Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#673128 Hathor Előzmény: #673127

4733most

Kíváncsi vagyok délutánra beborítják-e..

Nekem is tetszene ha így működne, mert ezek még töredék elliottok, vannak magasabb ciklusok felette, de addig egyelőre vissza sem megyek, mert ez is már több hónapos vizsgálat.

#673123 Hathor Előzmény: #673054

OTPben próbáltam valami fogást találni elliotti szinten.

http://postimg.org/image/i5jzxodrh/

Nem tudom érthető-e az elképzelés?!

Ez csak egy elliotti elképzelésem, amit kísérni fogok figyelemmel, kíváncsisággal, magamat tesztelve.

Eszerint 4500környéke kis A, 4650környéke kis B. 4400körül kis C.

egyben eggyel nagyobb 4-es pont. Fölötte 5000körül 5ös pont

#673046 Csusza Előzmény: #673017

"Ezzel lett egy nagyon csúnya felső kanócos doji a csökkenő trendvonal alatt."

Kérdés, hogy meddig lenne (lesz?) egészséges egy visszateszt. Lehet, hogy csak 200 naposig?

#673044 walex Előzmény: #673031

A maradék önkori adósságátvállalás kapcsán szerintem megint lesz egy "egyszeri" banki befizetés.

Nem tudom elképzelni, hogy főleg választások előtt ne mennének még egyszer neki látványosan a "szemét bankoknak".

#673031 banyaiz Előzmény: #673017

Azt nem lehet várni tőle vsz, hogy most egyszer csak felugrik 5 k fölé , jó lesz az is ha 200 napos felett marad.

Gondolom jó sokan játszanak arra, hogy visszateszteli, aztán akkor vennék. Maradjon felette zárjuk az évet 5 k környékén vagy felette forradalmár testvéreim pedig vegyék be a hülyeségcsillapítót legalább a választásokig banki ügyekben. Mindössze ennyi kérésem van , ez nem sok vsz. :)

#673017 Hathor Előzmény: #673001

Na maradt a délelőtti szint ahol vártam a zárást, maradt napközben a kis range.

4709 a záró.

Ezzel lett egy nagyon csúnya felső kanócos doji a csökkenő trendvonal alatt.

Elliott5 is maradt nálam. Jól fordult a reggel, várható volt órás gyertya alapján.

Szép estét!

#673001 banyaiz Előzmény: #673000

aztán utána meg itt sír, hogy rossz tanácsot adtam. Nem csinálnék bohócot magamból ha egy mód van rá, ilyen kecsegék miatt.

#673000 banyaiz Előzmény: #672987

Gazdaságban, azon belül bankszektor ügyei amik mindenhová kihatnak, aztán részvényesek, végül a dev hitelesek .

Csak kb ennyi szálon fut a téma. Maga a helyzet eleve problémás , de akkor még rá ez a kutyulás.

Legkeményebben azt érinti aki hiteles. De ha lenne ilyen hitelem már írtam volna ezeknek , hogy gyerekek ha lehet ne mentsetek meg jobban, mert már ez is fáj.

Mikor indult a móka ez lesz a végső mentés stb akkoriban még elmondtam a véleményem mit tartok vszínűnek egy egy dev hitelesnek mi a jó lépés szerintem, de most már ha vki kérdezi , hogy mi a célszerű előtörleszteni kivárni árfolyamgát stb, akkor annyit szoktam mondani kérdezd meg Orbánt. Nincs kedvem hozzá, hogy vkinek azt tanácsolom törlesszen elő aztán 2 hét múlva megmentik vagy egyéb. :)

#672987 Euroman Előzmény: #672984

én a tőzsdei bukón és bizonytalanságon is sokat mérgelődök, szerencse, hogy ilyen megy másmilyen hitelem sincs....jelen helyzetemben éjjel-nappal azon idegeskednék, hogy a törlesztésre vagy rezsire és ételre jusson....

#672984 banyaiz Előzmény: #672980

Azt nehéz lenne felmérni, hogy a "szabadságharc" kezdete óta ez mekkora károkat okozott.

Főleg eleinte gondolom sokan szopóágra kerültek , hogy bedőltek vagy annak, hogy nem lesz további mentés és pl egy végtörlesztés előtt kifizették, vagy annak, hogy itt baromi nagy mentések lesznek aztán elmaradtak részletekkel, a nagy mentés is elmaradt , hogy hogynem.

Gondolom mostanra már úgy sikerült felismernie akit érint, hogy amit mondanak elosztani 2-vel aztán még 10-el, és annak a fordítottja fog talán történni. :)

Ez egyébként nagy gáz szerintem ilyen ügyekben.

#672981 Csusza Előzmény: #672925

Néha máshol is vagyok azért, bár nem szégyellem, hogy takarítani és enni is szoktam. ;-)

Én is remélem, hidd el.

Kösz.

Visszajött közben, ahogy kellett. Az új sáv alja remélem nem megy a 200 napos alá, ott már el is kezdeném visszavenni.

#672980 Euroman Előzmény: #672974

csak nehogy ezt a még fizetők bíztatásnak vegyék a nem fizetésre...majd bank úgyis elengedi címszó alatt...

#672979 Ibiza Előzmény: #672977

"..Ettől szép a tőzsde, hogy mindenki mást néz, másban hisz."

ezt írtam..ez a lényeg..és nincsenek csodaszerek..tuti módszerek..ha lenne nem itt írogatnál.

most a lényeg 650 felett…

#672978 Ibiza

most a lényeg 650 felett maradjon..itt sokáig eltököl általában de nagy a valószínűség elmegy 950ig..ha csak egy vevő van aki lassan megkapja a pakkját akkor pihi van..