Nem ő kérdezte ...
Szóltam 2013 -ban kisshercegnek hogy mi ez a ****ság erre most megkérdezi hogy mi történt?
Gratulálok...
Elérte a rendszer TP -t az történt...
A lentebb (és egyéb topicokban) irt véleményem / vélemények miatt gondoltam, és egy kamus bandától nem is várnék mást.
Én azt gondolom, hogy nagy disznóság van mögötte. Az összes 3TG-s számlakezelő beszívta, ez nem véletlen.
Miért nem gondoltad? Hat éve kiválóan működnek, és most sem bedőlt, csak sok mínuszos kötésük volt, de a számla nem nullázódott le, pluszban van. Persze sok a mínusz, ez igaz, valamit elkötöttek az éjszaka.
Nem gondoltam, hogy eddig kihúzták, azt hittem már rég nincsenek.
kényszerlikvidálnak egész nap
Bedöntötték a 3TG bróker Perfecto és 5Gulden számlakezelését.
Részvétem a károsultaknak.
Sziasztok!
Valamelyikőtöknek van tapasztalata SEPA utalással kapcsolatban a DNB bankba? Mennyivel olcsóbb és gyorsabb?
Köszönöm
Folytatódik a PerfectoFX történet. Már kezdik szűkíteni a kifizetésre jogosultak körét.
Látom Te folyamatosan követed a gazdasági eseményeket, így kíváncsi lennék a véleményedre az amerikai kötvényvásárlási lázzal kapcsolatban. A kötvényvásárlástól azt várják, hogy a munkaerőpaci és egyéb gazdasági mutatók javulnak és stabilizálják a dollárt is ezzel. Milyen összefüggés van ezek között és véleményed szeriont ez mikorra várható? Köszönöm.
"Az életem ugyan úgy élem és nem kell tegyek már semmit, akkor is pénzt fogok keresni! Többet mint a munkámmal. Cs.T."
:)))))
Az utánad jövő hsz 2. linkjéről, egy elégedett felhasználó. :)))
www.forexkiller.blog.hu
Hírlevél
2013. 42. hét
Blog | Fórum
E heti hírlevelem archenius részére!
Gondolataim a PerfectoFX körül
Ez a levelem azért íródik, mert pár olvasóm, hozzám hasonlóan belevágott a Perfecto FX által nyújtott szolgáltatásba. Most ezzel kapcsolatban akarom megosztani az álláspontomat elsősorban velük, csak sajnos nem tudom elérni őket máshogy, mert az elérhetőségük számomra ismeretlen.
A fórumon felmerült pár elgondolkodtató dolog. Nem konkrétan a Perfecto-val kapcsolatban, de azzal szoros összefüggésben. Konkrétan a 3TG Brokers-nél működő kezelt számlás szolgáltatásokkal kapcsolatban dobta fel valaki, hogy aggasztó dolgokat hallott róluk. Ami a gond, az, hogy a Perfecto is ugyanennéll a brókernál működik
A fórumban felmerült, hogy komoly gondok lesznek hamarosan ezeknél a rendszereknél, mert manipulálják a kereskedési adatokat, illetve hogy valójában nincs is kereskedés. Egyetlen dolog csak a tény számomra, mégpedig az, hogy erről sajnos nem tudok 100%-ig meggyőződni. Ezt igazából bizonyítani nem lehet, igaz az ellenkezőjét sem. Viszont úgy gondoltam, hogy mindenképpen megosztom gondolataimat, mert az én ajánlásommal kerültek kapcsolatba páran a Perfecto-val. Elmondom, hogy én mit fogok csinálni és természetesen mindenki eldönti, hogy mit tesz.
Mivel már jó ideje nézegetek egy másik kezelt számlás lehetőséget, ahol viszont sokkal inkább valós, közelebbi kapcsolatom van a rendszer üzemeltetőivel, gondoltam, hogy oda is befektetek. Csak még nem volt meg a tőkém hozzá. Viszont a most felbukkant ügy arra ösztönöz, hogy kivegyem a pénzem a Perfecto-s üzletből. E két esemény miatt döntöttem én így. Bevallom, ha nem lenne a másik lehetőség, akkor nem tudom mit csinálnék. Lehet, hogy semmit. De, amit még hozzátennék, hogy annak idején a QuantumXXL botrány kirobbanása előtt is hasonló volt a helyzet. Akkor én bíztam inkább a cégben, mint a fórumos bejegyzésekben, de a rendszer sajnos tényleg bebukott. Most mégegyszer ezt nem akarom átélni.
Mindenkire rábízom hogy dönt. Ki mekkora kockázatot, stresszt képes tolerálni. Én nem akarok mégegyszer egy olyan szituációt átélni, mint a QuantumXXL-lel, ezért ezt a gondolatmenetemet megosztom mindenkivel.
Itt a link, ahol a fórumon felbukkantak az információk:
http://forex.profikezdo.hu/forum/viewtopic.php?f=25&t=1394&start=80
Ez a levél nem pánikkeltés végett íródott. Nem állít semmit a rendszerről. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudok sajnos semmit. Lehet, hogy semmi nem igaz az egészből, de én inkább most erősen szubjektív okokból átváltok máshova.
További szép napot!
"Szerintetek ennek a mostani amerikai válságnak milyen hatásai lehetnek a világgazdaságra?"
Ma hallottam egy jó megfogalmazást: " A dolgok 360 fokos fordulatot vesznek".... ami annyit jelent , hogy a dolgok mennek tovább a maguk útján.
Különben a kérdést máskép is föl lehetne tenni abban a kontextusban, hogy a világgazdaságnak milyen ráhatása volt eddig az USA gazdaságára, fiskális és monetáris politikájára, hogy ilyen helyzetbe kerültek. Ha így tesszük fel a kérdést, kijöhet egy olyan eredmény, hogy a dolgok 360 fokos fordulatot vesznek majd....
De ha csak 350-ig jutnak el, akkor egy jó nagy darab szar lesz a palacsintában már megint :-)
nem nagyon követed a híreket sem...
http://www.marketwatch.com/story/senators-reach-bipartisan-debt-budget-deal-2013-10-16
a döntés és a piaci reakció is adott már...
Szerintetek ennek a mostani amerikai válságnak milyen hatásai lehetnek a világgazdaságra?
Sok véleményt, találgatást olvastam, de október 17 én dönteni kell a tisztelt háznak.
Az EURo dollár árfolyam értéke alig változott az elmúlt hetekben, gondolom kivár a piac...