a kinti bikafuttatás megvolt, a huf-ban és némi nemzetközi korrekcióban bízva ismét shortba léptem
a kinti bikafuttatás megvolt, a huf-ban és némi nemzetközi korrekcióban bízva ismét shortba léptem
Elvesztettem rövid távra a bizodalmam. Lezártam a maradék longomat is 700 feletti szinteken.
Jelenleg short beszállót keresek.
Szerintem SP-nek akár lesz megállapodás akár nem, korrigálnia kell rövid távon legalább egy 10%-ot, hogy egészséges rally legyen Mikulásra. Szvsz.
"Ta szerint short volna az ildomos! "
Nem ildomos, ha valaki felefelé várja más alapján.
Inkább azt mondanám, hogy inkább 18800fölötti kitörés esetén érdemes inkább venni.
De aki hisz abban, hogy áttöri, az veheti szerintem.
én is bízom benne, hogy átviszi.
:) Teljesen igazad van, reggel még 779-en shortot akartam nyitni, de megvilágosodtam, és rájöttem, hogy eljött a 800 áttörésének pillanata. :)
pedig 800 magassága ellenállás...Ta szerint short volna az ildomos!
én 720-on longot nyitottam, csak ez a negatív kt... brrr...
Bízik valaki az emelkedésben ? Én longban vagyok.
Ti merre álltok ?
Közelít a 3 százalékhoz a 3 hónapos aukciós hozam
2013. október 15. 11:58
Ismét intenzív vételi érdeklődés mutatkozott a 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukció keddenként esedékes újabb "felvonásán", de az adósságkezelő ezt és a rendkívül alacsony hozamelvárásokat látva sem emelte meg az elfogadott mennyiséget.
Az Államadósság Kezelő Központ mára 40 milliárd forintos keretösszeggel hirdette meg a D140122 jelű diszkontkincstárjegyet és a 131,6 milliárd forintnyi vételi ajánlat mellett is csak a meghirdetett mennyiséget fogadta el. A bő háromszoros lefedettség mellett az elfogadott ajánlatok hozama 3,32% és 3,35% között szóródott, az átlaghozam 3,35%-os lett. Ez megegyezik a tegnapi 3 hónapos másodpiaci referenciahozammal (igaz az a D140305 jelű papírra vonatkozik), de 6 bázisponttal alacsonyabb a múlt keddi hasonló futamidejű kibocsátás átlaghozamánál és természetesen új történelmi hozammélypontot jelent.
erről van szó..nyitott a másik irányra..vagy fel vagy le..általában komment nélkül rakod be a rajzaid..olyan komment nélkül melyik szintről meddig megy és mennyi idő alatt..
Te művészkedsz szereted rajzolgatni beleszeretsz a rajzaidba..ezzel nincs gond..szép hobby.... Én aljakat tetőket nézegetek
az emberiség régi vágya megismerni a jövőt..
igen 2009ben regisztráltam ide tán akkor vagy valamivel később.. emlékeim szerint short short hátán volt a pozid..mondtam lehet rosszul emléxem de ez az emlékem...
Rozsdáskilincsnek, Margarettának írom, meg a többi TAsnak, hogy nyitottam topikot TAra, ha ott akarják folytatni a TA kérdéseket, setupokat bármilyen instrumentumban, akár indexekben Rozsdáskilincs javaslatára.
Akkor nem zavarjuk itt a macska bélből vagy miből olvasókat TAval.
Mindig is nyitott voltam a másik irányra is.
De minek mondjam, hogy llefele várom, ha felfele várom hosszabbtávon?
Ibiza meg úgy ismert meg, hogy mindent a pincébe vártam. Egész tavalyi évben meg év elején is Őt kellett győzködnöm, hogy nem csak le várom hatit, hanem fel is. Ki mire emlékszik. Most 15Ks fordulat óta, amit akkor meg is vettem fel várom.
Jött is, de nehézkesen. Elment 20Kig. Megakadt, oldalaz két éve, de 15Król elemelkedett alapvetően.
Ami hosszabb trend ott áll továbbra is a felfele várás.
Rövidben kicsit le, kicsit fel megy még mindig, amíg 18.800at át nem viszi a fordított fej-váll nyakvonalát. Talán adósságplafon kérdés kiugrasztja.
TAzni még azért lehet, lehet rajta a rövid trendeket figyelni.
Annak aki nem jól olvassa, annak olyan.
Azt mondod beszűkült vagy le megy vagy fel.
Ilyet sosem olvastál tőlem szerintem.
Ha képsorozat levezetése után sem látod, akkor az már kóros..
de nem akarlak meggyőzni.
Nem látod nem látod, eddig sem láttad.
Nincs ezzel baj.
a TA olyan mint a vers..annyi amennyit beleérzel..vagy felmegy vagy le..hiszen beszűkült..ha felfelé tör ki akkor felmegy ha lefelé akkor lemegy..minegyik igaz.
jók ezek a beszélgetések!!! megvilágítja más emberek gondolatmenetét, beállítottságát. És sokszor ,nagyon sokszor okos tanulságok is levonhatóak belőllük. Hathor egy pozitív szemléletű alapjában longos beállítottságú ember, amivel az éééég világon semmi baj nincsen, bár csak rengetegen lennének ilyenek az életben :) de a tőzsde nem a vágyakról álmokról szól hanem a profitról és oly sokszor a keserű veszteségekről, a rettentő pszihés nyomásról a gyors döntésekről, a helyes logikákhoz való ragaszkodásról.
Hator esetében nagyon pozitív mármint véleményem szerint hogy mintha kezdené a másik irányt is elismerni, és elfogadná a létjogosultágát annak ellenére hogy nem kardoskodik mellette.Azonban nem kívánja már szinte unosuntalan :) tukmááálni a longot :) és ez a magatartás egy hozzáállás béli változás jele. Vagyis tőzsde pszihé fejlődés. Véleményem szerint itt az lehet sikeres aki nyitott mindenre, átlátja a fundát és semmiképp nem makacs,értetlenkedő kihaénnem típus. Engem sajna a tőzsde tanított meg erre :( :( :( a rengeteg bukó rába,nabi rv szinten de volt hati szintű milliós csúszás is :(
A lényeg hogy lehet itt szurkolni ,izgulni a helyes irányért, azonban ha a mi várakozásunk nem fut párhuzamosan a világ eseményei által diktált fundával át kell értékelni a dolgot és ha azt követeli a józan ész akkor csúnya szitkozódások mellett stoppolni a pozit......
Mindenkinek megvan a maga stílusa, trédben :) kommunikációban :) de ez adja az egyéniséget
Szerintem vannak páran ,akik valóban tudatosan piszkálnak másokat de nem ez a jellemző a többségre
Remélem Hathor is visszatér a hati piacára és akkor az elemzések pozicióval is alá lesznek támasztva, mert hatalmas igazság hogy álló gibicnek lóg a töke :D :D :D