Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#669998 banyaiz Előzmény: #669979

Legfrissebb amit olvastam a témában, hogy egy végtelenített árfolyamgát lesz a megoldás. Ez tulajdonképpen megfelel a forintosításnak az adós szempontjából, annyi különbséggel, hogy az árfolyamkockázat átkerül róla a bankra, államra.

Ennek a részletei igen fontosak. Milyen árfolyamon, ki mekkora kockázatot visel, a bank részére lesz e ezért vmi pozitív visszacsatolás stb stb. Ebben lenne a lényeg.

Hatalmas baromság gazdaságilag amit művelnek, bedobják ezt a témát nyáron, aztán majd talán decemberre lesz vmi érdemi döntés. Addig totális bizonytalanság, nagyon ösztönzi a bankokat a kockázatvállalásra ami szuper a gazdaságnak. Logikus. :)

#669995 Ricsi Előzmény: #669989

Nem jól gondolkozol szerintem:

populista duma + populista rendelkezések = választási nyereség

Ebből következőleg miért ne nyernének?

#669989 banyaiz Előzmény: #669979

2014-es választási bukás fájna igazán, kíváncsian várom , hogy ennyi ökörséget össze lehet e hordani büntetlenül. Ha lenne egy értelmes alternatíva akkor nem lenne kérdés, így határesetnek tűnik. Majd kiderül.

Ez a bankos téma egy nagyon kétélű fegyver. Nem véletlenül húzzák már ennyi ideje ezt a nagy "végső mentést". Az egy komoly ügy nagy számlákkal.

Bedobták most ezt a kp felvét ingyenes 150 k-ig, ez csak a cirkusz jelleggel , nem egy érdemi téma vsz. Parasztvakításra alkalmas mint banki "rezsicsökkentés". Az más kérdés majd beszedik 20 másik helyen az így kieső bevételt. :)

Viszont a dev hiteles mentésnél ott nagyon komolyan mellé lehet nyúlni, gazdaságilag is politikailag is.

#669979 Euroman Előzmény: #669975

a bankosok felfogadhatnának 1-2 verőlegényt, aztán tónit és tsa-it megpiccsantathatnák....hogy neki is fájjon egy kicsit...

#669975 banyaiz Előzmény: #669846

Vsz ennél sokkal fájdalmasabb az a tömény ostobaság ami süt ezekből a politikai kampányszövegekből bankos témában (is).

Otp viszonylatában ezeket a pol szóbeli ámokfutásokat úgy tudnám összefoglalni, hogy 80-90% parasztvakítás, 10% érdemi történés.

Na az a 10% milyen lesz ha egyszer oda jutunk , hogy meglátjuk pl a dev hiteles "megmentés" témában az a nem mindegy.

Addig még Tóni 25x gonosz bankozik stb, jó ha év végére kiderül. :)

ééééés igeeen..mtel átve…

#669954 Ibiza

ééééés igeeen..mtel átvette a veztést a mol és az otp elött kettőőőszázkilencvenmillllióóós forgalmával..mol erősíít de nem írhatjuk le az óóótépéét sem..

#669938 Ibiza Előzmény: #669914

zárni vagy átkötni kell a határidős pozikat..megvan a szándék az árfolyamok manipulálására..általában nagyobb forgalom átkötések..és fel vagy lekötések jellemzik. De ez külföldön is létezik a 3.pénteki zárás ami a nemzetközi piacokra is hat ami ránk is.

#669914 Davenport Előzmény: #669909

Ez oké, de ez mit jelent? Még eddig nem fordítottam rá különösebb figyelmet. Megnő a forgalom? Árfolyam tekintetében magas esetleg alacsony értéket képvisel?

#669907 Ibiza Előzmény: #669898

ezekben kellő demagógia van. A politikusi pálya is egy szakma. Mást kell tanulni annak aki politikus mint aki valamilyen szakirányba megy. Ha megnézed senkiházy ati életpályáját látszik erre idomították. Más kérdés nem tehet róla jellegtelen fazon..gyenge karakter..az inkább adottság. A régi parlamentbe rakta kohóból melósokat meg matyós nénikét.. a politika az szakma..szakemberek a háttérben vannak és a lobbysták..

------------------------------

Én ma valahogy lefelé várom, akár 300alá..

#669879 Ibiza Előzmény: #669863

A parlament 3/4-e sose dolgozott...Nézd meg az életpályákat. gyurcsóti és mesterházi sem sokat dolgozott...orbán sem a papírgyárból jött.. vona sem a munka szopóágán volt.

#669878 Lebleuf Előzmény: #669872

Köszönöm (még nincs zsigeri szinten),

pedig ma kitörés(ecské)t vizionáltam, lehet ujjzubbonyt húzok.

#669874 Lebleuf Előzmény: #669861

engem a CSS-KMáté csörte következményei érdekelnek, ott keletkezett törésvonal.

Elhangzott szavak hol lehet hazudozni, hol nem, kapcsán.

Már korábban megtettem tétjeimet, de ekkora magaslabda eddig a nyilvánosság számára, számomra nem volt látható.

vincentlauria

RA kommunikációval táplálja a kecsegét, amit a nép sóvárogva néz vásárlás előtt,

tény az égig érő paszuly ettől kipusztulna, a remény mégis az égig nő, az emberek lelkében pusztítást végez. Állatkerti idomár (nem rácson belül vélem látni az idomítandókat), munkát igenis végez, igaz nem mezőgazdász.

#669870 Euroman Előzmény: #669863

jah...ma a főnök indiában bohóckodott, hát kellett valaki más aki a mikrofonba böfög...