Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#670797 exmnbs1 Előzmény: #670795

a papír tele van beragadt kibüfivel, a nagyobbak pattantak be az IT-be

pl Varga aki szórogat

Kácsor apportozott phybe többször is, és pár hónap múlva kiszórta a pakkját

#670795 Spade Előzmény: #670792

Értem, Kácsor a hitelező, de ennek ellenére kirakták az IT-ből az embereit, ez jelent valamit. És a hitelezői poszt az elég kevés az IT és birtoklása nélkül, ha felszámoltat akkor könnyen lehet h nem jut a követeléséhez mert mire odajutna az IT meg a felszámolo kézen-közén elporladhat a vagyon. Más megoldást kell találnia, sztem.

#670793 exmnbs1 Előzmény: #670791

itt valszeg átkötések voltak

Varga az IT tag folyamatosan kitároz, az 50K-ja többször is megjelent a napokban

#670792 exmnbs1 Előzmény: #670791

Spade, Kácsor a hitelező, úgyhogy ez a pozija, rá engedményezte Raffi a lejárt hiteleket

a Németvölgyi Consulting az ő cége és Lőrincz ott alkalmazott

egyébként pedig súlyos likviditási gondjaik vannak lásd pl auditori jelentés és a bukott pereikben fizetési haladékért kuncsorognak

Steiert nov 5-re ki kell fizetniük és benn a Kúrián a NAV per is már több hónapja

van ezekkívül Nav végrehajtás és még egy nav per a tarsolyban

#670791 Spade Előzmény: #670780

Ex,

Mackó kibaszása miatt megnéztem a keget. Egyrészt az érdekes h amit xmann mondott tényleg igaz lehet h kispapíroknál működik a TA.

Hathornak igaza van a chart egyértelműen vételi erőt mutat. A kötéslista alapján az látszik h valaki 5% körül kivett a piacból. Nyilván valamivel alatta h ne kelljen jelentenie.

Nézzük mire juthatunk tisztán logikai alapon.

.

"valamit tud a Lőrincz???? akkor minek szavaztátok le a kgy-n az it tagságát?))))))))"

.

Én nem ismerem a keg viszonyokat különösebben nem is érdekel, de ha Lőrinc Kácsor embere (mint mondod) és nyáron kiszavazták az azt jelenti h akik kiszavazták azok mögött áll valaki.

Szal valszeg szerepel itt más is a történetben. Ha Lőrincet most mégis pozícióba emelték mint mondod az azt jelenti h patt helyzet van a felek között valamiért.

De Kácsor még nem lehet pozícióban mert azt nem sikerült elérnie h az embere bekerüljön az IT-be. Ahhoz h valaki pozícióba kerüljön tőbb kell mint 5% az egészen biztos.

Szerintem.

#670790 Spade Előzmény: #661346

sly,

sztem hívd vissza barnamackót hiányzik a brummogása, de csak akkor h nem fájtol főleg nem Hathorral, mert azt túlspilázta. Van ilyen mindenkivel h túlpörög és jót tesz egy kis szünet.

Reméljük egy normális mackót herceg se b@sz ki.

#670788 Zotya32 Előzmény: #670786

pörög a topik mindkét helyen, pedig kereskedés sincs :))

nagyon le akarják dumálni 30 alá, meg új atl-re, meg csődbe, meg f.a.-ba..... :))

ilyenkor szokott jönni egy váratlan hír és elszáll :)

#670785 exmnbs1 Előzmény: #670782

múltkor azt adta elő hogy sajna a múlt és az apportozás felderítésére nincs kapacitás

max Steiernek))))))

nem semmi ahogy Kácsornak nyalizik)))))

#670782 Zotya32 Előzmény: #670780

"Keg fundamentumai??? mesélj))))))))

főleg a likviditási helyzet érdekel)))))"

minek érdekel? nincs 1 db-od sem :))

#670781 exmnbs1 Előzmény: #670778

leginkább nektek vevő kéne de az meg nincs és ettől a kamufelhúzástól még inkább nem lesz

egyébként pedig ha ott a nagyvevő te meg dugig vagy akkor minek kell felbeszélned???)))))))

#670780 exmnbs1 Előzmény: #670778

már szóvivő is van????

ráadásul ő látja valamennyietek számláját????

gondolod van aki ezt bekajolja????

mindenképp????))))))))

miről szóljon a közlemény ha egyszer nem meló hanem menekülés folyik????

Keg fundamentumai??? mesélj))))))))

főleg a likviditási helyzet érdekel)))))

valamit tud a Lőrincz???? akkor minek szavaztátok le a kgy-n az it tagságát?))))))))

Steier kéne??? azt elhiszem, helyesebben ki kéne fizetni őt.....

a nagyvevőd hová lett????? jelenteni mikor fog????

mese mese meskete.....

#670778 úttakarító Előzmény: #666994

Tisztelt Trollcsapat!

Ha hiszitek,ha nem,a mammutos csapat egy darab részvényt nem adott el,sőt volt aki még vett is a pakkjához.(Én már hetek óta nem vettem,mert dolgoztam és az ügyeimet intéztem).Tudjátok,hosszabb távra tervezünk,illetve vannak jóval magasabb bekerülési áraink (kivéve Hathor).Mindenképp van egy nagy vevő a papírban és még úgy is,ha leszámítjátok az 50k-s manipulációkat (ha tényleg így van) és a napi tradelőket (Sly pl.:).

Varga Tibire kitérve,az elsőt még elnéztem,talán még a másodikat is,de efölött már nem lehet szemet húnyni.A Bét közleménynek nem erről kéne szólni,hogy Tibi mit kapkod,elad-vesz...

A mammutos csapat továbbra is bízik a Keg fundamentumaiban...Hathor chartja is használható (még akkor is,ha sokan azt mondják,hogy a kispapíroknál nem működik).

Szerintem jó,hogy Lőrincz Benedek visszakerült (valamit tud-mindig is éreztem),Kácsor pedig a gazda ,vele kell jó viszonyt ápolni a kisrészvényeseknek.Steier még kéne a szakmaisága miatt.

Pimper nem hiányzik és ezt remélem Kácsor is így gondolja... Üdv:333