Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: nincs cím

#671359 Koffein Előzmény: #671334

Megszoktuk az appletől a csodákat, ezért is várjuk a csodákat. :)

Az órára lenne kereslet, több iphont használó ismerősöm mondta, hogy ha végre kijönne, akkor venne is egyet. A szavaikkal élve, nem tudják miért, bármennyibe is kerüljön, akkor is szükségük van rá, mert biztos jobb és használhatóbb termék lesz, mint a versenytársaké. (soha nem is értettem az apple őrületet, most sem értem, habár most vettem nemrég egy ipadet, és még így sem vennék iphonet, vagy ipodot)

Tv: ha plusz szolgáltatásokat tennének bele, ugyancsak vennék azok, akiknek már van apple termékeik, persze azok is, akiknek még nincs... ez már egy státusz szimbólum és ha valaki fan, akkor megveszi...

Én már nem hiszek az iAutóba, hogy elkészül valaha is, de hogy a Tesla lesz a következő évek, vagy talán évtized Apple-je az is biztos... hihetetlen, amit Musk csinál, és még csak a 40es évei elején jár...

#671334 Janicroft Előzmény: #671331

Mindenki csodát vár meg új terméket (én is), de abban sem vagyok biztos hogy az óra vagy a tv a megfelelő új termék lenne. Illetve én biztos vagyok abban hogy nem. Az órát nem tudják olyanra megcsinálni és/vagy nem tudják annyiért eladni hogy annak számottevő és fenntartható hatása legyen az eredményekre. TV-je meg már mindenkinek van, ott kellene hogy legyen valami nagy plusz ahhoz hogy az emerek elkezdjenek cserélni. az iAutó érdekes dolog, egyébként ide kapocslódik hogy a TESLA most igazolt le egy volt Apple alkalmazottat, bár az Apple-nél nem ilyen területen dolgozott ez ember hanem a Mac fejlesztésért felelt.

http://www.greencarreports.com/news/1087939_tesla-motors-hires-ex-apple-vp-as-head-of-vehicle-programs

#671323 Janicroft Előzmény: #671313

Olyan jó hogy olyanok is befolyásolják akonszenzust akiknek nem feltétlenül kellene (eleve 23 profi és 21 amatőr adja azt):

The high estimate of 38 million, representing 41% growth year over year, was submitted by Mani Ghasemlou, a newcomer at the independent Braeburn Group.

Ez nekem azért nem tetszik mert legutóbb az Apple pozitív meglepetést okozott, erre most megint elkezdenek elszállni a várakozások, amiből ismét csalódás lesz.... :S

Re: Oktüber 22

#670752 Janicroft Előzmény: #669658

Eyébként pedig ennyit a nagy víziókról, most sem történt semmi hatalmas meglepetés, csak az ami már előre kiszivárgott.

Régebbi modellek árai

#670733 Janicroft

Ezt viszont nem értem. A zászlóshajót lecserélik az Air-re, de tovább árulják az iPAd 2-t, plusz a nem retinás mini-t a retinás mini mellett. És ilyen lesz az árazás.

Apple plans to charge a relatively steep $399 for the 16GB Wi-Fi-only retina Mini; Google's 2nd-gen Nexus 7 and Amazon's 7" Kindle Fire HDX, both of which also have high-res displays, start at $229.

The first-gen Mini's starting price has been cut to $299 from $329. That still leaves it priced well above the $200-and-cheaper 7" Android devices that have taken a large chunk of the tablet market.

Ki a f*szom fog venni egy nem retinás minit 399 dollárért amikor lehet venni egy Nexus 7-et vagy Amazon 7 Kindle HDX-et 229 dollárért?

Mondjuk én nyilván nem vennék csak retinás minit, de hogy a régit miért nem lövik már oda az olcsóbb (de jobb paraméterekkel rendelkező Nexus vagy Kindle) tabletek árához, az számomra rejtély marad..

Re: Új iPad-ek billentyűzettel? Este kiderül!

#670725 Janicroft Előzmény: #670605

Na mondjuk ilyen smart cover nem lett, lett helyette iPad Air és Retina kijelzős iPad mini, plus új Mac és OSX, nem volt ez egy rossz bemutató.

Ami ismét elmaradt, az a nagy meglepetés, de majd lesz egyszer az is és annál nagyobbat fog szólni. Az új eszközök árazása jónak tűnik, az iPad Airrel pedig ismét az Apple van a csúcson technológiai szempontból. tökéletes.

Re: Jönnek az új iPad-ek

#670177 Janicroft Előzmény: #669969

Igen, ez valahogy nincs a csúcson, de ezt sem mernék most venni. ami van azt megtartom, de nem veszek már semmit, annyira széttépték a piacokat az utóbbi időben. egyszerűen nem hiszek a szememnek amikor látom hogy a figyelőlistámn lvő cégek ilyen napi 4-5-8 %-ot mennek, kicsit sok lesz ez már szerintem.

Egy hír arról, mi várható jövő héten:

http://mashable.com/2013/10/18/ipad-rumors/?utm_cid=mash-com-fb-main-link

P.S.: Az van benne amiről eddig is hallottunk, semmi extra.

#670067 Fornit Előzmény: #669969

Olajfinomítókat is nagyon felrántották, nő a crack spread, de a q3 előtt nem mernék belevenni, amikor jönnek a 0 spread melletti negyedéves számok. Vagy már eleve azért nyomták le őket az utóbbi 2 hónapban és a pocsék számokra nem lesz beverés novemberben..?

#669969 rbbj11 Előzmény: #669338

végül semmi nem ment 10%-ot, de mondjuk szétnézve a piacon, alig találok már olyan rv-t, ami ne lenne az égbe huzatva, mondjuk az apple az egyik ilyen