napon belüli 4%-os esés nagyon nem egészséges :OO Nagyon remélem, nem ez vagy még alacsonyabb lesz a napi záró...
napon belüli 4%-os esés nagyon nem egészséges :OO Nagyon remélem, nem ez vagy még alacsonyabb lesz a napi záró...
1130 hellyel-közzel meg is volt ma, nekem sokkal magsabb céláraim vannak, 1300 körül.
Shopra várok. Gspark már elment, arról lemaradtam és az ANY beszálló se valami fényes, de ez van sajnos, ha nem tud az ember napközben figyelni.
Rába célár, ha jól rémlik, még jóval feljebb van 1130 körül, így talán érdemes lehet bővíteni.
kecsege ANY-t és tvk-t nézed, sokat mehet ez még. Most épp midcap húzás van soron, danubius is kitörni készül
Hűha, de szépet ment ma! Érdemes lehet még bővíteni? Kicsit sokat ment az utóbbi időben, noha szvsz alulárazott még a kicsike.
:)
17k? és akkor mi van? az semmi, 18,7m ft. Ez még a rába utóbbi napokban felmutatott forgalmához képest sem nagy tétel.
1100on reális a 17k? látszólag itten meg akarják állítani :))
vannak álmok, de nem elérhetetlen, ezért vegyen mindenki még egy darabot :P
ha minden igaz 1090 környékén tengődik... de lehet benne dt, így nem biztos, hogy nap végére itt is marad...
Ahhoz azért még egy kicsit mennie kéne, hogy teljes legyen a kárpótlás...
bet honlapján nincs frissítve azóta se rába ára!
Nekem csak jó, ha végre kárpótol egis-ért.