egyetértek.biza ez nagyon gáz. :(
Reggel kellene egy órácskára kinyitni, aztán háromkor újra mondjuk 6-ig.
Sokkal izgalmasabb lenne. Kétszer lehetne egy nap gap-el indítani. XD
egyetértek.biza ez nagyon gáz. :(
Reggel kellene egy órácskára kinyitni, aztán háromkor újra mondjuk 6-ig.
Sokkal izgalmasabb lenne. Kétszer lehetne egy nap gap-el indítani. XD
shortot zártam, így legalább a tranzakció díja visszajött
....bármi lehet, most egy pici kiállás míg helyrerázkódik a bét, mert ez így ölég gáááz....
Bud:
Petiben változó, MOl, Mtel ott volt percekkel nyitás előtt
az Otp, Ricsi pedig üresen állt…
×××
Ibiza:
gagyi túlterheltség (pláne mutyi?!) miatt marad üresen az indikatív?!?!
ezt az infót inkább a tudatom peremére tolom…fáj
Kötéslistát nézd.
Az e-mail értesítő nekem is késik, de az online felületen rögtön látom, ha kötöttek nekem.
Sőt ott van a limit megbízás amíg aktív a Nyitott tételek között is.
Milyen gagyi brokinál vagy?
Amikor én beadok egy megbízást, rögtön a köv. frissítésnél(15mp) már látom is, hogy ott vírít mint legjobb ajánlat.
Beadsz egy ordert nyitóba, és 9:08 kor viszik ki élesbe??
indikativ
újabban nyomok egy PrtSc -t mert eltünik
meg pl.: 8:59 megbízás majd megjelenik 9:08-kor és rész teljesül mikor nincs is forgalom
botrányos :( 100 kötés egész nap -az is össz 26 régi konti. Hihetetlen.
Anno a régi szép időkben 1998-ban a Hong-Kong-i vírus idején 5-10-20 db régi kontik repkedtek .
A nyitott kötésállomány a százszorosa volt a mainak...
...tegnapi shortjaimat lezártam break evenben.
Oszt Jónapot ! XD
nemtudom...szerintem nem jelent ez semmit...az Erste portfolio rendszeren mindig látható reggel.
ezt a xart wazze....100 pontos spread -ek vannak ebben a vacakban mostanában ...pff
szép nap a mutyira..ha nagy mozgás várható akkor erste rendszere akadozni nemfrissülni szokott..
Tudjátok az mitől van, hogy blue indikatív a 9es nyitásig vagy megjelenik vagy nem?
ma pl. nem jelent meg az Otp, és Richter indikatívja… Usa-t meg tudjuk 3kor mennyivel fog nyitni mennyin forognak a papírok.
persze nyugati tőzsdén egyszerre zárni kellene, vagy mindig a Stop ot utána húzni - anélkül nem is lehet
Mákod, hogy hazai piacon kereskedsz :D
Sose tőzsdézzél nyugaton :D
Én is azt nézem hogy mi folyik itt....
Lehet hogy az lesz hogyha jó hírek is jönnek utána egyből 45 fokos zuhanás estig, óriási minusszal...
mert a megegyezést már mindenki belekalkulálta úgyis...tehát ha kijött a jóhír lehet esni.
úgyis 14 pontra vannak csak a mindenkori csúcsoktól, pedig holnapután már csőd lehetne - téboly....tehát innen már nem mehet tovább felfelé, énszerintem. .-))
de tudjátok milyen vagyok ._)
Leütik hambit is....vagy bétet felkötik...vagy Mollyt szétadják....iszonyat történések zajlanak! :D
Bux nem hagyja magát átverni :D
Besz@rás..
Várom hol lesz a csavar az ügyben.
" Kilőttek a nemzetközi indexek arra a hírre, miszerint a képviselőház republikánus vezetője, John Boehner beleegyezését adja majd a szenátus javaslatára, mellyel megemelik az adósságplafont, elkerülve az Egyesült Államok csődjét. A DAX percek alatt 50 pontot ugrott feljebb, míg az S&P 500 értéke 1 százalékos pluszba emelkedett."