Lásd megveszik még azt. Ezek örültek...
S & P
USA nagyon zuhan mostan.....ha ez volt a nyitó kimerülési rés...és estig esés lesz..akkor itt volt a teteje ...remélem jó időre :D
Vagy mocskos nagy felkötés lesz,vagy kinn is mennek ma és holnap így csütörtökön egy lekorira bevárjuk őket! :D
Csak múlt héten adták be be a vételi jelet, péntektől vsz sanszosnak tűnt a külföldi emelkedés.
nagyon duurva ami kinn megy. Ezeknek elgurult a gyógyszerük?
még holnap is tovább tépik, aztán szerdán mikor mi is kinyitunk majd együtt korizunk :)))
Nem gúnyolódom.
Általánosságban mondom.
Euroman sem kívétel.
Azt mondta forint gyengülést szeretne látni, államcsődöt itthon.
Gondolom részvénypiaci krachot is. És ő csak csepp a tengerben.
Ennél optimistább hozzászólásokat ritkán olvasok a fórumokon..
Ez a nagy valóság.
Ne gúnyolódj. Különösen azzal ne, aki végképp nem tehet róla, hogy lefele megy a bux, miközben kint nap, mint nap éves csúcsokat döntenek meg.
A legfőbb ok a bizonytalanság, mely főként az utóbbi pár évben nyomasztja az itt élő embereket. Nem lehet tudni, kiszámítani, hogy mi lesz a közeljövőben. Mindenki surranópályára kényszerül, hogy mihamarabb meg tudja úszni egy újabb törvény előnytelen hatását. Sokan emiatt már nem itthon tartják a pénzüket, ha meg tőzsdéznek, nem itthoni brókercégekkel nem itthoni rv-kkel, melyek értékét jónéhány beszólással a kisbefektetők szivatására változtatgatják.
A külföldi befektető így még hülyébb lenne, ha a béten játszana.
Így akkor mire számíthatunk, barikám?
Miközben a dax közel 22%-ot ment egy év alatt, a bux minusz 1-2-t.
Nem értem, hogy miért azt szidod, aki nem tehet róla.
Ki a rosseb akarja a csődöt, krachot, semmittevést, fekete lyukat, meg a beszippantást?
bocsi azért tegnap téptek rajtuk 2%-ot.
http://stooq.com/q/?s=wig20&d=20131022&c=3d&t=c&a=lg&b=1&r=^bux+wig+wig20
Akkor várjuk országostul a csődöt, a krachot, a semmittevést, a fekete lyukat, ami beszippant minket...
Jó lesz az.
Egyébként nem csak buxi csorog. A WIG meg az IBEX sem remekel a héten.
habár egy éves távlatban már más a sorminta. spanyolok+23%, lengyelek +7%, mi meg egy nagy nulla!
http://stooq.com/q/?s=wig20&d=20131022&c=1y&t=c&a=lg&b=1&r=^bux+wig+wig20
mondjuk ez némileg közhely...a legtöbb embernek semmilyen lehetősége sincs...vagy nincs pénze, vagy van, de fél bármibe is kezdeni, mert a pénzt elveszteni a legkönnyebb...és akkor arról nem is beszéltünk, hogy bármikor jöhet olyan törvény, rendelet, ami ellehetetleníti
ezt én nem tudom, nem találkozom sem ilyen, sem olyan emberekkel...azt látom, hogy az osztrák, német tv-ben is sokmindenen siránkoznak...mondjuk nem érdekel, az ő gondjuk, én 20 éve éltem ott 2 évig nem volt rossz, de azóta nem tudom mi van kinn...
ez egy ilyen ország...mondjuk jelenleg egyes körökben a semminek is nagy marketingja van, más esetében pedig a valami is semminek van beállítva...
Sok a depressziós itthon..
senki nem hisz semmiben. Önmagában sem.
Kint nem siránkozik mindenki, mint itt.
Hisznek a megoldásban, tenni akarásban, és a jövőben.
Itt semmi nincs az emberektől, csak a siránkozás.