Regisztráció Elfelejtett jelszó

Blackberry - BBRY

Re: Nem lesz Viber BB10-re

#669065 Janicroft Előzmény: #669046

Kifagyott a régi szaros android verziódon, mit kell ezen csodálkozni? Több mint 200 millió felhasználója van, lassan a Skype.ot szorongatja (az is kifagy amúgy, ne aggódj), ez a lényeg. Az emerbek nem vesznek meg olyan telefont amire nincs Viber, Facebook, Instagram, meg még 4-5 alkalmazás. Ilyen egyszerű.

Re: Nem lesz Viber BB10-re

#669046 Bendeguz Előzmény: #669043

A viber olyan szinten rakás szhar, hogy szavakat se találok rá. A galaxy s2 telómon az eggyel ezelőtti android oprendszeren rendszeresen kifagyott, a legújabbon meg el se indul. Köpedelem!

Részben lesz eladva?

#667924 Janicroft

Ismét előtérbe került a BlackBerry feldarabolásának a lehetősége, miután a vállalat iránt érdeklődő nagyobb társaságok közölték, a BlackBerry-nek csak egyes részeit lennének hajlandóak megvásárolni. Az ügyhöz közel álló források szerint az SAP-t a Ciscot és a Samsungot is csak a BlackBerry legértékesebb részei érdeklik, és nem az egész vállalat.

Re: Buda-Cash Brókerház nemzetközi részvényajánló

#667180 Janicroft Előzmény: #667158

Ez az erőtlenség furcsa, ha komoly lenne az érdeklődés akkor jobban ki kellene lőni a papírnak. Az értékeltséggel lesz itt a baj szerintem mert nagy kérdőjelek vannak a szabadalmi portfőlió értéke körül. SAP-nak pl tuti nem kellene minden üzletág, azok nem akarnak telefont gyártani, Google-nek sem kell szerintem, sőt egyre jobban úgy gondolom hogy ez a cég itt a szemünk előtt fog csődbe menni és nem vásárolja fel senki, vagy ha igen akkor aprópénzért.

#667158 rbbj11 Előzmény: #666971

semmi erő nem volt benne nyitó után, így továbbra sem mertem semmit erre lecserélni

#666971 rbbj11 Előzmény: #666959

8 dodo pre-ben. Hát, erre a pletykára belevennék....

#666248 rbbj11 Előzmény: #666241

7 felett sztem rulett, 7 alatt kockázatos, de fantáziadús spekuláció.

Bárki belenéz alaposan a számaiba, arra fog jutni mint én: jójó, ér vmit a szabadalmi tömeg, de annyira lejtőn van a cég, hogy érdemes kivárni, amíg darálja a cég magát tovább. Majd ha teljesen megáll a lejtőn, és stabilizálódik vmi katasztrofális szinten, és kinyúlik vele együtt az árfolyam is hetekre, hónapokra, sztem akkor jó ötlet felvásárolni

#666241 Janicroft Előzmény: #666216

Azért esett mert benyögték hogy 100 millio USD helyett 400 millióba fog fájni az átszervezés:

http://www.marketwatch.com/story/blackberry-revises-already-bleak-charges-2013-10-02-51032846

Nem csodálom hogy itt tart ez a cég, ilyet hogy lehet ennyivel elszámolni? Na mindegy, erre húzták vissza napon belül:

http://www.marketwatch.com/story/global-payments-jumps-tesla-stock-downgraded-2013-10-02

A Cerberus Capital is érdeklődik, benéznek a cég könyveibe, hát nem tudom mit találnak benne, nem sok jót szerintem......

#666224 rbbj11 Előzmény: #666220

én továbbra is csak 7 alatt látok benne fantáziát

#666220 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #666216

Ezt most észre sem vettem...., viszont ahogy Te mondtad lehet benne talán még egy (mű)story, eddig nem mertem belenyúlni, oszt nem is tudom milyen szinten mernék. Ha veszek egyből szólok, és utána írom majd, hogy jó lesz ez!!! :-)

Buda-Cash Brókerház nemzetközi részvényajánló

#665560 Janicroft

Esésnek indult az árfolyam, ahogy egyre távolabbinak tűnik a Fairfax-es felvásárlás esélye.

Amennyiben $8 alá esik az árfolyam, akár short-ra is érdemes lehet a papír. 2012-es

mélypont még több mint 22%-ra található.

Re: 9 dolláros szándéknyilatkozat

#665030 Janicroft Előzmény: #665013

Szerintem is hiába verték be már előre, még a gyj előtt (mert a cég elárulta előre hogy nagyon f*s lesz a jelentés), amikor kijönnek vele akkor beverik még egyszer...

#665013 rbbj11 Előzmény: #664781

jah, akkor én értettem félre, bocs. Sztem sok érte 9, és még néhány gyj, és nem is fognak érte annyit ajánlani...

#665007 Janicroft Előzmény: #664781

Néhány részlet magyarul is:

Jól belerúgtak a földön fekvő BlackBerrybe

Mostantól egy darab BlackBerry telefont nem tartanak készleten a T Mobile USA boltjaiban, jelentette be a telekomcég, mivel véleményük szerint nem eléggé hatékony azok tárolása. A hír értelemszerűen újabb csapás az elmúlt napokban padlóra küldött BlackBerry számára, ahol a hírek szerint még a lehetséges felvásárlás, és kivezetés sem tűnik annyira biztosnak.

Kitiltják a boltból a BlackBerryt

Amikor már szinte úgy tűnt, hogy a BlackBerry helyzete ennél rosszabb már nem lehet, akkor az élet ismét bebizonyította, mindig van lejjebb. Szerdán ugyanis a padlón fekvő BlackBerrybe még a T-Mobile USA is jókorát rúgott, a telekomcég ugyanis kerek-perec kijelentette, ők mostantól már nem tartanak BlackBerry telefonokat az üzleteikben.

A T Mobile USA nagyon egyszerű magyarázattal állt elő, mondván a készülékek tárolása nem elég hatékony. Akárhogyan is nézzük, ez lényegben azt jelenti, hogy a T Mobile USA szerint annyira nem viszik a telefonokat az üzletekből, hogy számukra inkább az a lehető legjobb megoldás, ha nem is kell bajlódni a készletállománnyal. Ettől függetlenül persze megrendelésre még továbbra is szállítanak a telekomcégnél, tehát a kínálatból csak a boltokban kerülnek le a BlackBerry telefonjai.

Kérdések merültek fel a felvásárlás körül

Közben Eric Jackson, az Ironfire Capital menedzsere szerint valójában nem is nevezhető határozott vételi ajánlatnak a hétfői bejelentés, mondván a Fairfax még mindig szabadon elállhat az ügylettől, és a konzorcium potenciális tagjait sem nevezte meg a táraság. Barry Schwartz, a Baskin Financial Services portfolio menedzsere szerint pedig csak akkor győzné meg őket az ügylet, ha a Fairfax a 10 százaléknál többet lenne hajlandó birtokolni a társaságban.

Pierre Ferragu, a Bernstein elemzője szintén nem optimista. Véleménye szerint, ha pénzügyi cégek bevonására kerülne sor, akkor közel 3 milliárd dollárt kellene kölcsönözniük az ügylethez. A biztosíték viszont Ferragu szerint lényegében csak a BlackBerry szabadalmi portfoliója lenne, ami a legjobb becslések szerint is 0,8-1,5 milliárd dollárt érhet csak.

A Fitch viszont már figyelmeztetett, a Fairfax jelenlegi szinteknél nagyobb koncentrációja a BlackBerry tulajdonosi struktúrájában már veszélyeztetné a cég jelenlegi besorolását a cégnek. Ha pedig már hitelminősítő, akkor a Moody’s is érdemes megemlíteni, aki szerint negatív hatása van az esetleges kivezetésnek, mivel a likviditást csökkentheti. Így tehát nem is csoda, hogy a bizonytalanságok eredményeként jóval az ajánlati ár alatt forog a BlackBerry részvénye, 8,14 dollár közelében