Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: nincs cím

#673374 Dr. ursi Előzmény: #673350

egy kezemen meg tudom számolni kiket érdemes olvasni :o) itt.

AT volt az első.

közelébe sem ér senki értelemben, összefüggés-látásban-kifejtésben.

akikben ennek csírája sincs meg azok acsarkodtak rá.

ennyi a történet.

sok dolgot, összefüggést világított meg.

köszönet.

viszont sajna innentől fogva pf szintre süllyedés, ami korábban is megvolt - elég csak most is szétnézni itt - de legalább volt egy-két topikban szín és színvonal.

hát ennek lőttek.

#673368 prospero Előzmény: #673367

Egyrészt kemény stílusa van, ami önmagában megér egy misét... másrészt viszont nem lehet mindig offolni, csak akkor, ha vannak partnerek hozzá...de úgy látom a vitapartnerei továbbra is vígan írogatnak...:-)...szóval az "offolás" nem lehet igazi ok...

#673367 Ibiza Előzmény: #673364

:) ne légy kirekesztő uszító és megosztó..örülj hogy leszálltak közéd...és mint nektárt szívhatod magadba a tutit.

AT bekopizott nagyon hosszú dolgokat..elég lett volna a link is..nem győztem görgetni..ha saját véleményét írta be hosszan azzal nincs gondom..max nem olvastam végig..volt valami lökete a srácnak..pörgött mint motolla..koffeintól vagy valami vicces dologtól..sok vitám volt vele de egy szinfolt volt..ritkán moderáltam ki az általam indított topikokból..

Sztem azért lett kitiltva mert szaktopikokat összebarmolt offokkal..rájuk telepedett..ráadásul pozi nélkül..soxor rá lett szólva..ez a része jogos szerintem.

#673364 prospero Előzmény: #673091

Hát igen...amiről beszéltem....mások véleményének toleranciája, ha az nem egyezik a ti álláspontotokkal - ebben a hozzászólásban is gyönyörűen megmutatkozik.... szerinted mindenki csak egy topicba írhat...lehetőleg abba, amit ti határoztok meg...mert ha véletlenül tiétektől eltérő és esetleg meggyőző véleményt olvastok akkor az kényelmetlen, kellemetlen, zavart okoz a fejekben...esetleg saját álláspontotok megváltoztatására késztetne...ezért az ilyen ember üldözendő, kiközösítendő stb. a szabad véleménynyilvánítás, liberalizmus és demokrácia nevében aminek itt egyesek - az élharcosai...

Sajnalom. En ot olvasta…

#673350 lilia

Sajnalom.

En ot olvastam itt foleg, meg Ursit.

#673320 Margaretta Előzmény: #672964

Igen, őt kéne megkérdezni.

Emlékszem, hogy az egyik topikban párszor jelezte, hogy hagyja abba az acsarkodást, mert ki lesz tiltva.

Kerestem, de nem találtam.

De az is közelebb vinne az infóhoz, hogy akivel vitatkozott szólna erről, mert egy konkrét párbeszédben verte ki a biztosítékot nálam is, de már nem emlékszem melyikben.

#673172 rbbj11 Előzmény: #673145

azt se tudjuk, miert lett kitiltva....lehet beszólt hercegnek vagy ki tudja. Te tudod?

#673147 Ricsi Előzmény: #673145

Hathor a piacról beszél, vagy a vágyairól, de azt a saját ingatlan topicjában teszi. Ha a mai hsz-eire rákeresel, mindenütt a szakmával foglalkozott.

#673145 ang3lt Előzmény: #673141

persze részemrol is le van zàrva nem errol van szo

Csak azt nem értem hogy pl Hathor is ugyanezt csinàlja. O is a sajàt nézeteit mutogatja és magyaràzza minden topicban. Tény hogy az uzenetei rovidebbek na de ez egy nézopont? :D

Engem idegesit néha a hulyesége màr elnézést semmi rosszindulat! Egyszeruen nem érdekel nem olvasom. Na de kitiltani nem kell! Ez egy forum ahol azt oszt meg amit csak akar a szabàlyoknak megfeleloen.

De jo igazad van teljesen mind1.

#673141 Ricsi Előzmény: #673131

Jah, és gondolom itt-ott megtalálható a neten, akit érdekel, utána mehet, és olvashatja a bölcsességeit. Akit meg nem, az végre nyugodtan olvasgathat itt.

Volt olyan reggel - valaki szóvá is tette, és nem én voltam - hogy betöltöttük ezt az oldalt, és az első 15 topicban at értelmes véleménye volt olvasható. Pedig a qtyát sem érdekelte.

Részemről a téma lezárva, nekem pont így jó, ahogy van, akit meg érdekel, miről mit gondol, keresse meg, biztosan ír még itt-ott.

#673138 Ricsi Előzmény: #673131

De igen, mert az összes topicot teleszemetelte. Én sokszor mondtam neki, maradjon a sajátjában, senkit nem érdekel. De annak rohamosan csökkent a látogatottsága, így bement mindenhová észt osztogatni.

Keress rá, milyen topicokba írt, és olvasgasd el, 0 tőzsdei hsz, mindenütt a saját nézeteinek leírása.

#673131 ang3lt Előzmény: #673091

Ez egy tozsde forum! Nem topic! A topicot kulon AT csinàlta és a stocklandyard.hu szabàlyait nem keresztezte az uzeneteivel.

Amirol irt annak koze volt a tozsdéhez, gazdasàg és politika az o véleménye szerint. Nem kell vele egyetérteni. De ez egy forum nem? A tobbiekkel egyetértesz? Nem. Akkor miért nem tiltjuk ki oket is?

Persze most hogy ki lett tiltva megy a sokkal értelmesebb duma. Batman meg macska rajzok minden topicban, egy kis anyàzàs mert néha az is kell.

Hogy ennek miértelme volt? Mind1 szerintem ezzel csunyàn megcsappant az értelmes beszélgetések arànya az oldalon. Es nem azért mondom mert egyetértek vele. Forum az SZERINTEM a vita helye. Azért van. Volt forgalom és volt beszélgetés, tény mutogatàs stb. Persze volt anyàzàs is. Na pont azok orulnek a kitiltàsànak akik abban részt vettek mert tényeket matekolni nem tudtak. Ebben semmi logika nincs csak szégyen =)

Szerintem

Es még1 ami kimaradt. Nem kellett soha olvasni az uzeneteit!! Nem volt kotelezo senkinek.

#673091 Ricsi Előzmény: #673078

Ez egy tőzsdetopic

Ha viktoriánusok ömlengésére lennék kíváncsi, bejelentkeznék egy olyan oldalra is. De nem vagyok, és ahogy figyeltem, sokan mások sem.

Re: no comment

#673082 walex Előzmény: #673081

Szépen kivéreztetik őket is, aztán jön majd a mindent "megoldó" privatizáció IMF fanoknak bagó áron.