előző képet mellékeltem még újra elnézést.
Ez tartozott volna a hozzászóláshoz:
előző képet mellékeltem még újra elnézést.
Ez tartozott volna a hozzászóláshoz:
http://postimg.org/image/3zjenhu91/full/
Visszalökték shooting starra, vagy egy szép felső kanócos dojira, ami bement a csökkenő csúcsokra húzott trendvonal alá újra.
eddig jó, nem csalódtam
igen azt, szép munka volt.
visszaadták a sztorit 3/4 órán belül.
ekkorát akkor megy a papír ha megbízása van valamelyik brokicégnek-...-tudni kéne ki veszi- és egy átlagárra gyúrnak..ilyenkor van egy visszaöntés..vagy egy vételi szünetes nap.
megint valamilyen lejátszott meccset nézünk..mások már az eredményt is tudják..
Eladtam az 4560-ast 4780-on. Nem is tudom hány hónapos volt. Talán aug. eleje.
Te mindig orvoshoz jársz. Bármikor olvasom mindig oda mész, vagy porszívózol, vagy főzöl ,-)
Fogorvosodhoz is elvitted már az OTP nyerőd felét ,-)
Azért remélem nem komoly a baj.
Jobbulást!
Igen, így együtt a fibo és rés pont jó. Lenne... :-)
Ja, közben mindenem elment. Végre egy kör, amivel elégedett vagyok... ;-)
Benne volt azért ez is mert arra volt kihegyezve , hogy mit lépnek dev hitel ügyben.
Csak annyi a problémám , hogy ez még nincs lefutva. Jön még a brazil szappanopera 1500. része is tartok tőle.
Igazán attól tartok ne az legyen mint a végtörlesztés előtt ha emlékszel még. Ott az volt kijött egy ilyen felszínt karcolgató pekidzs azzal a szöveggel ez a mentés a végső.
Aztán nagy volt az elégedetlenség, és egyszer csak léptek egy brutálisat a semmiből végtörlesztés. Ilyen hatás ellenhatás jelleggel. Gondolkodást mellőzve. :) Sajnos ez nyomasztó, de hát mit tudunk csinálni, ez van.
Cs papát azért én sem féltem, de mókás lenne egy olyan kimenetel, hogy 4100-4600 között bennfentesek nagy kitárazás aztán fél év múlva mondjuk 5500. Akkor őket is beültették a hintába rendesen a sok forradalmi dumával. Mondjuk ez is lehet.
Kb addig ment el.
Nekem csak annyi volt az elképzelésem, hogy 200 napost addig nem tudjuk áttörni amíg nem jön ki a pekidzs.
Ez kb működött. Az persze egy másik kérdés mi a tökömnek kellett 5 hónapra szétverni az árfolyamát a semmiért. De hát ez már csak ilyen morgolódás a részemről. :)
Talán most ha minden kedvezően alakul akkor a 200 napos fölött maradunk ami kb 4590 és lehetne egy jó év vége kicsit pöröghetne a papír.
http://postimg.org/image/3zjenhu91/full/
sáv fibo 161.8
Meg 4 pont megmaradt a résből is, ami jó, akár sziget is lehet így. (Persze csak ha később ugorja át, nem ma.)
Stopjaimat nagyon szűkre felhúztam, lépek orvoshoz. Bár mára nem számítok nagy visszaadásra, inkább oldalazgatásra, kis lecsorgásra. De ezt a nyerőt már akkor sem hagyom benne... ;-)
bíztam benne, de nem hittem volna hogy még idén 4800 körül leszünk, jövő év elejére vártam ide. Polip miatt nem aggódnék, ki tudja mennyit vett és hol, meg ugye az a 20% még meg lehet neki.
4823nál volt a sáv 161.8as fiboja azt mondtam reggel, ha jól emlékszem.
Kösz. Közben egy újabb adag is elment 800 alatt, visszafelé.
Szép nyári nap. :)
Ez már tetszik, mekkora nyomás volt a papíron ez a buzgárkodás a dev hitelekkel.
Az év vicce lenne egyébként ha a bennfentesek Cs papa vezetésével eldobáltak egy jó adag részvényt aztán közben az árfolyam száguldana. :)
Na jó ne ragadtassuk el magunkat azért ez a dev hiteles móka bármikor újrakezdődhet ezzel a "szuper" megoldással ami kb a 0-val egyenlő, sajnos ez mindig benne van a pakliban.
Hölgyem! Ha szabadna, egy célárat! Köszönöm