Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: Ez még sokat lendíthet a Mollyn...lefelé.

#669727 Kiss Zoltán Előzmény: #669519

Elkezdtem nézegetni a "certiket"hát lehet velük keresni,de nagyot bukni is!Ma láttam,hogy két Mol long turbot is kiütöttek.Lenne két kérdésem,az egyik,volt már olyan,hogy maradványérték felett kereskedtek?Ha igen akkor miért jó ez valakinek,ma is néztem még elment a Mol04 90-en is!Előre is köszönöm,tanulni,nem szégyen!

Re: nincs cím

#669591 Racional Előzmény: #669549

"a Mol teljesen átvette az uralmat az INA felett: minden döntést Budapesten hoznak meg vagy hagynak jóvá, az INA pedig a magyar olajcég egyik leányvállalataként működik - írta a Jutarnji List.... az INA irányítási modelljét össze kell hangolni a horvát joggal, ami azt jelentené, hogy az ügyvezető igazgatók kulcsfontosságú jogosultságai újra az igazgatósághoz kerülnének.....

Az egyik lehetséges megoldás az, hogy a Mol eladja az INA-részvényeit. Ebben az esetben a vásárló lehetne a horvát kormány is" - idézte Vargát a Jutarnji List.....

Nagy hibát követnének el, ha a Mol INA-részvényeit a jelenlegi jogokkal együtt adnák el egy új partnernek" - jelentette ki egy kormány közeli forrás a Jutarnji Listnek. A lap információi szerint a Mol és a horvát kormány közötti következő tárgyalási forduló a jövő hét közepére várható.

http://www.magyarhirlap.hu/mit-kerhet-zagrab-a-moltol

" Szollár Domokos, a Mol…

#669549 Margaretta

" Szollár Domokos, a Mol Nyrt. kommunikációs igazgatója az MTI megkeresésére azt közölte: az újságcikk merő spekuláció, minden alapot nélkülöz. Hozzáfűzte, hogy az olajtársasághoz nem érkezett olyan tartalmú információ, amely a Napi Gazdaságban megjelent."

nincs tárgy

#669533 Davenport

Persze nem kimondottan a mai napra gondolok a magasabb aljnál, ha ez a 14350 volt az alja.

#669524 Kissherceg Előzmény: #669523

14500 körül, met az volt a célára, csak nem számítottam rá, hogy ma elérjük...

szépen kiverték mol long…

#669464 Ibiza

szépen kiverték mol long certimet..kapják be..

#669450 Kissherceg Előzmény: #669414

nem is tudom, hogy kihívhatta fel erre a napi figyelmét... :)