Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blackberry - BBRY

Re: Hétfőn nagy mozgások lesznek szerintem

#677611 rbbj11 Előzmény: #677608

igaz hát a Lynch elv: előbb megismerni a terméket, és ha mi is elégedettek vagyunk vele, csak akkor jöhet szóba, mint befektetés...

#677608 Janicroft Előzmény: #675390

Kaptam ma egy új céges Blackberryt, installáltam rá egy alkalmazást, erre kéri hogy indítsam újra. Hát bmeg mi ez, Windows95???? 2013 év végén miért kell egy telefont újraindítani egy alkalmazás telepítése után? Jézuson, ez a cég akar túlélni meg növekedni? Hihetetlen, borzasztó amatőr sz*r!

#675390 rbbj11 Előzmény: #675383

sztem azért, mert ajánlottak érte talán 4 dolcsit rv-ként...

#672872 rbbj11 Előzmény: #672817

minél negatívabb rá mindenki, számomra annál érdekesebb. Most kezd csak érdekes lenni, mint annak idején HP. Azon szépen dupláztam....Most Alcoám van soron, mire az dupláz, talán ez is vehető lesz :)

#672871 rbbj11 Előzmény: #672830

egyébként lehet, hirtelen előáll microsoft... összevásárolnak minden szabadalmat, mögé raknak pénzt és know-how-t, szép lenne....

#672830 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #672795

Ez szép gyomrost kapott, fönök repült... (ideje volt), kölcsön adjuk nekik Elop bácsit!.. (ő majd jól eladja a kocerájt, tapasztalata van bőven ezen a területen :-)

Nekem még túl drága!

#672817 Janicroft Előzmény: #672795

szerintem nem lesz. Itt vannak elemzői vélemények, alapvetően mind negatív:

http://business.financialpost.com/2013/11/04/blackberry-ltd-john-chen/?__lsa=c9a7-c796

Van egy érdekes komment benne, mégpedig az hogy több cég belenézett már a BBRY könyveibe és ha azok nem látnak benne fantáziát akkor tényleg baj van. Persze ma nap végére 20%.kal lejjebb lesz az ár, hol vagyunk már a 9 dolláros ajánlattól...

#672795 rbbj11 Előzmény: #672740

6,4 körül volt az alja 1,5 éve, lesz e duplaalj??

#672740 rbbj11 Előzmény: #672731

persze, hogy löttek, de 7-8 usd közt már megéri felvásárolni vagy szétszedni, ezért 6 dodós belépöt nekem sztem megér

#672731 Janicroft Előzmény: #672690

Szerintem elégetik ezt az 1 milliárd dollárt is amit kapnak, lőttek ennek a cégnek....

#672690 rbbj11 Előzmény: #672680

na, talán most lesz érdemes végre belenyúlni, mint mondtam régebben, 7 alatt érdekel igazán

#672680 Kissherceg Előzmény: #672673

BlackBerry shares fall 19% in premarket on reported abandonment of sale process

#672673 Janicroft Előzmény: #672641

Na, hírt még nem látok egyelőre, de pre-marketben most -18.53% ban van a papír :(

#672641 Janicroft Előzmény: #672483

Pre-marketban +5,53%-ban van, ez jelenthet valamit.... Akár azt is hogy bennfentesek most szállnak ki végleg, csak előtte felhúzzák még picit :)

#672483 rbbj11 Előzmény: #672478

mindennel egyetértek amit írsz, és így gondolkodom, épp ezért nem tudok rá okosat mondani

Hétfőn nagy mozgások lesznek szerintem

#672478 Janicroft

Van egy hír, mely szerint a Fairfax nem nagyon tudja összeszedni a pénzt a 4,7 mrd dolláros üzletre, mert a bankok nem nagyon akarnak pénzt adni, nem bíznak már abban hogy a BBRY sorsa jobbra fordul (szerintem jól érzik egyébként):

http://www.reuters.com/article/2013/11/01/us-blackberry-fairfax-idUSBRE9A011X20131101

November 4-ig, tehát holnapig kell összszedni a zsét neki, viszont rajtuk kívül akár más ajánlattevők is megjelenhetnek, a határidő nekik is hétfő. A cikkben írnak a Qualcommról, illetve a Cerberus Capital Management és Mike Lazaridis, a BBRY egyik alapítójának a társulásáról is, mint potenciális vevőről.

Plusz még mindig pletykálnak a Lenovorol is s a facebookról is:

http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2013/11/02/waterloos-blackberry-courted-by-chinese/

Azon agyalok hogy kellene ezt megjátszani, mert ha lesz ajánlat akkor az 9$/részvénynél várhatóan nem lesz alacsonyabb és az a jelnlegi 7,77$-os árfolyamnál több mint 13% hasznot jelenthetne. Persze az is igaz hogy rengeteg a kockázat, ha nem lesz deal akkor nagyot fog esni a rv még innen is, jómagam sem hiszek teljesen a dealben, illetve én nem venném meg a céget mert szerintem halálra van ítélve, de közben meg szeretném hogy más megvegye :)

Per BBRY ellen

#669663 Janicroft

Kanadai részvényesek nyújtottak be keresetet a cég ellen, arra való hivatkozással hogy a cég félrevezette őket az utóbbi egy évben:

Canadian BlackBerry Ltd. shareholders have launched a class-action lawsuit against the troubled smartphone maker in Quebec, alleging that it “knowingly or negligently misrepresented” consumer demand for its latest line of smartphones and the company’s financial position.

The lawsuit, filed Tuesday, comes the same day that Waterloo, Ont.-based BlackBerry published an open letter in 30 daily newspapers in nine countries to assure its “customers, partners and fans” that the business is healthy, and has a long future ahead despite weeks of negative publicity.

The lawsuit was filed in Quebec Superior Court on behalf of Canadian shareholders who purchased BlackBerry shares between Sept. 27, 2012 and Sept. 20, 2013.

“For almost a full year, BlackBerry management made market statements based on prophecy rather than fact. Thousands of Canadians who invested in BlackBerry Ltd. in the past year have lost hundreds of millions of dollars,” said Tony Merchant, of Merchant Law Group, which launched the class action litigation seeking compensation for current and former BlackBerry Limited shareholders.

The lawsuit is similar to litigation launched in Ontario late last week. It alleges the company and its senior management “knowingly or negligently misrepresented that the BlackBerry 10 line of smartphones were being received well by international consumers and the public at large, and that BlackBerry Limited was in a strong financial position,” according to a statement by Merchant Law Group.

http://business.financialpost.com/2013/10/15/blackberry-ltd-shareholders-launch-quebec-class-action-lawsuit-against-smartphone-maker/?__lsa=7140-db14