Kerikoma, mi lesz a nagy hacacáréval? :)
Kiváló kérdés! De amíg ezt megtudjuk (már ha valaha is kiderül), jegyezzük meg,hogy K. Lászlóné rezsije 2 napig csökkent.
Hogy a tökömbe tudott oda beszorulni??? :)
Csak nem egy fórumozó látható a képen az erdőbényei házikó rácsai mögé szorulva? :DD
Ránéztem az fotókra a Dropboxon, s vmelyik piszok feltöltött egy plusz fotót, "Bazsy tangózik a bércen" címmel.. szerencsére van log, megvan a tettes (T G).. mockosz kisz hobbitok, de ha egyszer elkapom.. :-)
haha, gondoltam hogy legalább neked tetszeni fog. amikor először láttam, csak reménykedtem hogy a gyíkot nem kameráztam le. :D
tuning :) a femgshui csobogódnál semmi se jobb :)))
:-D erről nekem egy videó jut eszembe a főszerepléseddel! ;-DD
Én is végére értem, háát ööö nos ööö :) Rengeteg bölcsességgel lettünk gazdagabbak :)
tegnap a végére értem. :-)) kösz, egy csöppet sem vagyok fotogénebb mint Kawa képein. :-)), jó volt felidézni az emlékeket képeken és videókon. eszméleten helyen voltunk, ezt ismét megjegyeztem. Csoki valóban mondta (nem értettem hogyan úsz6tam visszafelé…), hogy cél a túlpart! a hőforrásba történő becsúszásommal egyidőben a hallásomat is érte valami sokk. :-))
adj hozzá engem is pls
Komoly sorozat ez is! köszönöm, igazán szegényebb volnék nélküle! :-)))
Ez aszonnya, h ugyanaz..
http://www.iranypecs.hu/hu/info/gasztro/ettermek/etkezo.html
újra jó, küldtem a linket.
Bazsy: Zsolnay negyedben van egy nívós hely, az Étkező és az Enoteca Corso pedig a Király utcán.
Ott vmi más probléma van, mert Fornit vissza tette, amit leszedett. Lépj ki, majd lépj be újra.