Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Az enyém még mindig ezt …

#670718 picirigo

Az enyém még mindig ezt írja ki :"This folder is empty"...ehhez még gugli fordító senem kell :D:D:D!!! Úgyhogy passz!!!

Re: nincs cím

#670713 kerikoma Előzmény: #670707

Srácok a Bazsiét megtudtam nyitni, de Bencéét nem. Error 509, tököm tudja mi, szvsz én vagyok a legrosszabb infomokus:(

Help!!!

This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

Bnőm azt mondta, h mi ez…

#670711 KawaBazsy

Bnőm azt mondta, h mi ez a visszafejlődés, gatyában úszásra? :-)

#670699 Lebleuf Előzmény: #670684

Kawa ezeken végig szakadtam! :-D Értem már mit hiányoltál!

válaszok:

Mindenekelőtt be kartam mosdani… becsúsztam derékig. :-o

Első ugrásnál futás közben elnéztem a partot! (szerk.: nem néztem el! béna ugrás volt!!) :-DD Ez totál kész.

A visszaúszás beteg! :-D Mire rájöttem mi a lényeg Csoki már a túlaprton volt! :-)))

Csoki után iramodva megint becsúsztam. :-DD KO! :-DDDD

Naná, hogy mentünk Csokival egy rendes kört!

A uazon nem is ittunk, hogy ugorhattam fejest érkezéáskor a fűbe!?!?

#670692 KawaBazsy Előzmény: #670688

Gyorsan töltsétek, mielőtt Fornit vírust is tesz rá, esetleg kicseréli a képeket a saját pisi-kaki-szado-mazo homevideóival.. :-)

Na bazz...szóljatok ha f…

#670687 picirigo

Na bazz...szóljatok ha fent lesz!!!!...én sem vagyok egy nagy infomókus :))

#670683 KawaBazsy Előzmény: #670680

Ok, legközelebb te szolgálsz fel, mi meg kezeljük az info részt, cipész a kaptafánál.. :-)

Visszakerültek, rárepülhetsz, Rigó koma!

Re: fd

#670681 KawaBazsy Előzmény: #670509

Jut eszembe Bendeguz kolléga! Sz'al megyünk Pécsre, s vmi yo étteremben kajálnánk. Anno az érettségis ebédem (1992) a TV torony éttermében volt, az poén, de nem tom h most is az a minőség e, bár már felhívtuk, még működnek. Tavaly a Cellarium éttermben volt az érettségi találkozónk a Széchenyi tér felett, előtte meg a 4 tornyú templom mellett vmi pincében, ezek se voltak rosszak.. Vmi yo tipp?

#670678 KawaBazsy Előzmény: #670651

Te törölted, te infomókus, bemásolom a log-ot. Töltsed csak szépen vissza.. :-)

"In Erdőbénye 2013, T G deleted Erdőbénye 2013 045.jpg and 60 more files. 1 hr ago"

#670674 KawaBazsy Előzmény: #670667

Bmeg télleg empty.. vki nem lemásolta, hanem kivágta.. ezt csak Wasziból nézem ki. :-)

Vki töltse vissza, akinek meg van, nekem itthon csak mobilnetem van.