200 napos fölött kellene maradnia. De rég jártunk itt.
200 napos fölött kellene maradnia. De rég jártunk itt.
5200 céláram van, sajna még távolinak tűnik egyelőre, de mintha lenne benne egy kis erő mostanság. USA, DAX csúcson van, nem kéne beszakadnia
Igen..
http://postimg.org/image/6zkjifyo5/
Itt a jelenlegi kép.
Van a fekete dupla alj. Ott mondtad, hogy fülescsésze lehet, mondtam az nem lehet szerintem, de dupla aljban kiegyezhetünk. Másnap kiderült dupla alj lett, mert felkötötték záróban és másnap kitört fel a dupla aljból. Ennél a dupla aljnál mondta ibiza, hogy nem lehet fülescsésze, mert az alja recés, és semmi csipke nem lehet. (lilával jelölve az Ibiza féle csipkézés).
Mondtam tök mindegy, nem a tankönyv a lényeg milyen a csipkézése.
Utána csütörtökön záró előtt a nagyobb fülest mutattam, ami most pirossal van a rajzon, az kitört fel. Így örül mindenki, mert megy ahogy kell neki.
régen az embereknek a bank fogalma az OTP volt..anno csányi mondta - némiképp sarkítva- sok lakossági ügyfél van csak a baj van vele aki akar elmehet..
Ok, igazad van, azonban így a bank magához csalogatja az ügyfeleket, akik elképzelhető h több szolgáltatást is ott vesznek majd igénybe, pl lakástakarék.
:-) Én tényleg nem erre a "nagyra" gondoltam, hanem a Hathor emlegette kicsire.
De mindegy, ne hasogassuk a szőrszálat, csináljunk úgy, mintha igazam lett volna! ;-)
Most veszik szépen, innen könnyen 4800 alá megszaladhatna, ott úgyis van egy rés, az szívja magához.
És vettem még, ez egy jó kör lesz.
Szvsz persze...
olcsó számla a banknak kevesebb haszon..max betétgyüjtésre jó.
Ez sztem a bank sikerének a kulcsa, mert ez a számla tényleg versenyképes a többi bank ajánlatával.
A jelentése sztem jól fog sikerülni, előbb-utóbb beérik a gyümölcse a Simple számlának, valószínű h egyre többen ráharapnak, egész olcsó folyószámla.
sávozik..170 és 570 között..beszűkült 350-570közé..hírek mozgatják..lutri..
Az OTP-t jómagam certifikáttal veszem, be fog jönni ez a taktika, long certifikát.
"Ebből lehet egy kis fülescsésze is, akkor meg 4480-ig elszaladhat. Ha jól látom. Jól látom? " by Csusza
És fülescsésze lett :)
Ok, nem kapom fel a vizet, igazatok van, elnézést, ne haragudjatok, csak meg kéne oldani ezt a többváltozós egyenletet.
MOL topicban kéne ezt feltenni, nem az OTP-ben, hiába kapod fel a vizet.