ez nem semmi
épp most gondoltam(5perce) hogy talán már shortolsz
és tessék
Frontin merre lehet valyon?
ez nem semmi
épp most gondoltam(5perce) hogy talán már shortolsz
és tessék
Frontin merre lehet valyon?
én ippen pont most nyitogattam meg a shortokat 18740ről, nálam mind a BUX mind pedig a nemzetközi indexek és a HUF keresztek is most adták be a fordulós jeleket
stopp 18900 körül target pedig az álomhatár 18000 illetve ha ezen lendületből átesik akkor ide a stopp és meglátjuk a jövő héten számítok ennek a szintnek a megközelítésére
....kiderül
aztán mégse :(
nem bírunk egy írányba megindulni legalább egy pár száz pontot.
visszacsuktam. egy próbát megért...
na megadja magát mégis az otika? plussz SP is észhez tér végre?
na akkor short újratöltve...
mivan itt!!!- kihalt minden :(
vissza csúkogattam a shortjaim javát. Erős az OTP meg a kintiek sem nagyon akarnak esegetni.
Jobb a békesség a hosszú hétvége előtt. No meg a realizált nyereség a zsebbe . No az az igazi :)))
Gyanús nekem a hó végi felkötés is.
sajna az van, hogy ma már sokadjára pattan le a buxli a betonnak tűnő 18900-as ellenálásról.
Ha ma vagy holnap valami Fedes manna által nem húzzák át rajta akkor ennek rövid távon annyi.
Az SP is megmondta, hogy bóvli2 a liga ahol játszunk és ha nem jól viselkedünk, van még lejjeb is.
Pedig már így is szégyen, hogy Románia és Horvátország is egy szinttel felettünk van.
no majd meglássuk.-a vak is asszondta XD
este 7 kor okosabbak leszünk.
a múltkori ktgvetési szavazás előtti napokban is felhúzták a piacot,aztán a pozitív kimenetelre még tovább tépték.
Kíváncsi leszek, hogy most van-e még annyi szufla a piacban
vagy
ismered a mondást: pletykára venni, hírre eladni.
Nálam meg változatlan a kép :D
http://postimg.org/image/yxi1dy1kh/full/
dragon fly, shooting star.. minden van :D
DAXon meg egy hetes doji éppen :DD
Ma este FED döntés..
és nyakunkon a devizahiteles story..
ma estére csöpöghet is info az Újságban :D
AT hová tűnt? 5503-5505 olyan, mintha az AT_hírek lenne...
NA S&Pben; meg is van az új csúcs.
DAX is megint 9000felett. JÓ!!
Csipkerózsika hamarosan ébredhet
Napos chart változatlan
http://postimg.org/image/4kza3epbj/full/
Ez egy diagonál szerű szűkülés. Jól nézne ki egy kis lefele kiesés beijesztéssel, majd feltépés ezerrel 19Kfölé.
USA meg új csúcson mindjárt megint :D
szokásos napirendi pont.
Lassan elő a BÉTes defibrillátorral!
Új mélyponton a 3 hónapos aukciós hozam
2013. október 29. 11:55
Átlagosnak mondható vételi érdeklődést és új történelmi átlaghozamot hozott a ma megtartott 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukció.
Hajszálnyira a 4 millió foglalkoztatott (2.)
2013. október 29. 09:00
3 millió 989 ezer fő volt foglalkoztatott a július-szeptemberi időszakban, azaz az idei harmadik negyedévben. A foglalkoztatottak száma 54 ezer fővel volt magasabb az egy évvel korábbi hasonló időszakhoz képest, legnagyobb mértékben az iparban, majd a közszolgáltatások és a piaci szolgáltatások terén emelkedett a foglalkoztatás, a mezőgazdaságban csökkent. A munkanélküliek száma éves alapon 23 ezer fővel csökkent, a munkanélküliségi ráta 0,1 százalékponttal csökkent tovább, 9,8 százalék volt.