Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#670452 banyaiz Előzmény: #670448

Viszont most ezzel az amcsi variálással adósságplafon körül megnőtt az esélye, hogy fed megint nem nyúl qe-hez következő döntésnél, akkor esés érdeklődés hiányában elmarad, év vége erős lenne.

Otp-nek kellene a jó dev hiteles döntés akkor 5 k fölött zárhatnánk az évet . Ami alap lenne. :)

Csak hát még az sem biztos idén lesz ebből a dev hiteles döntésből vmi. Ez az ultimátum is leginkább az időhúzást szolgálta.

#670449 banyaiz Előzmény: #670448

Attól függ vsz, hogy mi lesz ezzel a dev hiteles mókával.

Mert ha úgy esne külföld, hogy mellette ez a dev hiteles téma kutyulva van , vagy még függőben akkor 4k alá vsz rendesen levernék.

Viszont ha ez a dev hiteles műsor jól sül akkor egy nagy pozitívum lenne ami rendesen támaszthatná.

Ha nem dobják ezt be, vsz bőven 5 k fölött lennénk most.

Jó hát egyszer rendezni kell ezt az ügyet, csak hogyan az a kérdés. Építő jelleggel ami lerövidíti ezt a kínlódást akkor oké, de ha forradalmárosra sikerül többet erővel mint ésszel akkor szopás van.

#670448 Kissherceg Előzmény: #670447

Én is ezen filozom, hogy mi lesz, ha kint esne a piac 15 százalékot... Bár vontak ki innen tőkét, de mégis..

#670447 banyaiz Előzmény: #670406

Elementáris erő van a papírban. Usa ATH ath-jának az ATh-jánál lassan elszenvedi magát a 200 naposáig is, ami még kb 100 Ft innen, az ebben az állapotban q-a sok.

Kíváncsi vagyok 500 környékéről 2 nap alatt megint leejtik e 200 környékére.

Na, kicsit veszik. Csak …

#670358 Csusza

Na, kicsit veszik. Csak nem megállni, csinálni tovább, nekem nemsokára jó lesz... :-)

#670329 Csusza Előzmény: #670296

Jó ez, csak ti már semminek sem tudtok örülni. Tessék becsülni a kicsit is!

#670090 Racional Előzmény: #670043

"a fijjug magulnak csinálták"

és közben tartottad a gyertyát

(mert hogy olyan sötét volt)