19000-nél longog bővítve...csak emberesen
sajnos nekem is zárta a shortjaimat a Stop még hétfőn....
de most már kezdtem visszanyitogatni apránként
már újra 3/4 -es a pakkom....
a franc hogy hétfőn 500 pontot emelkedett.... kiugrasztottak...most aztán csak 100 ponttal alacsonyabb átlaggal tudom visszanyitni...vagy még rosszabbul...
azt vélem felfedezni ebben a nyamvadék hatiban, hogy 19200 körül folyamatosan megveszik, míg a prompt le fel szaladgál körülötte +-. Szerintem megy a nagy altatás. Kérdés a farok fogja mégis csóválni a kutyát? -avagy tudnak valamit a fiúk.
Szvsz a MOL a siker vs bukás kulcsa.
úgy látom teljes az egyet nem értés, ezért állunk egy helyben irány nélkül
"Na..ha már Brüsszel is, meg mindenki magasabb GDPt vár, akkor csak nem befele tartunk a recesszióba, hanem kifele..
vagy nem? És a jövőt nézve pozitívabb jövőképet varunk"
Nos,hogy is van ez??
Brüsszel eddig nem azt látta amit "mi",ezért lehülyéztük Brüsszelt,hisz csak gonoszkodnak,rosszakarnak...
Most viszont hogy már azt látják amit "mi",akkor nem az lenne a normális,hogy...de hát ezek hülyék...és akkor most is rosszul látják??Ami azt jelentené mégsem lesz itt l**** sem...
Vagy csak azért mert azt látják amit "mi"most már ők is haverok?,és okosak lettek?
Megérkezett Brüsszel Magyarországra vonatkozó prognózisa
2013.11.05 11:12
Az idén a bruttó hazai termék (GDP) 0,7, jövőre 1,8, 2015-ben pedig 2,1 százalékos növekedését jósolja Magyarországon az Európai Bizottság, kedden közzétett átfogó őszi gazdasági előrejelzésében.
http://profitline.hu/hircentrum/hir/299553/Megerkezett-Brusszel-Magyarorszagra-vonatkozo-prognozisa
Na..ha már Brüsszel is, meg mindenki magasabb GDPt vár, akkor csak nem befele tartunk a recesszióba, hanem kifele..
vagy nem? És a jövőt nézve pozitívabb jövőképet varunk.
Az pedig azt jelenti, hogy a mostani korrekció után elindulhatna a stabil növekedés a BÉTen is. Jövőre választás is, jön mikulás is egy hónap múlvaKifényesíthetnénk a cipőnket!
Hátha nem virgácsot kapunk bele.. :DD
Megbündődte már e nép a múltat s jövendőt! ,-)
a végére elfogyott a lendület.
de hogy mi a túró van ezzel a Mollal? -tiszta manipula az egész
ha megnyugtat, én sem vagyok teljesen nyugodt Long ügyileg a továbbiakra nézve.
habár ahogy elnézem a könyvet azért feltöltődött 200 felett megint.
egyenlőre optimista a hati, de nem a farok csóválja a kutyát.
én shortban vagyok de nem úszok felhőtlen boldogságban