Az enyém még mindig ezt írja ki :"This folder is empty"...ehhez még gugli fordító senem kell :D:D:D!!! Úgyhogy passz!!!
Az enyém még mindig ezt írja ki :"This folder is empty"...ehhez még gugli fordító senem kell :D:D:D!!! Úgyhogy passz!!!
Srácok a Bazsiét megtudtam nyitni, de Bencéét nem. Error 509, tököm tudja mi, szvsz én vagyok a legrosszabb infomokus:(
Help!!!
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
Bnőm azt mondta, h mi ez a visszafejlődés, gatyában úszásra? :-)
Kawa ezeken végig szakadtam! :-D Értem már mit hiányoltál!
válaszok:
Mindenekelőtt be kartam mosdani… becsúsztam derékig. :-o
Első ugrásnál futás közben elnéztem a partot! (szerk.: nem néztem el! béna ugrás volt!!) :-DD Ez totál kész.
A visszaúszás beteg! :-D Mire rájöttem mi a lényeg Csoki már a túlaprton volt! :-)))
Csoki után iramodva megint becsúsztam. :-DD KO! :-DDDD
Naná, hogy mentünk Csokival egy rendes kört!
A uazon nem is ittunk, hogy ugorhattam fejest érkezéáskor a fűbe!?!?
Gyorsan töltsétek, mielőtt Fornit vírust is tesz rá, esetleg kicseréli a képeket a saját pisi-kaki-szado-mazo homevideóival.. :-)
Na bazz...szóljatok ha fent lesz!!!!...én sem vagyok egy nagy infomókus :))
No de miért csak az egyik vetődött? Beesett akkor is??
Ok, legközelebb te szolgálsz fel, mi meg kezeljük az info részt, cipész a kaptafánál.. :-)
Visszakerültek, rárepülhetsz, Rigó koma!
Jut eszembe Bendeguz kolléga! Sz'al megyünk Pécsre, s vmi yo étteremben kajálnánk. Anno az érettségis ebédem (1992) a TV torony éttermében volt, az poén, de nem tom h most is az a minőség e, bár már felhívtuk, még működnek. Tavaly a Cellarium éttermben volt az érettségi találkozónk a Széchenyi tér felett, előtte meg a 4 tornyú templom mellett vmi pincében, ezek se voltak rosszak.. Vmi yo tipp?
:)) Hehehehe
Legalább látszik, hogy nem vagyok egy geek :))
Te törölted, te infomókus, bemásolom a log-ot. Töltsed csak szépen vissza.. :-)
"In Erdőbénye 2013, T G deleted Erdőbénye 2013 045.jpg and 60 more files. 1 hr ago"
bazzeg :D