Remélem tetszik?
Talán berner sennenhund ( berni pásztor)és west-higland terrier( westie) egy jó párosítás !
westie jelez , berni meg beenged , de ki csak gazdi engedélye után száll le a betolakodóról...
a Collie:)
nem tartom sokra a csivava fajtát,főleg Borderhez viszonyitva!:))
de....
itt le a kalappal,komoly a kis maki:))
perfekt módon Yogázik:)
komoly társulat:))
az enyémmel meg kezd gond lenni keritésen keresztül,tegnap szoltak,hogy vkit megfogott éppen.
kabátját elkapta.
állandóan ott acsarkodik,területvédő kis majom.
akkor kapott injekciot is,adventixel lekenve,plusz 2tipusu ultrahangos riasztó,és még igy sem biztos,hogy nem megy bele....csak erősen bizom...
oktoberben is lekenve adventixel ....1honapig védett kell,hogy legyen...3dik héten már benne volt a kullancs....az eszem megáll,irány orvos...szerencsére nem volt fertőzött...
nem szóltál,hogy lejöttök,szombaton kutyázás volt du. itt is.
ugy fosok ezektől a rohadt kullancsoktól,hogy hihetetlen,1honapja volt benne,olyan helyen szedte össze,hogy ott szinte lehetetlen.
Nekünk egy Golden Retriever kutyánk van,még tavasszal hoztunk neki egy pár hetes kis cicát,hogy ne unatkozzon.A kezemben oda vittem a kis macskát,hogy szokja a kutyát,hát erre a kutyánk megijedt a kis macskától.Azóta el telt pár hónap,most meg a macska hiszi azt,hogy a kutyánk az anyja!Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a Goldik még a betörőket is megnyaldosnák,ez van,de ezért is szeretjük!
Lementünk kocsival. Motorral jobb szerettem volna, mert hiába tudok a Celicával is előzni, ha kell, azért egyrészt nem csak egy csuklómozdulat, mint a VFR-en, másrészt meg nem férek el mindenhol.. kutyáztunk is, elvittük a családi ebet sétálni.
kutyabarát,mese nincs:)
szombat yo,itthon vagyunk,kutyu is:)
Bnőt megkérdeztem h milyen kutyát szeretne, így válaszolt:
"szeretnék mudit, belga juhászkutyát (malinois-t), egyszer egy komondort majd, vagy border colliet is szeretnék, azzal agility-znék... de berni pásztort is szeretnék, az is nagyon jó családi kutya... és még tudnám sorolni:-)"
A tied is közte van.. végre vennél vmi pályagépet, mehetnénk kutyázni. Szombaton is megyünk Mizsére.. :-)
Nemtom, nem hiszem h ilyen zsufis napon zavarlak.. meg ő a cukiba (is) akar menni, nyitva lesz e..
Az nem számit,legyél gálánt lovag,izitod a celicát,és jöttök:)
jövő szombat,az káosz,sőt egész hétvége,ez a november 1es hétvége mindig az.
De bármikor mondasz egy időpontot,és összehozzuk.
octavia-tudom,sőt igazából nem is olcsó a diesel-felejtős lesz a fellángolás:)
Izsák valóban 2faluval van innen északnyugatra.:)
Azt tudod, h az Octavia combi az egy Golf combi olcsóbb műanyagokból cseheknél gyártva?
Bnőnek tetszik a kutyás ötlet, jövő szombaton családilag mennek Izsákra a temetőbe, szte onnan csak egy köpés Vadkert.. de innen tőlem messzebb van.. :-)
A MEOE(Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete) a jelenlegi formában 2013 szeptember 30-al megszünt.
Az átalakulás után teljesen más utódszervezet kezdi meg a 2014-es évet és vele a kiállitásokat is.
Az eddig elért eredmények átvihetők.