Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#669273 picirigo Előzmény: #669270

Beszarás...2 sárgát kaptunk eddig egy olyan csapat ellen, akiket ma délután pár órával előbb engedtek el a melóból, h ide érjenek egy VB selejtezőre....szánalom!!!

Eddig jók vagyunk! Én mo…

#669270 Nyeretlen_Keteves

Eddig jók vagyunk! Én most cserélnék 3-at. Na de nem ám kispadról (lósz@rt Mama) hanem a nézőtérről választanék (úgy véletlenszerűen).

Hírcsárda kezdi a bemele…

#669237 walex

Hírcsárda kezdi a bemelegítést. :)

"Sajtóértesülések szerint a Haladás már nagyon készül Andorra ellen."

#669232 Sumér harcos Előzmény: #669227

nekem tetszik ez a frizura,én is ilyet nyiratok:))

egy yo szűk éve jelent meg ez a fazon...:)

de olyan lesz,mint a Buffallo vagy bundesliga séró,lecseng rövidesen:)

#669231 Sigorszky Előzmény: #669222

Én már azzal is megbékélnék, hogy durungok, csak tudnák átvinni a labdát 2-3 húzásból a félpályán. Az a baj, hogy ehhez kell technika, meg felépítés, jó kondíció, de alapvetően és legeslegjobban ész kell, mert ez észjáték. Hát ezért baj, hogyha bunkó a legtöbbjük...

#669228 Razamanaz Előzmény: #669225

A Magyar foci helyzetére próbáltam utalni.2016-ban EB-t nyerünk,majd akkor lesz Magyar is

#669225 Kissherceg Előzmény: #669222

és... kire hasonlítson, apjára aki szociban nőtt fel és adó csaló?

Mit vársz?

Őket látják tv-ben, őket másolják...

#669222 Razamanaz Előzmény: #669217

Csak azért az nevetséges hogy valaki kijön Beckham séróval,közbe meg fát tudsz rajta hasogatni akkora durung.Elég gáz hogy nincs hazai.

#669217 Kissherceg Előzmény: #669210

pont ez a jó, hogy nem kell hazai... Ott van rakat sikeres külföldi, nyitott a világ lehet célokat kitűzni...

#669214 Razamanaz Előzmény: #669212

Késő!Játszunk el a gondolattal hogy a csapat kijutott.Gondolom Te sem örülnél olyan teljesítménynek mint amit a Románok Hollandok ellen láttál.

Stadion környékén nincs vebkamera?

#669213 Sumér harcos Előzmény: #669119

állitom most ezekben az években is Puskások,Varga Zolik tucatjai tűnnek el a falvakban...

ilyen tipusú gyakorlás nekem nem jutott osztályrészemül,mivel ettől elkényeztetebb generácio voltunk,és mivel technikás sem voltam,nem is biztos brilliroztam volna egy kavics,szappan,rongylabda trioval...

példának okáért,az öcsém többre vitte,mint én -ő 10-12évig stabil kezdő volt leigazolva,188cm,yo felépitéssel...

na most 2ilyen gyereknek mindig volt bőrfocija-sokszor 3-4db is:)

ettől függetlenül értem mit akartál irni:Akarat,ennyi.

#669212 Racional Előzmény: #669210

Ha Devecseri fejel egy gólt az első öt percben, az azért adna egy kis lendületet a csapatnak!

#669210 Razamanaz Előzmény: #669209

Sajnos a mai gyerekeknek nincs hazai példaképük.Mindenki Bechham sérót hord,CRonaldo meg kölönböző mezekben rohangál.Talán ha van Nyilasi vagy Törőcsik.Vagy más.