Ez nem normális. Ez előrelépés?!
Teljesen igazad van.
A probléma kettős:
1) Ahhoz, hogy ebben a sorozatban az igen gyenge románokat megelőzzük még nem kell(ett volna) rendszerszintü változás.
Elég lett volna egy tisztafejü edző, megfelelő pszichés felkészités és összeszedettség.
Azaz megfelelően fókuszálni az adott feladatra.
2) Ahhoz, hogy esélyünk legyen bármilyen világversenyen komolyan labdába rúgni, na ahhoz kell a rendszerszintü változás.
Úgy tünik a nyilatkozó urak az elemzésnek eddig a mélységéig még nem jutottak el.
Azt meg amit Szalai mond, nevezetesen hogy ne tüzzünk ki irreális célokat a csoport második hely vonatkozásában egy emészthetetlen közlésnek tartom.
Ha a csoport negyedik helyét tüzzük ki, az kit fog motiválni?
A flow elmélet értelmében is olyan célra van szükség, amely az adott helyzetben még éppen elérhető.
Ez pont a 2. hely egy ilyen csoportban.
http://www.magyarhirlap.hu/moniz-szerint-a-fejekben-van-a-baj
Az edzők egyébként nem teljesen hülyék, de meg kell felelniük a minden oldalról jövő elvárásoknak, mert különben repülnek.
Moniz szerint a fejekben van a baj
Jópofa a kérdés, amikor felsorolja a hibákat és akkor?
"– Ha ilyen egyszerű, akkor a Fradinál miért nincsenek ilyen mentalitású magyar játékosok?
– Igaza van, nekünk is tükörbe kell néznünk, elismerem, rengeteg tennivalónk van még. De természetesen hiszek benne, hogy ez hamarosan változik.
a 8:1 buktáról sikerült minden baromsággal elterelni a szót, élen a felsőbb vezérekkel.
A 8:1 -et nem lehet a feltételekkel, politikával, de még az utánpótlás neveléssel se megmagyarázni, már írtam, hogy ez csupán legfeljebb egy 3:0 -t generál.
Teljesen világos, hogy egyrészt a keret összeállítással van az egyik baj, de ez az NB1 csapatoknál is problémás (lásd Szalai, Huszti nyilatkozatok)
Másrészt az edzéseken totális alkalmatlan munka folyhat mindenütt
Harmadrészt ezt többen is jelezték, de még sehol senki nem emelte ki ezeket, hogy ezen sürgősen, napokon belül lehetne ugrásszerűen és eredményesen változtatni, azaz marad a sz@rozás még egy ideig
Lassan minden pozicióban is, ami szakértelmet kivánna, politikusok, csókosok, pénzemberek ülnek.
Ez nem normális.
Jaja...:D
Jövőre ezek megint nyernek, nem lesz ebben az országban már többet foci normális...
Ráadásul teszi mindezt úgy, hogy ő is egy aktív vezető jelenleg a fociban is más posztjai mellett.
Mtk az most annyira világverő csapat, Bayern Münchent alázná a Bl-ben gondolom, ilyen komoly elnökkel. :)
úgy tudom az. Kubatov a fradi elnöke stb, annyira nem követem , de úgy tudom több nagy klubnál vezetőségben ott vannak.
Ennél röhejesebbet keveset tudok elképzelni, hogy vki eu-ban képviseli az országot, mellette fidesz fő fő ember, az mtk elnöke , és kikapunk 8-1-re aztán a neten ilyen sültparaszt stílusban fikáz akárkit.
Ez már Dél Amerika. :) Nem az EU-ba kellene küldeni ennyi ésszel hanem Kolumbiába.
Nagyon jól működik ez a stoki öncenzúra és milyen mókás. Sose gondoltam volna, hogy egy szál gyufát így nem szabad leírni, grat. henci!:)
Az MTK elnöke, ezt eddig nem tudtam!? De akkor meg mit értetlenkednek ezek?...
Hát bizony erről van itt szó, jól kapiskálod a témát. Turkoglu kollégának a jegyzetei is tetszenek, no meg az a nyeretlen se kétéves már, no...
Most akkor melyik milliárdos jó ezeknek a bal****oknak, a külföldi ugye nem, mert az viszi kifele a lovettát, meg most már a magyar se, kizárólag csak akkor, ha S. L. a monogramja? Vezessük csak cikkcakkban ezt az országot, golyózáporban nagyobb a túlélési esély...
No, nem mintha szerelmes lennék Csányi papába, de ezt a ficsúr twitteres hülyegyereket meg egyenesen rühellem, az ilyenek számára volna érdemes újraépíteni Recsket, szerintem életében nem tett keresztbe két gyu****álat sem... (jó, jó, ez azért túlzás, de milyen kellemes érzés eljátszani a gondolattal...)
Engem az bosszant, hogy kapunk ekkora pofont, van ilyen, de akkor vonjuk le a következtetéseket , hogy min kellene változtatni, hogy a jövő fényes legyen.
Ehelyett , mivel ez egy kényes sztori Viktor focimániája miatt, kezdik a sárdobálást a láncos kutyái, terelik a figyelmet róla, ő meg szépen a háttérbe húzódik meg sem szólal az ügyben.
Ahelyett értelmes módon megbeszélnék mit lehetne kezdeni. Jellemző.
Szerintem minden értelmes ember felfogná, hogy egyik évről a másikra nem lesz egy világverő focicsapatunk . Komoly foci fényévekkel előttünk van, ezt az 1-8 nélkül is láttuk.
De szokás szerint a látszatra megy a hangsúly megint lehetőleg minél primitívebb módon.
Ez van, mondjuk ha csak fociban lenne így az lenne még a kisebb baj. :)
Vsz ebben a disznóólban ami a fociban van, úgy ahogy rendet rakjon ha nagyon komolyan veszi a dolgot akkor is vagy 10 év legalább. Alapoknál vannak már nagy gondok vsz.
Azzal nem lennénk beljebb vsz ha Csányi lemondana , és átvenné vmi bohóc egy ilyen Tomika féle jóember ezt a posztot.
Hiába mlsz elnök nem tud hirtelen legyártani 11 focistát. Az hiánycikk most úgy tűnik. :)
Le kell vonni a tanulságokat. Amennyi pénz most elkezdett magyar foci felé mozdulni csak lesz belőle vmi előbb utóbb, még ha egy komoly része a mutyizás jelleggel is megy.
De hát az a vicc, hogy az egésznek a mozgatója Viktornak az ambíciója, hogy legyen komoly magyar foci, és a sportot fejlessze. TAO pénzektől kezdve, a mol, otp stb pénzeket nyom a fociba , haverjai klubokat vezetnek. Pl deutsch az mtk elnöke ha jól tudom, akkor mit magyaráz ez a szerencsétlen? :)
Szóval vicc az egész. Itt rendet rakni hát .....
Végülis, ha van 200.000 igazolt játékos, akkor edzőkkel, személyzettel, szülőkkel etc. legalább 1 M ember érintett,
Innnetől kezdve a foci kicsiben az, ami a társadalom nagyban.
Széthúzás a fociban = széthúzás a társadalomban
Mellébeszélés a fociban = mellébeszélés a társadalomban
Belecsaptak a fiúk volt esemény. Szalai interjú, nyikhaj politikusok is emberkednek, Csányi papa helyre rakta őket ahogy nézem.
Nem is tudom melyik részéhez szóljak a sztorinak annyi minden történt. :)
Talán ami a legszánalmasabb, hogy egy Deutsch Eu-s parlamenti képviselő létére ilyen stílusban a neten üzenget. Hát ha ez normális? Jó nem lóg ki az ilyen lézer és hasonló nagyon kulturált cimborái közül, de hát ez még nem egy túl nagy eredmény.
Úgy látom nem sikerült elég messzire küldeni az EU-s megbízatásával. A Holdra kellene kilőni a barmot vsz. Nem egy mezei állampolgár hanem egy parlamenti képviselő, kormánypárt egyik fő embereként nyomja ezt. Ez nagyobb szégyen mint az 1-8. :)
Csányinak igaza van, úgy látszik komolyan veszi ezt a foci témát az öreg hal. Inkább lenne miniszterelnök . Na de ha már foci akkor remélem alkot vmit, nem egy rövid idő , nem is egyszerű ebben a közegben.
Viktor is nagy mester, most nagy kudarcok vannak távol tartja magát a témától, máskor meg ott csápol a pálya szélén. Kutyái pedig próbálják az mlsz-re, csányira kenni a dolgot. Siralmas.
Ebből az egész foci témában piciben látszik miért tartunk ott ahol mint ország.
ez a román gól csak egy epizód a számtalan grundfoci technikából, már néhányszor leírtam
a védő nem a labdára figyel, hanem a támadót bántja
ez az első feladata az edzőnek a tanítvány oktatásánál, amikor a grundról beiskolázzák, ezért még vicces is
Ja, gerinctelen egy alak ez a mi diktátorunk... Bezzeg ha kijutottunk volna ő lett volna az első aki berohan a pályára egy nagy transzparenssel, hogy ezt is megcsináltuk... Így inkább meghúzta magát a többi féreg között...
Ugye, hogy van előrelépés... persze akiket majd a 3. meg 4. kalapból sorsolnak, simán megverhetnek minket....