ez is beszívott, tegnapi beesésnél sajnos nem voltam gépközelben...
ez is beszívott, tegnapi beesésnél sajnos nem voltam gépközelben...
Hihetetlen, mennyire fogja ez a 9 050, lefelé meg a 9 000. OK tegnap volt kicsit alatta, de elég gyorsan visszahúzták.
Azért, hogy a shortosoknak is kedveskedjek, íme egy elemzői vélemény:
Solange der DAX nicht unter 7650 fällt sind 9225 und 9800 (<< NEUES Jahresschlussziel) sowie 10970/11800 (Mitte/ Ende 2014) die großen Ziele der nächsten Monate.
:D:D
Az ázsiai részvénypiac esésnek indult miután a Fed kétnapos kamatdöntő ülésén elhangzottak erősítették azokat a várakozásokat, hogy az amerikai jegybank a vártnál hamarabb megkezdheti a kötvényvásárlási programjának szűkítését. Az időpont továbbra is bizonytalan azonban piaci szereplők ennek időpontját legkésőbb az elkövetkező hat hónapon belül várják
a 2014 nagyobb korri meg ennek előszeleként indulhat 2014.02-04 hó között max
és ha krampusz jön?:)eddig mikulás volt 2008tól november korrekció lehet ,december meg long
házzal voltam elfoglalva még lehet a jövő hónapi,heti gyertya 9200ig is de ez a szint már swingre short sztem is
most már főleg rohadjon meg, egész szépen termelne már az a pozi is... 50 feletti felszúrásra kalkuláltam, közel volt a stop...
és mi a téted?
én dax-szal túl gyakran pórul jártam, de swingre nyitottam bux shortot és bund longot, ha már nem merem shortolni ezt
Én a téteket megtettem, várok
mindenképp 9e fölé vártam, de elképzelhetö, h. nem lesz meg a 9200, ahogy jósoltam, hanem ennyi volt a teteje, és innen jön egy igazi korrekció, ricsi célszámát beirányozva. Attól függ, 9e alatt zár e két napig. Ha nem, csak visszateszt.
8000 alatti kéne, ha már kiszedte short stoppomat 64-en... :)
vajon Dax leszúr-e a 9000 alatti stopokért.
Vagy netán ott is maradhatna végre.
tegnap kistoppolták kicsiny longom, pedig egész jól nézne már ki
Én mindig ugyanazt :)
Lezárulna a longom maradéka, ami 634-en nyílt, majd beállok venni szint+20 pont, és adni szint -20 pont. Egyszerű, mint egy pofon :)