sc !!!!
a full long az durva lenne számomra, de azért mondjuk megvan az üzemi méret :)
Én.
mondjuk az jobb kérdés mikor nem hiszek benne :D
Most már a charton is kezd valami lenni! ,-)
Én.
nekem tök mindegy melyik megy. A lényeg , hogy talán kitört a BUX. Majd ha kirallyzta magát az Oti-Ricsi páros, megtalálják a Mollyt is.
Szvsz
A MOL nem tudom merre fog most elmozdulni, elég gyér a forgalom.
na én beledurrantottam. Most vagy soha.
Ricsit MSCI index miatt zsákolhatják.
OTP indulna 4600 felett akkor über bull lenne.
és még a Molly tallonban van.
Jómagam hiszek benne, továbbá abban is, h az elemzések is befolyásolják a befektetői magatartást, hisz amit az elemzők közzé tesznek, az olyan irányú pozíciók felvételére motiválhatja a befektetőket.
...fel is tankoltam egy adagot 18800 alatt .
OTP kitörés előtt. +Ricsi megy vele.
Hátha a MOL is megindulna.
Aztán a shortosok 19e felett adnák a rakétához a "nitro-t" XD
Véleményem az, hogy egyre magasabb aljakat csinál a BUX, és valami azt súgja, hogy a következő csúcstámadás 18900-nál átütő lesz... elmegyünk 20e-ig... aztán tovább.
szvsz
bejött a huf..megérzés is lehet.
attól még nincs belépő jel attól még tudhatod a szinteket..
de meguntam..ne írd be.
Már mondtam, hogy nincs belépő jel.
Mit mondjak?
Eddig jó volt a jel, hogy felesleges lépni benne.
Egy éve nem kötöttem hatit, és ugyanott vagyunk:
Eur/Hufban azt mondtad tickre megmondtam az aljat chartból.
Mit mondjak.
A chart előre vetít valamit..
de nem fogom olyannak elmesélni, aki úgy sem hisz benne.
Értem nem hiszel benne, csak minek kell minden nap elmondani?
soha nem fogog megérteni ha objektív lenne a TA meg a rajzaid akkor mindenki egyformát rajzolna és egyforma következtetést vonna le.
Akkor mond meg meddig várod fel meddig le..és időben mikor.
Nem teljesen.
Te soha nem fogod megérteni ami a charton van, mert nem hiszel benne, így nem kell minden nap ezt elmondani a vagy le, vagy felt, mert nem tőlem olvasod hogy beszűkül vagy fel, vagy le. Azt más elemző mondja.
Én mindig elmondom milyen alakzatot látok, abból mit várok.
Nincs semmi most a charton, azért várunk.
kötéslistában meg egy kontik.
jó ha valakinek mindent megmondanak a chartok..:) tudom, beszűkül..ha felfelé tör ki akkor felmegy ha lefelé töri át akkor lemegy, max batman lesz a csészéből ,)
mert rossz a kiindulási alap..a válságot kihasználták a cégek..csont nélkül leépítettek optimalizálták a működésüket, a megmaradó emberek pedig hatékonyabbak hálásabbak, hogy többet dolgozhatnak ugyanannyi pénzért..mer hát a válság.. tehát a cégek jobbak és hatékonyabbak lettek..a növekedés kell az országok vezetőinek a csődközeli országok pedig mentőövre számíthatnak ..
A válságban elment a befektetői bizalom a piacokról most kecsegtetés van..ha még egyszer lehúznák a befektetőket soha nem vennék újra a papírokat... óvatos profitrealizásások lesznek a tisztánlátók oldaláról de sztem 10%-nál nagyobb mozgás nem lesz...max többször 10%..
persze nem világvégét várok, szó nincs teljes összeomlás vízióról, csupán egy korrekció kezdetét vélem felfedezni
s&p nél 1680-1700 közé való kukucskálás esélyét tartom valószínűnek, hatit pedig 18000köré várnám
...persze a kijózanodások is korrekciókkal kezdődnek