Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hathor TA setupok, Alakzatok stb.

Re: nincs cím

#669078 Rozsdáskilincs Előzmény: #669069

persze hogy az ezért írtam hogy először meg kell beszélni mi alatt mit tudunk elfogadni.

ha egyszer a Ta arról szól hogy első lépésben kiválasztunk egy grafikont azon egy időtávot, Majd ezt követően megpróbálunk valamiféle elvek alapján egy viszonyitási pontot találni. Ez lehet egy pl vonal egy lakzat vagy akár több is. De fontos tisztázni mi a pics a vonalhúzás feltétele. Arra azért van szükség hogy a vonalnak adjunk értelmet különben csak egy díszítő eleme az ábrának. Ha ezen túljutnánk akkor következhetne a soronkövetkező lépés. De mi még azt sem tudtuk megbeszélni hogy mit akarunk de az látszik akarjuk:) A Ta-ban többnyire csúcsokat aljakat kötünk össze. Szal fontos hogy egy csúcs vagy aljnál melyeket veszzük és hogyan figyelembe vagy miért nem. Ha keletkezik egy új csúcs ez hogyan hat az eddigi berajzolt vonalra. Dobjuk az egészet vagy módosítunk a vonalunkon. Ez maga a TA uraim ennyire rugalmas. Kérdés mi milyen rugalmassággal kezeljük ha túl rugalmasak vagyunk mindig minden mozogni fog. Sosefogjuk tudni mit tegyünk. Ez ugye elfogadhatatlan mikor nekünk a pozinkkal fix pontunk keletkezik.

#669077 Margaretta Előzmény: #669068

Fej-váll alakzat, esetleg emelkedő háromszög.

Ezt már megbeszéltük: fej-vállnál, ha a nyakvonal 18800-at átviszi számottevő forgalommal, akkor a célár 19800 lesz.

Az emelkedő háromszög alakzatot látván is 19800 a célár.

#669070 Hathor Előzmény: #669069

Majd letisztul..

Megtaláltuk, hogy napos Buxról szeretne beszélni Rozsdáskilincs.

Ő ki és belépési pontot keres ugye, azt írja, arról beszéljünk.

Engem mondjuk a setupok, alakzatok érdekelnek, de alkalmazkodom, kezdhetjük ki belépéssel is.

Nálam naposon 18.800 az ellenállás Buxban az esetleges fordított fej-váll nyakvonala. Így szerintem fölötte maradva kaphatunk belépőt longba.

már nem azért, de ez edd…

#669069 rbbj11

már nem azért, de ez eddig elég követhetetlen dumcsizás...

#669060 Rozsdáskilincs Előzmény: #669054

"Alakzatról beszéltünk TAról. Engem nem érdekel a ki és belépési pontod.."

anélkül lehetetlen kereskedni:) Meg arra se ad információt hogy használjuk e. Amit meg csak hallomásból ismerünk arról bizony nem állithatunk semmi bizonyosat. Nagy vonalakban nem érdemes nézni mert az csupán annyi mintha kinéznénk az ablakon hogy fog e esni az eső. Ha nem megyünk ki akkor szinte mindegy mi lesz. persze ettől még örülhetünk ha eltaláljuk az időjárást:)

#669057 Hathor Előzmény: #669056

Persze, sok van.

Ok.

mi legyen?

Bux index ami áll. Mi van vele?

Menjünk 15/60percesre? Mit szeretnél?

#669054 Hathor Előzmény: #669052

Milyen új verzióval álltam elő?

Haladnak a chartok.

Buxot felraktam..

DAXot felraktam.

Melyik az új?

Hogy Bux után Dax is fel lett rakva?

Kicsit komótasan haladsz.

Pörgesd fel magad..

Igyál egy Red Bullt :D

Alakzatról beszéltünk TAról. Engem nem érdekel a ki és belépési pontod..

#669052 Rozsdáskilincs Előzmény: #669039

Ha nem nézem meg mit látsz, akkor hogy beszéljük meg?""

Azt látom hogy előálltál egy új verzióval. Pedig még az sem derült ki miért oda került az a vonal. Ha megérzésre húzgálok vagy szimpátia alapon akkor szinte bárhova húzhatom, most ide máskor máshova. Maradhatunk ennél persze ha képes vagy egyáltalán egyhelyben maradni:)

Hagyjuk a vonalakat odaraktad ahova jónak láttad. Azt feltételezem további emelkedést valószínűsítesz ill a TA. Nem kell a belépési pont sem azt oszdmeg hol lépsz ki stop vagy célár ugye nem tudjuk melyik lesz ezután már nincs más dolgunk mint várni.

#669035 Hathor Előzmény: #669032

Én itt vagyok. Aki akar ott ír.

Mutasd Te mit látsz hetesen. Hogyan látod másképpen.

Én mindig elfogadom, ha más mást lát..

Sőőtt!! Mutasd miben más a Tied, vagy másé..

#669032 Rozsdáskilincs Előzmény: #669029

"Van viszonyítási alap.

20Kfelett long hetesen, addig oldalazás."

nem ezt gondolom este megpróbálom leírni. A gondom továbbra is az hogy mi a csudáért van ott az a vonal amit Te odahúztál. Mert Te valamiért csak azt akarod látni. Más meg máshova huzigál ez biztosítja a likviditást:)Ezért kell megbeszélni mire hogyan huzzuk mert különben elbeszélünk egymás mellett.

Egyébként tényleg most melyik topic?

#669029 Hathor Előzmény: #669023

Van viszonyítási alap.

20Kfelett long hetesen, addig oldalazás.

Azon belül milyen mozgás, arra jó napos, amire már lehet pár napra/hétre spekulálni, óráson szintén fél naptól akár egy hétig.

A gond ott van, hogy most hetesen is oldalaz, nemhogy naposon.

Az alakzat meg mindegy hogy hetes, vagy órás, az ugyanúgy használható, értelmezhető, csak jóval lassabb és 1,2,3év múlva teljesedik ki.

Naposon már 18.800feletti kitörés jó longra, ami itt van a kapuban.

#669023 Rozsdáskilincs Előzmény: #669000

Hathor. épp ezt próbálom írni. mihez képest nézzük a dolgokat. Egyszer csak kell találni egy olyan pontot pontokat amit viszonyítási alapnak használunk. különben semmi értelme ránézni a chartra. A hetes vonalak is mi alapján kerülhetnek fel az ábrára. Ha egyszer odakerültek még akkor sincs semmi jelentősége hiszen az ezen belüli mozgás számunkra érdektelen egy alakzaton belül ill ezen belül is lehet játszani arra hogy marad a keretünkön belül a mozgástartomány. ezek vonalaknak csak egy általunk megítélt keretet jelentenek ebből való kimozdulás ami érdekli a spekit. Tehát egy hetes chartra rajzolt vonalnak semmi köze ahhoz a törvényszerűséghez hogy naposon hogyan kellene viselkednie egy háromszögnek vagy egy abból való kitörésnek és ezen mozgásokból adódó problémák megoldási javaslataihoz. Attól még behúzhatjuk.

#669006 Rozsdáskilincs Előzmény: #668992

Na akkor úgy látom hogy jobban értsük a másik gondolatát egy hosszabb írást kell megejtenem. Ezt most nem tudom megtenni a kölök mesézik velem. Abban is részt kell vennem. épp ezek átbeszélése segitheti azt hogy a sok mozgópont között találjunk egy fix fixpontot amihez képest nézzük a dolgokat. különben marad a bizonytalanság.

#669000 Hathor Előzmény: #668978

Időrendben havitól le kell szerintem jönni naposig, hogy hogy állnak a trendek.

Ezért néztem hetest elsőnek. Az azért a Te időtávod is.

Természetesen mai napos mozgást nem kezeli, de be kell lőni hol áll az index hosszabbtávon, majd lejönni órás, 15percesig

#668992 rbbj11 Előzmény: #668987

pontosan ezért írtam, hogy nem lehet definiálni semmit megerösítö gyertyák nélkül. És most körbe is értünk :D