Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#670476 Lebleuf Előzmény: #670208

olvastam anno a blogját,

arra kozmált rá vsz., hogy másodszor is várt egy 2008-hoz hasonló sztorit kibontakozni pár éven belül, de például jött a fed a qe sagával és annyi lett.

kár érte, sokat röhögtem a posztjain, 2007 végén komoly zakót vizionált, az bejött …

mondjuk akkoriban alig volt valaki, aki nem érezte a vihart, ennek az érzésnek köszönhetem, hogy akkor megszabadultam a frankós kis pecóhiteltől…

#670445 Zotya32 Előzmény: #670436

Nem lesz semmi. Még 10 év múlva is lesz QE. Nem bír bedőlni a rendszer. Most is megszavazták az emelést, és mindig meg is fogják. A fed meg örökké nyomta tni fog, nincs más út, ha leállnak káosz jön.

#670436 walex Előzmény: #670431

Eszetlen FED pénznyomdának szvsz nagyon csúnya vége lesz. Történelmi csúcson az indexek, miközben semmi sem indokolja, ennyit nem javult a gazdasági helyzet sehol. Sőt!

#670427 walex Előzmény: #670337

2015.12.31.

Még van bő 2 éve szépíteni, de ahhoz bazi nagy szerencse kell, hogy vastag pluszba menjen át.

Lassan mar csak egy ev v…

#670337 szszab

Lassan mar csak egy ev van hatra...Ha jovore sincs armageddon, akkor a befektetoknel lesz.

Egy jegy értéke (HUF): …

#670208 walex

Egy jegy értéke (HUF): 56,316 Ft

Durva, viszont lassan aktuális lesz a honlapján a "Boldog karácsonyt!" poszt.

Nem tudom, hogy mibe rakta a zsetont, de kőkeményen széllel szemben mehet.

ATL 60000 volt ma 16:54…

#661177 walex

ATL

60000 volt ma 16:54-kor.

Egy jegy értéke: 62.078.

#653672 lagwagoner Előzmény: #653663

a bamosz.hu oldalán lévő infok naprakészek, úgyhogy nem szabad eltérésnek lennie aközött és a féléves mérleg között. Ezért szeretem a bef.alapokat, mert szinte minden munkanap készítenek "mérleget". Transzparencia...

szerk.: persze a stocklandyardon megtudtam korábban, hogy a mérleg nem számít :-) minden nap hal az ember valami csodát. Minden nap egyre hülyébbnek érzem magam :-)

#653663 Előzmény: #653656

Igazad van, már megint figyelmetlen voltam - azt hittem, hogy ott van a táblázat alja (gyönyörű munka...), és ezért nem jött ki a szám, a következő oldalon már ott van a negatív tétel, amivel már érthetőek a számok. Stimmel, köszönöm :)

Az utolsó előtti oldalon pedig meg van a tényadat is:

"566,550,812 - 100.00%", vagyis valahol tényleg itt a 60% körül van a normál ár, és ez alá nem fog bemenni (még) mert annyi eszköz van az alapban. Viszont igen szép a veszteség...

#653638 Dr. ursi Előzmény: #650940

sajnos nem tehetem.

a véleményem meg az alapokról egy külön szám lenne.

különösen a mi alapjaink időzítéséről lehetne írni ezt-azt ...

szóval hagyjuk kérlek.

at, ha akarna jöhetne, de neki esze ágában sincs, csak infókat gyűjt, mindenhonnan.

#653580 Előzmény: #653558

Érdekes, nekem a táblázat alján a baloldali elszámolás nem jön ki, mert az értékpapír és állampapír adatokat akárhogy adom össze, valami nem stimmel.

Ugyanakkor ha a jobb oldalt nézem és tényeg 471 millió az összvagyon, akkor az 50%-os tényleges értéket jelent részvényre bontva.

Irány az 50.000 HUF?