Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Kiváló kérdés! De amíg e…

#692778 walex

Kiváló kérdés! De amíg ezt megtudjuk (már ha valaha is kiderül), jegyezzük meg,hogy K. Lászlóné rezsije 2 napig csökkent.

Ránéztem az fotókra a Dr…

#685351 KawaBazsy

Ránéztem az fotókra a Dropboxon, s vmelyik piszok feltöltött egy plusz fotót, "Bazsy tangózik a bércen" címmel.. szerencsére van log, megvan a tettes (T G).. mockosz kisz hobbitok, de ha egyszer elkapom.. :-)

Re: nincs cím

#671663 Bendeguz Előzmény: #671644

haha, gondoltam hogy legalább neked tetszeni fog. amikor először láttam, csak reménykedtem hogy a gyíkot nem kameráztam le. :D

#671604 Kissherceg Előzmény: #671484

Én is végére értem, háát ööö nos ööö :) Rengeteg bölcsességgel lettünk gazdagabbak :)

#671484 Lebleuf Előzmény: #671204

tegnap a végére értem. :-)) kösz, egy csöppet sem vagyok fotogénebb mint Kawa képein. :-)), jó volt felidézni az emlékeket képeken és videókon. eszméleten helyen voltunk, ezt ismét megjegyeztem. Csoki valóban mondta (nem értettem hogyan úsz6tam visszafelé…), hogy cél a túlpart! a hőforrásba történő becsúszásommal egyidőben a hallásomat is érte valami sokk. :-))

#670794 Bendeguz Előzmény: #670713

újra jó, küldtem a linket.

Bazsy: Zsolnay negyedben van egy nívós hely, az Étkező és az Enoteca Corso pedig a Király utcán.

#670747 KawaBazsy Előzmény: #670718

Ott vmi más probléma van, mert Fornit vissza tette, amit leszedett. Lépj ki, majd lépj be újra.