Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#670430 kerikoma Előzmény: #670424

Józsi, Neked jó kapcsolataid vannak. Valszeg összejön egy Nissan Terrano II 97-es terepjáró, de a gumik eléggé odavannak. 90 %-ban terepen fogom használni, tanyába járásra, hóban sárban. Milyen gumit ajánlasz hozzá, aminél a 4 darab nem lesz drágább az autónál? :) Gondolom, ilyen használtban van inkább.

#669823 ikszf Előzmény: #669739

felénk 100 nm körülieket hirdetnek 30 felett, durva, hogy ott ennyire ár alatt megy

jah, könyvek érdekelnének, van lista?

#669761 big-ebuy Előzmény: #669756

igen de van sok drága könyv is közte pl Kieselbach könyve ami 20000ft volt 2001 be...meg sok más könyv is,de azt adom amit visz

#669756 Mezuska Előzmény: #669739

A könyvekhez kell hívni egy antikváriust, fizet és el is szállítja,festményt próbáld meg ha értékesebb aukciók rá beadni most van a szezonja, november , december. A házat azért próbáld meg valamelyik korrektebb ingatlanos nak is odaadni,én is most árulok lakást és házat is biztató eddig, !

#669755 Mezuska Előzmény: #669739

A könyvekhez kell hívni egy antikváriust, fizet és el is szállítja,festményt próbáld meg ha értékesebb aukciók rá beadni most van a szezonja, november , december. A házat azért próbáld meg valamelyik korrektebb ingatlanos nak is odaadni,én is most árulok lakást és házat is biztató eddig, !

#669606 Sumér harcos Előzmény: #669586

értem...

nem nagyon tudok választ adni,ma MO-n házat hol?szinte majdnem lehetetlen a tuti....

jelenleg családban van vagy 3ingatlan hirdetve.....van amelyikre egy telefon nem jött még....

megyek külföldre házat,f…

#669577 big-ebuy

megyek külföldre házat,festményt,bútort hol tudom eladni,hirdetni ahol jók a esélyek?