Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#673304 vincentlauria Előzmény: #673302

beszéljünk a prosztatagyulladásról, mert ide írnak a legtöbben, és a beírók többsége minden bizonnyal férfi!

#673302 wnprt Előzmény: #673300

Elnézést azért ebben a topicban kérdezem a MOL-t, mert itt vannak azok akik a legjobban látják át a dolgokat, szóval nekem van egy pakk, azzal most mihez kezdjek, 14800 körül vettem pár hete, most mi várható, az eredményei a cégnek előbb-utóbb csak javulni fognak, itt a kurdisztáni mező, amit pár napja találtak, stb. Most akkor mi várható, felmehet 15e-ig péntekig? Dobni kéne akár már 14900 körül, mert a kilátások és a jelentés... A papír alulárazott, a saját tőke elosztva a részvény db számmal jóval magasabb árfolyam jön ki mint a jelenlegi, továbbá a piaci kapitalizáció nem éri el a saját tőke értékét, saját tőke: 2,25e mrd, kapitalizáció: 1,5e mrd.

Na ma lett egy belső nap…

#673300 Hathor

Na ma lett egy belső nap, semmi változás.

Azért lejjebb vártam volna ma a zárót.

Holnap meglátjuk, tegnapi nap fedésében maradtunk.

#673283 banyaiz Előzmény: #673270

Konkrétan most nem az országos "trágyadombra" gondoltam , ahhoz képest a dev hitel az játék, hanem arra ahogy telik idő ez a dev hitelek csökkenése felé hat, csökken a "trágyadomb" elvileg.

Kb 5 év múlva azért érezhetően enyhül már ez a probléma a maga útján is.

Lehetne rajta ésszerűen még javítani . De nem ilyen ultimátum blöffökkel és egymásnak ellentmondó szövegekkel naponta.

#673281 Ricsi Előzmény: #673277

A demokrácia az, ahol a többség dönt, és mint tudjuk, a többség hülye...

#673278 banyaiz Előzmény: #673269

Ez a másik csavar a sztoriban, hogy kényes a kérdésnek a társadalmi megítélése. Könnyen lehet mellélőni, nem egyértelműen népszerű egy mentés, túl kicsi mentés akkor dev hitelesek csalódottak, ha komoly költségvetési teher akkor a többiek.

Ezért hozták be ezt a szálat, amit mindig ismételnek, hogy a Ft hitelesek nem járhatnak rosszabbul , ez a nyalóka ennek a körnek. :)

Mindenkinek adnak egy nyalókat , szóban.

#673277 wnprt Előzmény: #673270

A demokráciára jómagam úgy tekintek, mint egy olyan eszme amely a többségi társadalom érdekeit képviseli. Vagyis kellene h képviselje.

#673276 banyaiz Előzmény: #673258

Ott a gond , hogy jogilag akkor működhet ha bank-kormány megállapodik. Kormány számára politikailag olyan megállapodás kellene, hogy a dev hitelesek örömükben tapsoljanak, és a költségvetésnek se legyen komoly teher (mert akkor a többiek nem tapsolnak).

Ez viszont azt jelentené a bankoknak nagy teher. Amit ők önként dalolva nem vállalnak, nyilván.

Jogilag pedig nehéz lenne ezt lenyomni a torkukon (ráadásul gazdaságilag is).

Ezért jött be most ez a jogi vonal. Kormánynak kapóra jönne, ha a független magyar bíróság jól elmeszelné a bankokat, ezzel egy rosszabb tárgyalási pozícióba hozva őket.

Csak ez egyelőre egy álom. Ráadásul idő telik.

Maradt nekik a mossuk kezeinket, áttoljuk a kérdéskört a bank ügyfél viszonyba, és ló**** sem történik. Azon kívül, hogy jól szétbarmolják Oti árfolyamát időnként:)

Ez a háttere az eseményeknek vsz.

#673273 taresz Előzmény: #673269

OSB-ből összetákolt kankó, valami 200eFt/m2 áron.

Múlkor kiszámoltam egy mentőállomás felújítására fordított összeget. 770eFt/m2 jött ki.

Kérdeztem a polgármestert, hogy ebbe belefért-e 1-2 új mentőautó. A válasz : NEM.

Mikor le qrvaanyáztam akkor meg csak nézett, mint terrorista a vaktöltényre.

#673270 taresz Előzmény: #673267

Dehogy fogy el a trágyadomb. Addig míg ez a nemzet ilyen birka, hogy ölbe tett kézzel, mosolyogva nézi, hogy kilopják a szemét, addig itt nem kell változásban reménykedni.

Majd ha 50 képviselő (pártállástól függetlenül) lóg az Andrássy kandeláberein akkor kezdem elhinni, hogy változik valami. Nem mondanám demokratikusnak ugyan, de a demokrácia életképtelen.

Most jött szembe: http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/sosem_talalna_ki_mire_kapott_200_milliot_rogan_kerulete.568837.html

Hát sírva röhögök. Nem egy nagy pénz ugyan ,de .........

Bocs az "off"-ért.

#673269 Ricsi Előzmény: #673267

Mostanában kiderült, az emberek nagy részét nem érdekli a téma. Gondolom, ezért hátrálnak, nem lehet belőle politikai tőkét kovácsolni.

Anyagit meg kovácsoltak üllőn (vagy hol, ha nem ott, de a 4-es út mellett). Felépült horror áron egy lakópark, ami most tök üres. A zsé megvan, a többi meg kit érdekel?

#673267 banyaiz Előzmény: #673258

Mondhatnám neked annyit megy előre gazdaságilag az ügy, ha már Otp-ben beszéljük meg mint az Otp árfolyama. Egy nagy vergődés.

Annyit megy előre amennyit az idő lefarag belőle. Egyszer elfogy a trágyadomb így is úgy is.

Csak lenne rá eszközük, hogy értelmesen gyorsítsák, szerintem. De hát "magasabb" szempontok ezt felülírják.

#673265 banyaiz Előzmény: #673258

Vsz megoldható, amennyiben a bankokkal sikerül megállapodni. Hiszen akkor ők ezt nem fogják vitatni. Nekik is érdekük, hogy ne ez legyen a politika játszótere, az nem tesz jót az üzletnek.

A gond ott van, hogy bármi is ez a megállapodás politikai népszerűségvesztést okozhat.

Ezért próbálják áttolni a kérdést bank-ügyfél viszonylatba, két lépést hátralépni és onnan szemlélni kezet mosva a dolgot.

Szóval mint általában építenek a mérhetetlen ostobaságra. Ami vhol ravasz dolog, de annyira erre alapoznak sok mindent, hogy az már fáj. :)

Másrészt így nem megy előre az ügy.

#673258 Racional Előzmény: #673249

több hónapja írogatom, hogy ez biza paraszt vakítás, és ilyen egyéni szerződéseket módisító szabályt jogilag NEM LEHET alkotni;

A fidesz pedig nem hülye, ezt nagyon jól tudja, és röhög a sok "szakemberen" hogy hónapok óta rágja a gumicsontot és még rágni is fogja

A tőzsdések meg hetente "beárazzák"