http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3063
jönnek
A norvégok az első fecske. Szerintem hozni fogja ezt a trendet a svéd, német, luxemburgi, holland, belga, svájci és osztrák közönség is. LONG! :)
ja, ja doki, látod minden az elektromos autó mellett szól.
Téged csak az ötszörözés utáni részvények érdekelnek :)))
nem mindegy, h. kigyulladt e a szarvastól...felrobbanó autókról még nem hallottam, pedig elég sok vadbaleset van szerte a világban!
Kezdjük azzal, hogy TSLA brutál túlhúzott, 100 feletti P/E-s lufi, abból is k. nagy. A nagy storyk sose így kezdődnek, hanem pl. appl se tűnt fel senkinek, csak mire 10szerezett az ár folyamatosan 10-es p/E alatt (kezdeti sikereikor).
FB árazása is alacsonyabb tsla-nál, pedig az is lufi a köbön.
Ettől még mindegyikkel lehet nyerni, de ezek egyike se befektetés, csak spekuláció.
nemrég benézett egy szarvas a mentőbe. akkor vw short? :) kicsit lesarkítottam, de ez most pánik eladási hullám volt, ilyenkor érdemes lehet ráspekulálni kicsi longgal.
Erről az ecél ló****ról azért megoszlanak a vélemények. Meg arról is hogy eddig azt mondta a TESLA hogy ha megsérül vagy kigyullad egy cella attól a többi nem kap lángra, hát nem éppen így történt... Ha láttam volna egy hatalmas ütközést, azt mondom rendben, más autó is kigyullad ilyenkor, de a TESLA gyakorlatilag egyedül állt az úton...
Amúgy meg Ferrarik és Lamborghinik saját maguktól is kigyullladnak szóval nem kell ezt túlparázni :D
hát nem tudom, de még nem olvastam hasonló hírt normál autóról....
a hivatalos blog szerint egy lehullott acél ló**** átverte az alaplemezt, ami egy benzinmotort is szétkúrt volna. innentől tesla long!
Ezek a lúzerek rossz irányba mennek. Nem tudják ugyanis,hogy egy kicsi ország egyik kicsi garázsában már duruzsol a "prototypus" motorja,ami forradalmasítja a közlekedést.