűrésküszöbe :)
na jól van, azért még egy nyugat-mo-i találkozóhelyszín se volt ;)))
Arzénlupin is átment egy új fórumra, de azt már nem követem. AT maradhatna, sose az ellenvéleményével volt baja a többségnek, hanem a szómenéssel és az offolással. Sajnos a végén már az anyázáson kívül nem közölt egyebet, Herceg ezt elégelte meg.
ursinak és prosperonak is: a nagy magasztalás ellenpontozásaként aláírom xmann állítását, kókler volt! Semmihez nem értett a filozofáláson túl.
Tipikus példa rá, mikor oly ritka alkalmak egyikén konkrétumot és gyakorlatiasat írt, hogy MNB alapkamatig tagi kölcsön kamata kamatmentesen felvehető és kiadható.
NA, ilyet nem hallottam, azonnal szaladtam is a könyvelőmhöz, hogy miért nem osztotta meg ezt velem, mert ez keményen húsbavágó lenne nekem. Könyvelő azt mondta, ő ilyenről nem tud, de lehet új szabály, utánanéz alaposan. Egy hét múlva jött a válasz: sose volt ilyen, és most sincs.
Kedves AT-nak leírtam, persze szokás szerint semmi reakció. Ha vmit nem tudott kidumálni, sose válaszolt. Ha meg csúsztatni lehetett vagy kidumálni lehetett, abban király volt, eszmefuttatások 100 oldalon át mindenféle bizonyított konkrétum nélkül, amíg fel nem adta a vitapartner.
Egyszer se jött el a stoki találkozókra, pedig ott tényleg lett volna hallgatósága. Plusz evidens, hogy akit személyesen ismer a társaság, azt a hülyeségeivel együtt is könnyebben tolerálnak. Meg az arc méret se akkora, ha tudja kiknek ír. Ahogy én látom, a személyesen megjelenő emberek közül senki se kispályás. Nem feltétlen a vagyonra gondolok, vagy a tőzsdén forgatott tőkére, hanem a személyes értékekre. Mindenkiben van valami olyan plusz, ami az átlagembernél többé teszi őket számomra és ezért több tiszteletet érdemelnek, mint az "arctalanok".
Szerinted a Stokiból van Hercinek Porsche Panamera-ja? :)
Tény, hogy folyamatosan olyan dolgokról írt, amiről lövése nem volt: számvitel, bankok, makrogazdaság. Alaptényekkel nem volt tisztában. Persze kozmikus elmélet mindenről volt :)
Igazi kamukirály volt. Saját bevallása szerint óriási reálgazdasági befektető volt, sok sok érdekeltséggel. De közben 10oldalas eposzokat írt, annyi ideje volt. Haggyukmá ezt a mesét!
Persze, csak én senkiben nem látom, hogy ő lenne a világ legokosabb embere.
Azonkívül, akiket ismerek, és itt vannak, azok
a). Számítógépen dolgoznak egész nap
b). Sokat tőzsdéznek
De egyiknek sem volt sok-sok óra szabadideje, hogy folyamatosan írogasson. Beírnak 2-3-5 sort, és utána 1-2 óra pihi.
Én magamról tudok beszélni. Van, hogy napokra eltűnök, mert az életben más dolgom van. Ha itt vagyok, és mondjuk programozom, akkor néha idenézek. Olyat még sosem láttál tőlem, hogy reggel megnyitod az oldalt, és 15 topicban én voltam az utolsó hozzászóló. De mástól sem.
ps: Mondjuk, te rágyúrhatnál, ősszel már unatkozol, most éppen a rendes bor készül, a kannás nem kell :D:D
ez a tipusú megközelités elég sokakra igaz,hiszen többen vannak nem kevés időt az oldalon:)
Ha annyira nagyon értelmes volt - a többi dicséretet nem írom - , akkor miért lógott itt egész nap. Egy fenemód értelmes ember semmit nem talált az életben, amit csinálhatott, csak nekünk osztotta az értelmet? A valós életben nem volt rá kíváncsi senki? Érdekes...