44 perc alatt 0-0.
Andorra ellen égő.
Beszarás...2 sárgát kaptunk eddig egy olyan csapat ellen, akiket ma délután pár órával előbb engedtek el a melóból, h ide érjenek egy VB selejtezőre....szánalom!!!
Eddig jók vagyunk! Én most cserélnék 3-at. Na de nem ám kispadról (lósz@rt Mama) hanem a nézőtérről választanék (úgy véletlenszerűen).
http://www.haladas.hu/hirek/devecseri-nem-hitt-a-szemenek
Ha már a focihoz hót hülye, de azért van humora....és ezek után még kezdő! Már csak emiatt a nyilatkozat miatt sem játszatnám ezt az IQ-szegény zselés majmot!!!!
a fiúk mezén most ADIDAS reklám helyett egy csoki lesz hirdetve:
AFTER EIGHT
Hírcsárda kezdi a bemelegítést. :)
"Sajtóértesülések szerint a Haladás már nagyon készül Andorra ellen."
Belátom! Mezey helyett Szepesi Nikolettet szövetségi kapitánynak!
Ne mindig csak a csapat szopjon!
nekem tetszik ez a frizura,én is ilyet nyiratok:))
egy yo szűk éve jelent meg ez a fazon...:)
de olyan lesz,mint a Buffallo vagy bundesliga séró,lecseng rövidesen:)
Én már azzal is megbékélnék, hogy durungok, csak tudnák átvinni a labdát 2-3 húzásból a félpályán. Az a baj, hogy ehhez kell technika, meg felépítés, jó kondíció, de alapvetően és legeslegjobban ész kell, mert ez észjáték. Hát ezért baj, hogyha bunkó a legtöbbjük...
A Magyar foci helyzetére próbáltam utalni.2016-ban EB-t nyerünk,majd akkor lesz Magyar is
Most ez a menő frizura, ahogy látom:
http://www.blikk.hu/data/cikk/2/18/22/55/cikk_2182255/bence1.jpg
Nem tudom van e már rá valami jó név :)
és... kire hasonlítson, apjára aki szociban nőtt fel és adó csaló?
Mit vársz?
Őket látják tv-ben, őket másolják...
Csak azért az nevetséges hogy valaki kijön Beckham séróval,közbe meg fát tudsz rajta hasogatni akkora durung.Elég gáz hogy nincs hazai.
városban meg 100ai :)
pont ez a jó, hogy nem kell hazai... Ott van rakat sikeres külföldi, nyitott a világ lehet célokat kitűzni...
A mérkőzés később kezdődik, az új időpont:
8 óra 1 perc
Késő!Játszunk el a gondolattal hogy a csapat kijutott.Gondolom Te sem örülnél olyan teljesítménynek mint amit a Románok Hollandok ellen láttál.
Stadion környékén nincs vebkamera?
állitom most ezekben az években is Puskások,Varga Zolik tucatjai tűnnek el a falvakban...
ilyen tipusú gyakorlás nekem nem jutott osztályrészemül,mivel ettől elkényeztetebb generácio voltunk,és mivel technikás sem voltam,nem is biztos brilliroztam volna egy kavics,szappan,rongylabda trioval...
példának okáért,az öcsém többre vitte,mint én -ő 10-12évig stabil kezdő volt leigazolva,188cm,yo felépitéssel...
na most 2ilyen gyereknek mindig volt bőrfocija-sokszor 3-4db is:)
ettől függetlenül értem mit akartál irni:Akarat,ennyi.
Ha Devecseri fejel egy gólt az első öt percben, az azért adna egy kis lendületet a csapatnak!