Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kutya,Macska,Kisállat,Haszonállat

Re: Flyball - Team Finals - Crufts 2013

#671038 KawaBazsy Előzmény: #671034

Én ilyen időt nagyon lekötő kutyát nem szeretnék, elég lesz majd a gyerek is. :-)

Bnő kérdi, h ismersz e vmi Szt Korona cukrászdát Vadkerten? Dícsérték neki..

#671037 Sumér harcos Előzmény: #671027

az pedig kihalásos alapon megy:)

melyik 2fajta???:)

még vmi hátszél is jól jönne jövőre:)))

#671035 Koffein Előzmény: #671030

jah ne is mond :D van benne kraft, mindig résen kell lenni, hanem átveszi a falkavezér szerepét :))

valamelyik nap, egy kocsma előtt sétáltunk, oszt sörözés közbe úgy gondolta emberünk, hogy megsimogatja, enyhén csuklóig lenyelte a kezét :DDD szerencsére vér nem folyt, csak rákapott, hogy tudja hol a helye emberünknek... volt vinnyogás, anyázás, hogy milyen vérebem van, de hát nem értik az emberek, hogy engedély nélkül nincs simi... és különben is mit nyúlkálnak ismeretlen kutya fejéhez... :))

#671034 Sumér harcos Előzmény: #671025

rohadt sokat kell vele foglalkozni...nyaralni jön velünk,senkire nem merem 1hétre rábizni.

gyerek státuszban van,100%embert kiván.

de szinte szemmel beszélgetünk és csinálja,szinte amire gondolok.

nem megfelelő tartásnál ugrál,rombol....nagyon rossz tud lenni,ezért majd nem is adok el kiskutyát akárkinek jövőre.

ez olyan mikor gyerekkoromban az ismerős kiscsajnak volt hullámos papagája,az ővé mindent tudott,nekem is kellett.....az enyém soha nem tudott semmit......hiába.....nem volt kutya:)neki is ajándékoztam ennek a rokon lánynak,mikor láttam és beismertem korlátaimat:)

tehát a Border Collie-val nagyon sokan igy járhatnak.

Staffi tenyésztőt tudok.....árban széleset.....Staffiben a Szerb tenyésztők világverők.

Argentin Dogot csak kiállitáson néha itt ott látok.

nekem ez a 2fajta kizárt,nem tetszenek.

Házőrzésre én szigoruan szvsz ,magamnak csak Komondort,vagy Közép-Ázsiai juhászkutyát vennék.

Komondort nem kell bemutatni.

Közép-Ázsiai:

#671030 KawaBazsy Előzmény: #671028

Volt már egy, anyám vette a gyömrői piacon, h milyen szép kék szeme, meg helyes szőre van, oszt pitbull lett belőle.. :-) Okos volt, meg kemény is.

#671028 Koffein Előzmény: #671025

terriert csak akkor, ha már volt kutyád... de úgy is necces, mert ahogy mondani szokás, vannak a terrierek és a többi kutyák... :D

#671027 KawaBazsy Előzmény: #671023

Mikre nem jársz.. a kettővel előző exem ilyen versenyeken bíráskodik, de asszem csak egy vagy két fajtára van meg a jogosultsága.

#671026 Koffein Előzmény: #671021

jack russel, megy mint a villám, de az egója felér egy oroszlánéval :)

mi is 2naponta visszük futtatni, hogy az energiát leadja, hanem akkor mindenkivel idióta, mert másként jön ki rajta a km hiány, mint egy átlag kutyán... :)

én egy csak saját méretű kutyákkal, vagy nagyobbakkal, mert a kicsiket nasiként megeszi, ha nem megfelelően kommunikálnak, de a border colliekat szereti, már rohangált velük jó nagyokat a kutyasulin agility előtt, után... :)

#671025 KawaBazsy Előzmény: #671021

Erre a kutyára azt írják, h sokat kell vele foglalkozni, viszont intelligens.. Én is nézelődöm, mert bnő kutyabolond.Nekem a keményebb, házőrzésre alkalmas ebek tetszenek, közepes méretben. Eddig a staffordshire terrier a befutó, ill. legutóbb az argentin dogot ajánlották.

#671023 Sumér harcos Előzmény: #671016

Az idei évem:

2013

1XHPJ(Hungaria Prima Junior)

1XBEST JUNIOR(JUNIOR BEST IN SHOW,FCI 1-ben,mondhatni Junior BOG 1ként ment tovább a szűkitésből)

2X KITŰNŐ 2,RES CAC

1XKITŰNŐ 1,CAC

1XCACIB

Tenyésszemle:Tenyésztésre javasolt,először csont nélkül.

Idén még:ED,HD,OCD szűrés lesz és ezzel zárja az idei évet.

2014-ben nagy tervek vannak,külföldön is.

#671021 Sumér harcos Előzmény: #671016

Jack Russel?vagy Foxi?:)

tetszik,ezek bombák ugyancsak:)

Border Collie 20hónapos szuka:)

Kiállitásokra jártunk idén és jövőre is az lesz jellemző,külföld-belföld,minden lesz a 2014-es évben.

Kutyaiskolába elvittük,nem volt értelme járni,mert idézőjelben megette IQ-ra Németjuhászokat.

Naponta hordjuk labdázni,futtatni-1nap akár 80-100km-t képes menni,lakásban kizárt,és még a kertesház is szűk neki.

Igazából szinte csak Borderekkel szeretem összeengedni,(általában több Border kirekesztő más fajtákkal,ha többen vannak)Vizslákkal esetleg jól ki jön,Németjuhászokat nem szereti.

Te kutyádat szeretné....Foxi,Jack jöhet-van hancur,volt rá példa.

#671015 Sumér harcos Előzmény: #671000

nagyon komoly,99%-ban Borderek játszák:)

ilyenkor van az és az agility-ken és a tereléseken,hogy van a Border Collie és a többi fajta:)

lehet beszállok vmi csapatba.

#671000 Koffein Előzmény: #670952

ez meg mi a fene? ilyen kutyasportról még nem is hallottam, pedig elég nagy kutya fan vagyok :)))