Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#669481 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669476

CS.Sanyi bá:

"az MLSZ munkája és a válogatott teljesítménye nincs összhangban egymással."

OK, de abban azért majdnem biztos vagyok, hogy például a Magyar Curling Szövetség munkája még kevésbé van összhangban a labdarúgó válogatott teljesítményével.....

#669476 TrendMan Előzmény: #669474

Nem kifogást kell keresni, hanem dolgozni, dolgozni, dolgozni!

Ha csupán azt verik a fejükbe, hogy a kapu előteréből bikázzák ki az oldalvonalon túlra a labdát, már jóval beljebb vagyunk.

kb. Braziliában ....

Ez még talán hazai erőforrásból is menne.

#669474 Turkoglu Előzmény: #669472

Akkor már csak egy rendes tanárt kéne igazolni... Maldini, Nesta kettős szerintem meg is felelne vagy nyúljunk a hazai posványba és legyen a Híres Gábor, Pintér Attila kettős... :-)

#669472 TrendMan Előzmény: #669467

Nem, helyesbitek, ez az egész egy nagy mellébeszélés.

Csányinak fogalma sincs a foci szakmai oldaláról, ezért semmi másról nem esik szó, mint a pénzügyi vonatkozásokról, különféle berendezésekről és arról, hogy majd mások jó pénzért kiértékelik a történteket.

Amit már csupán az egyszerü józan paraszti ész mentén meg lehetne tenni, az úgy tünik nem tör elő a tudatalattiból.

Számomra teljesen magától értetődő gondolat ebben a helyzetben egy védő iskola alapitása, ahol kizárólag védőket képeznek.

Ez a staionépitési pénzek töredékéből megoldható lenne.

#669467 TrendMan Előzmény: #669453

Ez kb. olyan, mint az egymillió új munkahely igérete.

A lényegről nem esett szó, úgy tünik mosakodás volt csupán.

#669453 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669447

"Az elnök hozzátette: a szövetség eleve a 2016-os Európa-bajnokságra való kijutást ígérte meg. A kapitány ugyan már 2014-gyel is kacérkodott, és az elnök is elhitte, hogy van esélyünk, de ez a sorozat végén meghiúsult."

2016? Adjuk mi még lejjebb is...(ha 30 évig igérgettünk, belefér még minimum 10)

#669393 Turkoglu Előzmény: #669375

Hát kínkeserves volt ez a tegnapi teljesítmény, ha tettem volna pénzt a fiúkra tippmixen lerágtam volna a körmömet...

De legalább az kiderült, hogy a teljesen amatőröknél egy picivel jobbak vagyunk... ja bocs nem teljesen mert egy profi labdarúgó volt az andorrai csapatban is... :-)

#669390 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669375

Na, és mire készült fel a válogatott a meccs előtt? Arra, hogy kifütyülhetik őket!! (erre a felkészülésre azért kíváncsi lettem volna, gondolom Telkibe hívtak 200 statisztát, oszt azok 2x 45 percet fütyültek folyamatosan) Valszeg könnyebb is mint az ellenfélből..(mármint felkészülni)

http://sportgeza.hu/fut…

#669353 TrendMan

http://sportgeza.hu/futball/2013/10/15/a_pirosban_jatszo_nb_iii-as_csapat_jobb_volt/

:-)

Több pozitivum is van, pl. a mi mérkőzéseink voltak a csoportban a leggólgazdagabbak, így a nézők igen jól szórakoztak.

Több gólt lőttünk, mint a románok és a törökök (és akkor még azokat, melyeket saját kapuba, még nem számoltuk).

A nálunk játszó játékosok sérója a legjobb és Szalai Ádám szakálla.

Varga Józsi az őt érő stresszt képes a tarkóján kiizadni, ezzel máshoz nem fogható lelki ellenállóképességre tesz szert.

Nálunk jut a legkevesebb védő a legtöbb igazolt játékosra.

Ja és .....

Mi kezdjük újra a leggyakrabban$

#669335 TrendMan Előzmény: #669319

Ne bánts Szalait, már úgy néz ki, mint rőt szakállú Erik, három viking hajó teljhatalmú ura, mielőtt felfedezte Amerikát.

Még egy kicsit fejlődik és lehet szóvivő is.

Ha jól értem a mélyrepül…

#669331 TrendMan

Ha jól értem a mélyrepülés oka a paraszolvencia.

A szülők ugyanis mind csak csatárnak adják a gyereket, ha az edző nem áll kötélnek, akkor nem kap autót, nem kötik be a gázt vagy festik ki a lakást.

Erre egy edző sem mond nemet,

Ergo mindenki csatárnak áll, néhányan középen rekednek, de védőt országszerte sehol nem képeznek.

Mi meg ülünk a tv meg a számitógép előtt és ezzel csesszük el az időnket.

A foci az ország állatorvosi lova.

#669324 Kissherceg Előzmény: #669319

hülye szokás focit nézni mennyei bajnokság helyett... megszokja a szemed, aztán finnyás leszel.

#669319 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669317

Meg is érdemelte...

Összefoglalva a látottakat. Csábi legyen a szöv. kapitány, engem meggyőzött (de, nem akarom bántani).

Szalai Megmondom A Tutit Ádám csak egy picikével játszott gyengébben a szánalmasnál......

Koman..... hozta a szokásost.... kb ennyi. Megy a Svéd - Német, hogy eddig miért nem ezt néztem...