szerintem ők a pakkjukon szeretnének leginkább túl lenni
szerintem ők a pakkjukon szeretnének leginkább túl lenni
fogalmam sincs ki az, nem is nagyon érdekel. tőle nem várok semmit. 1000 db rv... gondolom csak kellett vki még függetlennek.
Én Vajnáéktól meg a vezetőségtől várom azt, hogy megteszik amit meg kell, hogy elszámoltatják a tolvajokat, egyszer kell túl lenni rajta, ha letisztul a cég, utána jöhet befektető is. de addig szerintem senki nem kopogtat az ajtón.
te vársz valamit a szlovák akárkitől?))))
anno Pataki hány órában kutatott E-Star csontvázakat?
http://www.lpg.hu/webpage2/files/IThatszemvaltKEG.pdf
segítek értelmezni a táblázatot:
ITT Vajna Viktória tag 2013. szeptember 23. 2015. március 22. -**
**Vajna Viktória közvetetten 753.085 db KEG Nyrt. törzsrészvénnyel rendelkezik
ITT – Igazgatótanács tagja
amennyire emlékszem egyedül Steier nem szavazta meg és le is lépett úgy berágott a többieken
"A felmentvény hatálytalanná válik, ha utólag a bíróság jogerősen megállapítja, hogy a felmentvény megadására alapul szolgáló információk valótlanok vagy hiányosak voltak."
ennyit a felmentvényről... nincs jelentősége, kár ezen lovagolnod...
szerintem van ásatás. miután részvényesek vették át az irányítást, biztos vagyok benne, hogy van. Vajna úr 2 éve is ott volt a gyűlésen, találkoztam vele. Csak ő volt, SJ, meg én kisbüfi akkor. Fish kft volt akkor a haveri kutya pimper mellett....
Én biztos vagyok benne, hogy ő nem fogja hagyni annyiban a dolgokat. neki nem pár 10e db-ja van...
majd te megkérdezed
pl hogy miért is szavazták meg oly lelkesen a felmentvényeket
azután ne csodálkozz ha nincs ásatás
ahogy most az optimuszban tették úgy
nézd meg Visonkát hogy is száll ki
Kácsornak szerintem sok köze nem volt hozzájuk. eddig. A phylnél is hamar kiszállt, utána a keges esseni ügyig nem lehetett róla hallani. gondolom másban utazik.. re: nyíregyházi megapark, meg egyéb egri biznisz.
nem sokat mert nem érdekli őket
a forintozással, puffereléssel és a kereskedéssel vannak elfoglalva
Kácsort elfelejtetted felsorolni, pedig valszeg ott a helye a listádon neki is
vegyél 1 db-ot, kifizetem minden költségét, sőt ingyen elviszlek (és haza is hozlak) a közgyűlésre.
Ott mindent megkérdezhetsz tőlük, személyesen. Ami csak érdekel.
nehezen megy ez neked... :)
4 évig, amióta tőzsdén van, tolvajok kezében volt a cég.. re: tóth, mutyók és pimper...
kb. 1 hónapja lettek kirakva... nem tudom mit vársz ennyi idő alatt több évnyi mutyizás után...
szerinted mennyi csontvázat találhattak...??
miféle irányításnak láttad halvány nyomát? mesélj
melyik tolvajt számoltatták el????
kivéve E-Staros Botos féle pert
"az a pár kisbüfi is többet tett/tesz a cégért"
ezalatt a forintozást, a Kácsornak fefekvést és azt a pár gagyi közleményt érted amit kiadtak?
az a pár kisbüfi is többet tett/tesz a cégért, mint pimper és tolvajbandája... ez nem lebecsülendő!!! sőt... látod, médiásban is szervezkednek. át kell venni az irányítást és elszámoltatni a tolvajokat.
Neked semmi nem jó. Se az, ha tolvajok vezetnek egy céget, se az, ha azokat leváltják és részvényesek veszik át az irányítást. Mivel lennél elégedett?
Mikor örülnél egy hírnek a keg-től? Mi lenne az a tartalom, amire azt írnád, hogy végre, helyes, ezt kell és így kell tenni??