Pedig szerintem esni fog ma usa, és dax vitézkedése is lassan véget ér. EurUsd jó indi szokott lenni
Pedig szerintem esni fog ma usa, és dax vitézkedése is lassan véget ér. EurUsd jó indi szokott lenni
a lényeg hogy kinnt essenek már...mert csak úgy tudunk esni tovább mi is..
azért ahhoz képest hogy USA már hetek óta a csúcsokon jár...itthon simán tudtam tartani az összes shortomat.
megmutatom mire is gondolok, illetve mi adhat szerintem még támpontot a kinti rövidebb távú pár nap-hét trend belövéséhez, mert véleményem szerint itt együtt pulzál minden és ha a funda nem DÚRVÁN más akkor a nemzetközi piacok mozgása korrelál egymással, így ha kinnt forduló van itthon sem számítok menetre, persze lehet ótvar nagy tévedés is ez ( de a múlt nem ezt bizonyítja )
ez s&p napos HeikinAshi és az AwesomeOszcillátor nézőpontjából:
milyen finnugor nyelven trédelsz te? :D :D :D ez jóóóó :)
nekem ez a gyertyaformáció a szimpatikus, tapasztalataim szerint ritka a magában álló egyszínű gyertya, naposon figyelve a pirosakat általában további pirosak követik, csakúgy mint a zöldeket, ha ehhez még a hagyományos fordítós gyertya formáció is csatlakozik akkor meglépem ( megpróbálva a személyes érzelmeket kiiktatva poziba szállni legyen az up vagy down )
jelen esetben az Awesome Oszcillátorom is napos shortot jelzett , emellett a HeikinAshi gyertyaformáció is és pluszban ott volt a doji utáni lefelé fordító gyertya....
ez a hati ábrája, a bux-nál ezt rendesen átrajzolták a hóvégi felrettyintéssel,
ha a devizák és a kinti szentiment hangsúlyosan érvényesül itthon akkor beza hétfőn -100,-120 pötty minuszban lenne ildomos nyitni buxnak, evvel letörölve a manipulatív felkötést
...kiderül hogy megközelítem-e a valóságot :)
Gyönyörű felkötés volt így hóvégi zárónak
18827.BUX
Továbbra sincs semmi
ez vicces -100pont KT
hatit meg levágták ...be is kattant egy tucat vételem...
én harmatos gyenge longban vagyok
(ez a hülyeség - részemről is- hatiban dt- játszani, mikor nem erre találták ki)
most azon gondolkozok mi fájna jobban a spekiknek? -tán csak nem az emelkedés...
ez az SP hihetetlen. Nem akar ez esni. Majd akkar amikor senki sem számít rá, de akkor emberes lesz. A sok short majd kilövi figyuzzátok meg .
OTP-ben nagy harc megy. Gyanús nekem a felkötés a végére. hmmm
milyen finnugor nyelven trédelsz te? :)
egyébként még maradt shortom, csak a nagy részét leépítettem.
Folyamatosan próbálom menedzselni ahogy a piac mozog.
Pici jutalékkal megéri a piac pulzusát követni.(5-5pont) No meg rá is érek XD
:)
és az indokom :
http://kepfeltoltes.hu/131031/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
rendesen esésre játszó pozik épültek ki nálam EURHUF , USDHUF long, DAX short (na ez még minuszban figyel ) hati short