Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#673185 exmnbs1 Előzmény: #673179

tévedésben vagy a keg dbszámot illetően

bennfentes kereskedelem gyanús nem kicsit

#673179 Zotya32 Előzmény: #673177

mit kell azon vizsgálni, ha vki vesz?

kinek kellene jelentenie? Hathornak? :))

940k-1000k körül van az 5%, ha majd annyit vesz vki egyben, na akkor kell jelenteni....

nem az én nagyvevőm...

a vak is látja, hogy a 26-os beesés óta ezt vki gyűjti. volt, hogy naponta vett 100k-t. elmúlt 1-2 hétben eltűnt, ma megint megjelent.. vagy vki csak lemásolta és nem is az vett aki eddig. nem tudjuk, egy a "biztos", hogy nem öntötte vissza, tehát jó eséllyel nem egy forintozó... vagy ha igen, akkor nem egy piti forintozó, hanem nagyobb haszonra megy, több 10 ft-ra....

#673177 exmnbs1 Előzmény: #673169

ezt már hallottuk

aztán kire lesz rásózva???

mert immunisak a kicsik a "műkereskedésre"

mikor jelent a "nagyvevőd"???

hol a pszáf?????

#673169 Zotya32 Előzmény: #672998

(#44833) Re: Mehet tovább fel.

Értékelés: 0

előzmény (#44831: Ferenc86) | válasz erre | Ma, 10:32

szerinted van olyan hülye aki így vásárol be????

exmnbs1

így lehet... megvették 43-ig, hagyták lecsorogni 36-ig, azóta újra 43-ig megvették; most megint hagyják visszaesni 38-40-ig.. aztán jön a következő vétel 45-48-ig... persze nem ma, nem holnap, hanem 1-2 héten belül. tippem, e hónapban belekóstol az 50 ft-ba.

#672995 Zotya32 Előzmény: #672932

amúgy ma nagy nap van a keg életében :)

lesz f.a. vagy nem lesz f.a.? :)

re: SJ nov. 5.

#672955 Trisz Előzmény: #672932

Ne gondolkodj. :) Kövesd a bejegyzéseimet és láthatod mivel foglalkozom. Tavaly belenyúltam, rendben volt. (Persze NBM osztott.:D) Idén ismét belenyúltam. Rendben van. (Most már többen is támadtok ezért. :D)

Az az érzésem, hogy tavaly csak egy felrántás volt, de ez idén egészen más. Az egész tőzsdei környezet bikásabb. Most stabilabb emelkedést várok. Persze én nem vagyok tévedhetetlen! :)

#672936 Zotya32 Előzmény: #672923

csak dax-ozik, napi 20-30 "tréd", közben még óvni is kell a kisbüfiket a csúnya felbeszélő blogosoktól :))

ebbe már nem fér bele a keg vétel/eladás :)

#672923 Trisz Előzmény: #672756

:))

Én fundásan soha nem voltam elájulva KEG-től. Végig olvastam tegnapi eszmecseréteket ezzel kapcsolatban és nekem is van véleményem.

Szvsz itt mi elsősorban azért agyalunk egy cég ügyein, mert pénzt szeretnénk keresni a tőzsdén. Tehát ha lehetek őszinte, akkor pontosan nem az érdekel, hogy most mi látható, hanem az, hogy merre spekulálnak a papírral a nagyok. Meggyőződésem, hogy nem a kicsik, nem a Ft-ozók alakítják az árfolyamot. Az árfolyam pedig ahogy alakul, az az én ízlésemnek megfelel.

Lehet persze esküdni arra, hogy a legjobb módszer a TA, vagy a funda, stb. A lényeg, hogy keressünk rajta és élvezzük.

Te élvezed? Keresel jókat a KEG-en?

#672890 exmnbs1 Előzmény: #672827

http://bet.hu/newkibdata/115717013/T_j_koztat__E_Star_cs_degyezs_g.pdf

azta

tegnap este felrakták a közleményt. abban nincs benne hogy keler engedélyezte volna már

értékpapír adatok megadásához most először adtak határidőt. péntek délt

aki bújt a kötvényesek közt az kap rv-t, aki nem az majd decemberben

mondjuk rendesek hogy nem csütörtök este szóltak((((((((((

most jutott eszükbe hogy a csődegyezség jogerőre emelkedésének közreadása utáni 10. munkanap volt

akkor mintha ezt nem hangsúlyozták volna mi több meg sem említették(((((

http://bet.hu/newkibdata/115177287/Cs_delj_r_s_d_nt_s.pdf

ebben sem szerepelt sem a 10 munkanap sem hogy mikor jár le

http://bet.hu/newkibdata/115233263/Rendk_v_li_t_j_koztat__csvh.pdf

itt sincs dátum

http://bet.hu/newkibdata/115307262/Cs_dt_j_koztat_.pdf

ahogy ebben sem

http://bet.hu/newkibdata/115314333/K_zlem_ny.pdf

simán megkereshették volna a hitelezőiket akik nem teljesítettek

15-től fel lesz függesztve

#672818 Zotya32 Előzmény: #672804

majd megtudod december 9-én este; én már délben :))

amúgy a bét.hu-n csak nekem nem frissülnek a hírek fél 12 óta?

#672801 Zotya32 Előzmény: #672794

https://www.kozzetetelek.hu/kozzetetelek/view?id=K128809/2013

ahogy vártam, semmi :))

no, aki nem lesz ott, az majd agyalhat :))

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: „Társaság”) az

alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2013. november 26-i, határozatképtelenség esetén

2013. december 9-i rendkívüli közgyűlésének napirendjén szereplő kérdésekhez kapcsolódó igazgatótanácsi

indítványokról:

1. napirendi pont

„Igazgatótanácsi tagok visszahívása, új igazgatótanácsi tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján”

Az Igazgatótanács - a meghirdetett napirendi pont tartalmával összhangban - indítványozza, hogy a visszahívásra és

újonnan megválasztásra kerülő igazgatótanácsi tagok személyére a Részvényesek a Közgyűlésen tegyenek

előterjesztést.

2. napirendi pont

„Audit bizottsági tagok visszahívása, új audit bizottsági tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján”

Az Igazgatótanács - a meghirdetett napirendi pont tartalmával összhangban - indítványozza, hogy a visszahívásra és

újonnan megválasztásra kerülő audit bizottsági tagok személyére a Részvényesek a Közgyűlésen tegyenek

előterjesztést.

3. napirendi pont

„Döntés a Társaság Alapszabályának módosításáról a Preambulum, a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint az V.

fejezet (Az Audit Bizottság) vonatkozásában”

Az Igazgatótanács indítványozza, hogy a Közgyűlés az Alapszabály Preambulumát ezen határozat számának

feltüntetésével, míg a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint az V. fejezet (Az Audit Bizottság) rendelkezéseit az 1.

és 2. napirendi pont keretében visszahívott illetve megválasztott igazgatótanácsi és audit bizottsági tagokra vonatkozó

adatok törlésével illetve feltüntetésével, a 4.19. és az 5.4. pontokban módosítsa.

4. napirendi pont

„Egyebek”

Az Igazgatótanács a napirendi ponthoz nem tesz indítványt.

A Gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 304. § (1) bekezdésére tekintettel tájékoztatjuk továbbá tisztelt

Részvényeseinket, hogy a Közgyűlés összehívásának időpontjában a Társaság alaptőkéje 14.965.088 darab 100.- Ft

névértékű, azonos jogokat biztosító (’A’ sorozatú) törzsrészvényből állt és minden 100.- Ft névértékű részvény egy (1)

szavazatra jogosít, tehát a szavazati jogok száma a kibocsátott részvények számával egyező.