Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#669734 BudFox Előzmény: #669717

attól félek hogy igazad lesz :D

a napokban kiderül szerintem...ha elfogy a vételi erő azt látom a Finviz.com -on. meg egyéb jelekből.

vagy krach jön - amit megjósolni sem lehet.

#669715 BudFox Előzmény: #669584

ÉN már nagyon várom .-)))

Ha sok millió dollárom lenne én a mai napot használnám hogy kiszálljak a részvényekből...a csúcson a legjobb kiszállni.

#669714 BudFox Előzmény: #669675

röhejes ez az egész cirkusz....

most meg ennek örülnek ? USA piacok jobban tennék ha meghúznák magukat.

USA cikk: max 10 perce: …

#669675 Fornit

USA cikk: max 10 perce:

"Stocks surged on Wednesday on optimism that lawmakers, with time running out, would agree on a deal to prevent a U.S. debt default and end a partial federal government shutdown."

Magyar cikk 17:16-kor:

"Az amerikai szenátusban megszületett a megállapodás az adósságplafon megemeléséről és a szövetségi kormányzat finanszírozásának újraindításáról - közölte szerdán egybehangzóan a CNN hírtelevízió és az AP hírügynökség törvényhozási forrásokra hivatkozva.

A megállapodást a pártok vezetői hivatalosan a nap folyamán később jelentik be. A döntés értelmében az adósságplafont a február 7-ig tartó időszakra emelik meg.

"

Hiába, a bennfentes infók nálunk jönnek :)))

#669622 Fornit Előzmény: #666177

Eladva 1,42-n. 10%-os emelkedést visszadott, tegnap a bekerem alatt is járt. Inkább kiraktam ma. (1,4-->1,42)

#669274 BudFox Előzmény: #669272

Jaj de jó hogy tartom a shortjaimat, és folytatódik USA -ban ez a cirkusz...

úgy kell nekik....

és még csak most gondolkozik egyik-másik hitelminősítő hogy akkor le kéne minősíteni a lehető legjobb minősítésről, egyel lejjebb ? :DDD

tiszta őrület.... már 8-10 fokozattal le kellett volna minősíteni őket :D de hát ezeknek mindent szabad...

Jajj, elírtam a mennyisé…

#668190 Fornit

Jajj, elírtam a mennyiséget. Lemaradt egy nulla... Van egy törpepakkom.

#668038 Lebleuf Előzmény: #668036

Emlékeztetni szeretnél, hogy hol rontottam el? Nos, igen, én közben téptem el… :-o

#668037 Lebleuf Előzmény: #668031

néha nem olyan rossz… nekem. :-))

http://www.theguardian.com/business/2013/oct/10/debt-ceiling-deadlock-explained

Q:I know what you’re going to tell me. “Default, debt ceiling, default, blah blah blah.” When is Scandal on?

A:Hello to you, too.

Q:I have $350 in my checking account, but tomorrow is payday, so… How low is the Treasury’s bank account?

A:Treasury says it will have about $30bncash as of October 17, and $120bn of bills to pay on the same day. That doesn’t mean we’re hitting a wall. Barclays analysts point out that the US Treasury could collect over $100bn in revenues between 17 and 31 October.

Q:Oh my goodness gracious. That’s a lot to pay before the 22 November extension that Republicans are asking for.

A:Yup.

Q:The US is not Greece! We are the world’s largest, strongest economy!

A:Until we wreck it, you mean?

Q:Pretty scary stuff.

A:Yes.

Q:Wanna come over for Thanksgiving?

A:I’d love to, but I’ll probably be busy.

#668032 Lebleuf Előzmény: #668029

Az rendben lehet, ettől függetlenül lehettem volna náluk fifikásabb, de nem… :-))

…a lelátó alján a korlátra támaszkodva pislogok,

széttépett szelvényem konfettifelhője is már rég földet ért

és könnyes szemmel nézem a vágtát.

tanulság viszont zsebben. Ismét…

#668031 Euroman Előzmény: #668029

6 hét...púder...jó, hogy nem 6 perccel hosszabbították meg a határidőt...pojácák színháza

#668029 Euroman Előzmény: #668023

miket nem olvastok....én estére már a magyar "betűtől" is hányok, nemhogy idegen nyelven olvassak...mindenesetre usa részemről le van xarva....ismét bebizonyosodott, primitív egy népség...