Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: új részvények

#672792 birkanyiiroo Előzmény: #672638

Tőrőlmetszett brokigyerek volt elejétől fogva, "Píár" Edét is valszeg innen szedhette össze:

"...

Az igazgatóság tagjai

1. Soós Csaba

Közgazdász, az igazgatóság elnöke. Megbízatásának időtartama: 2006. március 1-től határozatlan ideig tart. Soós úr 2000-ben alapítóként csatlakozott az RFV-hez. Előtte 1999-től a Build-Up Ingatlanfejlesztő Kft-ben, 1998-tól az Erste Bank Befektetési Rt-ben, 1997-től a WestLB Befektetési Rt-ben, előtte pedig az Internet Securities Kft-ben és az Excellence Rt-ben dolgozott. Soós úr tanulmányait a Budapesti Üzleti Akadémián és a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte, továbbá a Bankárképző Központ több tanfolyamát is elvégezte, így például azonnali és határidős brókerképesítést szerzett, valamint felsőfokú szakmai angol nyelvvizsgával rendelkezik.

..."

http://www.equilor.hu/downloads/rfv_kotveny_alaptajekoztato.pdf

Aki úgy döntött akkoriban, hogy a fenti alaptájékoztató elolvasása után önként és dalolva odaadja nekik a pénzét, azt vagy szándékosan megvezették az alapkezelők, vagy fogalma sem volt arról, hogy mire megy ki a játék... tényleg nagyon profin húztak le mindenkit. Igazi "Nagy Balhé" volt ez a móka egy jelentéktelen és provinciális tőzsdén, impotens és félrenéző felügyeleti szervek asszisztálása mellett.

A kötvényekre beszedett pénz azóta már nyilván biztos helyen pihen (pld. Eplény), a kifosztott hitelezők & részvényesek meg - ha éppen nincs jobb dolguk - pofozkodjanak csak nyugodtan a közel zéró értékre hígított részvénytömeggel.

#672760 prfecó Előzmény: #672643

Fondelec kajmán szigeteken bejegyzett cég.

Magyarországi képviselet kérdéses , de előbb Székács utcába , később Hanga közbe címezték a postáját.

300.000 Eur kapott először E.STAR-tól Soós Csaba és a Fondelec , majd 400.000 Eur -t azért hogy megvegyék a 10 dollár bejegyzésű céget. Vagyonértékelésre alkalmas dokumentumokat Deloitte nem kapott többek között ezért sem írta alá 2011 évi IIFRS konszolidált mérlegét.

Lehet töprengeni hol a pénz? Többek között a kötvényesektől 10 milliárd forint értékben kötelező jelleggel részvénnyé alakítottak.

#672643 wnprt Előzmény: #672639

Hogy hova lett van egy tippem. Biztosan Sós Csaba offshore számlájára került a kajmán szigetekre, vagy belizere.

#672638 Janicroft Előzmény: #672636

Soóst szerintem nem kell félteni, megcsinálta ő a szerencséjét ezzel a bulival...

#672636 wnprt Előzmény: #672622

A könyvvizsgáló alá sem írta az E-Start, bár az tény, h Sós sokat vesztett az árfolyamveszteségen, óriásit csökkent ezáltal a tőkéje.

Sztem a Standard kategóriából még a Danubius az, amiben van lehetőség.

#672622 Janicroft Előzmény: #672617

Szerintem Soós Csaba korrupt és ez az egész csak egy óriási színjáték. Ne felejtsük már el hogy több milliárd forintnak nincs nyoma. Úgy tűnt hogy a cég virágzik, ezt a látszatot keltették, aztán hirtelen megszűnt a transzparens kommunikáció és id ejutott a papír. Kötvényesek, részvényesek át lettek itt b*szva nem is kicsit.

ANY, Rába talán még jó lehet, bár az utóbbi időben túl sokat mentek szerintem. A GSPark-ot, Appeninn-t nem ismerem.

#672617 wnprt Előzmény: #672612

Tökéletesen igazad van, azonban vegyük számításba, h nem a vállalat alkalmazott hibás stratégiát, hanem nem voltak tűzközelben, nem voltak közel a kormányhoz, lásd hódmezővásárhely. Ezek szerint Sós Csaba korrupt? Lehet, jómagam nem ismerek személyesen egy e-starost sem, az tény, h volt egy időszak, amikor a cég a virágzását élte, már nem ez a helyzet.

A Standard kategóriából mit érdemes venni, GSPark, Any, Rába, Appeninn?

Az tény h a kötvényesek nagyon megjárták, de ennek a cégnek a részvénye most erősen alulértékelt, talán még van esély, ezek szerint nincs?

#672612 Janicroft Előzmény: #672592

Előbb-utóbb helyrejön a cég? Ezt mire alapozod? Jelen állapotában (és ez már tat egy ideje), azt sem lehet tudni milyen állapotban van a cég! Te hiszel a számainak, az elérhető beszámolóknak? A cég vezetői hazdunak mint a vízfolyás, szabadrablást csináltak itt az elmúlt 2-3 évben , eltapsoltak néhány milliárd forintot. Mi az hogy előbb-utóbb helyrejön a cég? Bánod hogy nem szálltál be 85-90 között? Miért is? Ja mert onnan duplázott a részvény, remek. 12000 Ft-ról kiszámolhatod hogy hova jutott, aztán gondolkozhatsz azon hogy bánod-e még azt hogy nem vettél 90 forinton. De ha egy csöpp magadhoz való eszed is van akkor távolmaradsz az ilyen hulladék, sz*r papíroktól.

Előre mondom, hogy nem akarlak megsérteni vagy sértegetni, csak szeretném ha látnád a fától az erdőt. Ha meg nem látod az már a te bajod.

#672592 wnprt Előzmény: #672536

Persze, nincs gond, előbb-utóbb helyrejön a cég, nem lesz itt csőd, idő kérdése, érdemes lehet előbb-utóbb beszállni, azt bánom, h amikor 85-90 körül mozgott, nem szálltam be, arra számítottam h 50 felé veszi az irányt, hát sajnos kihagytam egy nagy lehetőséget.

#672556 Princ Előzmény: #672553

mindjárt a kezükben lesz. és kereskedhetnének is velük, ha akarnának...

#672546 Princ Előzmény: #672514

na, én azt gondolom, hogy nem fogják most már eldobálni az új részvényesek a részvényeiket.

#672536 exmnbs1 Előzmény: #672527

"előzmény (#31125: exmnbs1) | válasz erre | Tegnap, 20:44

neked mindig az a kiraly, aki lefele beszeli, lefele latja a papirt. Tehat a papir nelkuli hozzaszolok mind kiralyok. Nem meglepo.

Majd kiderul ki a kiraly. Nem lett sem csod, sem felszamolas, sem sitt"

#672530 Janicroft Előzmény: #672527

Így lefekvés előtt ezt kár volt megnéznem, bár ha jobban belegondolok ma már nem bosszankodom rajta, sok mindenre megtanított!